NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA Playoffs
A i taj all-star je pao nekoj stvari za uši, dok nekakav Korver participira tamo....može samo u 3 point contestu, ostalo
ma bjaaaži
Curry je bolji igrac, suter i tricaros od Korvera, ali je takodje i Korver medju top 4-5 tricarosa u ligi, i tu se sva prica zavrsava, mislim da je nepotrebno daljnje prebacivanje iz supljeg u prazno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Korver je bolji šuter od Currya i od svakog drugog košarkaša na svijetu i u ovom univerzumu. Doduše, ne znam šta je u paralelnom.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Curryja ne ide poredit sa "smrtnicima" tricasima, on je najbolji suter ikad. (Znam da ce sad se pocet spominjat Allen Drazen Miller i ostali al ovo sto Curry pogadja nikad niko pogadjo nije, kako god baci loptu ona udje)
ne trolaj ovaj napaceni narod, nemaš to pravoKawhi je napisao/la:Korver je bolji šuter od Currya i od svakog drugog košarkaša na svijetu i u ovom univerzumu. Doduše, ne znam šta je u paralelnom.
i treba uvesti nova pravila : jedan grad- jedan klub
yebeš ti NBA i sve ako ce historijski talog lige zvani Clippersi biti najbolji tim iz LA-a
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 apr 2015, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Epidaurus je napisao/la:Curryja ne ide poredit sa "smrtnicima" tricasima, on je najbolji suter ikad. (Znam da ce sad se pocet spominjat Allen Drazen Miller i ostali al ovo sto Curry pogadja nikad niko pogadjo nije, kako god baci loptu ona udje)
Kad čitam tvoje postove o Curryu isto ko da čitam lokalne Bullsovce o Jordanu. S tim da oni imaju neko pokriće.Epidaurus je napisao/la:Curryja ne ide poredit sa "smrtnicima" tricasima, on je najbolji suter ikad. (Znam da ce sad se pocet spominjat Allen Drazen Miller i ostali al ovo sto Curry pogadja nikad niko pogadjo nije, kako god baci loptu ona udje)
Kontaš da po pravilima foruma za ovo ban zaslužuješ?let3 je napisao/la: ne trolaj ovaj napaceni narod, nemaš to pravo
Curry je najbolji suter ikad htio ti to priznat ili ne, ovakve suteve uz ovakve procente nikad niko nije pogadjao.
Pa pogledaj Stephove zadnje tri sezone npr.. Ako to nije pokriće onda jbg.
Da je u Spursima valj'o bi ti.
Da je u Spursima valj'o bi ti.
Re: Svaštara
Eto halalitelet3 je napisao/la:hajd vi napišite ko su superstarovi, a ko starovi, da ih razvrstamo po tim kategorijamapa dalje nastavite
a prije toga morate utvrditi koji su to parametri koji koji cine nekog igraca superstarom i koji su to parametri koji cine nekog igraca "samo" starom![]()
bolje biti pijan, nego star.
zadnji dede mi
Superstars
Stars igraci koji su obicno druge opcije (primjer Portland, LMA je prva opcija superstar, Lillard cista druga opcija star), najjacih 5 stara u ligi su: Klay, Kawhi, Butler, Wall i Irving (bez nekog redosljeda da se nebi ko ljutio), i oni su ujedno i top 20 igraci lige bez dileme. S tim da Klay i Butler slijedece sezone ulaze u sezonu sa po 26 godina, i hoce biti bolji ali ne vjerujem da mogu dostic tu razinu da postanu superstars, oni su manje-vise gotov produkt sto se toga tice. Irving ima sanse jer je itkekako mlad, Wall mi je i na granici jer je prva opcija ekipe, ali ne mogu ga punih usta poredit sa Currijem, Westbrookum i CP3, jer su oni automatski bolji od njeg (ostjetis razliku dok citas
Postoje i forsirani stars u prve opcije, ali to obicno ne urodi nekim plodom, osim ako ih je vise u ekipi.
Normalno dosta toga se moze promjeniti, primjera radi AD prve sezone nista posebno, nije se o njemu ni plaho pricalo, ono rookie vamo tamo, druga sezona dobar mali, treca sezona boom superstar. Harden u prvoj sezoni s Rocketsima postade superstar, PG isto brzo (Indiana je htjela tradeat Graingera i prije povrede, da bi se on razvio).
To je generalno tako, izuzetci postoje. Razlike se prave jer je dosta teze biti prva opcija, jer protivnicki tim obicno pravi gameplan u zaustavljanu tebe, i ti se igraci dosta vise isticu.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Hmm kako ti je onda russel superstar kad je durantula prva opcija ekipa? Ili su obojica superstar?
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Hm opet se ne cita fino ti pise, i stavio sam primjer OKC i ClippeSteveHeighway je napisao/la:Hmm kako ti je onda russel superstar kad je durantula prva opcija ekipa? Ili su obojica superstar?
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 30 apr 2015, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.
Dirk i Isus su najbolji šuteri ikad. Curry možda nekad bude treći.Epidaurus je napisao/la:Curry je najbolji suter ikad htio ti to priznat ili ne, ovakve suteve uz ovakve procente nikad niko nije pogadjao.
@Aleme fakat te poštujem, ali taj ti je post malo smiješan. Prekini s tim o starsima i superstarsima dok te poštuju forumaši.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
SteveHeighway je napisao/la:Hmm kako ti je onda russel superstar kad je durantula prva opcija ekipa? Ili su obojica superstar?
citaj, fino je sve objasnioalemsa je napisao/la:[imas ekipe koje imaju po 2 (tipa OKC, Clippe) ali je generalno tako.
svaka cast aleme na volji lijepo si sve napiso
Zadnja izmjena: JoseeMourinho, dana/u 30 apr 2015, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Moja greskaalemsa je napisao/la:Hm opet se ne citas fino ti pise, i stavio sam primjer OKC i ClippeSteveHeighway je napisao/la:Hmm kako ti je onda russel superstar kad je durantula prva opcija ekipa? Ili su obojica superstar?
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
to ti ej u nba generalno takoKawhi je napisao/la:Dirk i Isus su najbolji šuteri ikad. Curry možda nekad bude treći.Epidaurus je napisao/la:Curry je najbolji suter ikad htio ti to priznat ili ne, ovakve suteve uz ovakve procente nikad niko nije pogadjao.
@Aleme fakat te poštujem, ali taj ti je post malo smiješan. Prekini s tim o starsima i superstarsima dok te poštuju forumaši.
to ko me cijeni u virtualnom svijetu me uopste ne ne tangira
- SteveHeighway
- Kontakt:
Pricajte sta hocete,Alem ima odlicno znanje o NBA,ljepota citati njegove postove. Samo neznalice i oni koji su ljubomorni na njegovo znanje to osporavaju.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
@alemsa
hmmm, jesi li svjetan da otvaraš pandorinu kutiju sa ovim postom iznad
otvaraš jednu tematiku i debatu, kojoj nema kraja
veliš, "superstarovi" su hajmo reci franšizni igraci- OK
e sad, svaki tim ima takve igrace, cak i ojebine sa dna tipa Charlotte, Orlando, Philadephia, Minnesota itd
cak i katastrofalni New York ima Carmela, i sad mi reci da li je on franšizni igrac ili superstar ili šta je Melo dođavola
ko je franšizni igrac meni omiljenih Sunsa
da nije Bledsoe ili Keef Morris
šta je zapravo franšizni igrac
moramo i taj pojam definisati, da se ne gubimo ko abdest u daljoj debati...je li to npr. bio Emeka Okafor kad su stvarani Bobcatsi putem ekspanzijskog drafta 
hmmm, jesi li svjetan da otvaraš pandorinu kutiju sa ovim postom iznad
veliš, "superstarovi" su hajmo reci franšizni igraci- OK
e sad, svaki tim ima takve igrace, cak i ojebine sa dna tipa Charlotte, Orlando, Philadephia, Minnesota itd
cak i katastrofalni New York ima Carmela, i sad mi reci da li je on franšizni igrac ili superstar ili šta je Melo dođavola
ko je franšizni igrac meni omiljenih Sunsa
šta je zapravo franšizni igrac
- SteveHeighway
- Kontakt:
@let3 Pa nemaju sve ekipe superstara realno. Melo jest superstar za to se slazem ali Bledsoe npr nije bar po meni,isto ko sto Orlando ili Minessota nemaju istog.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ma nije uopste pandorina, pa et pogledaj te ekipe bez superstara kako im ide (osim spursa i hawksa), bez superstara je teško napraviti ekipu za titulu da se ne lazemo, a i ne moze ga svaki tim imati, ko zna mozda vigins za par godina postane superstar i sl. pa ce et minesota imat takvog, al jbg realno je da ih je samo desetak i to su oni koi su sama krema 
Zadnja izmjena: JoseeMourinho, dana/u 30 apr 2015, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.