NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

let3
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la let3 » 30 apr 2015, 00:50

A i taj all-star je pao nekoj stvari za uši, dok nekakav Korver participira tamo....može samo u 3 point contestu, ostalo :salut: ma bjaaaži

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 30 apr 2015, 00:51

Curry je bolji igrac, suter i tricaros od Korvera, ali je takodje i Korver medju top 4-5 tricarosa u ligi, i tu se sva prica zavrsava, mislim da je nepotrebno daljnje prebacivanje iz supljeg u prazno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 30 apr 2015, 01:10

Korver je bolji šuter od Currya i od svakog drugog košarkaša na svijetu i u ovom univerzumu. Doduše, ne znam šta je u paralelnom.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 30 apr 2015, 01:12

Curryja ne ide poredit sa "smrtnicima" tricasima, on je najbolji suter ikad. (Znam da ce sad se pocet spominjat Allen Drazen Miller i ostali al ovo sto Curry pogadja nikad niko pogadjo nije, kako god baci loptu ona udje)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 apr 2015, 01:14

Kawhi je napisao/la:Korver je bolji šuter od Currya i od svakog drugog košarkaša na svijetu i u ovom univerzumu. Doduše, ne znam šta je u paralelnom.
ne trolaj ovaj napaceni narod, nemaš to pravo

i treba uvesti nova pravila : jedan grad- jedan klub

yebeš ti NBA i sve ako ce historijski talog lige zvani Clippersi biti najbolji tim iz LA-a :facepalm: ...eto šta su Lakersi sebi dozvolili :facepalm:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 apr 2015, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 30 apr 2015, 01:14

Epidaurus je napisao/la:Curryja ne ide poredit sa "smrtnicima" tricasima, on je najbolji suter ikad. (Znam da ce sad se pocet spominjat Allen Drazen Miller i ostali al ovo sto Curry pogadja nikad niko pogadjo nije, kako god baci loptu ona udje)
:thumbup:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 30 apr 2015, 01:16

Epidaurus je napisao/la:Curryja ne ide poredit sa "smrtnicima" tricasima, on je najbolji suter ikad. (Znam da ce sad se pocet spominjat Allen Drazen Miller i ostali al ovo sto Curry pogadja nikad niko pogadjo nije, kako god baci loptu ona udje)
Kad čitam tvoje postove o Curryu isto ko da čitam lokalne Bullsovce o Jordanu. S tim da oni imaju neko pokriće.
let3 je napisao/la: ne trolaj ovaj napaceni narod, nemaš to pravo
Kontaš da po pravilima foruma za ovo ban zaslužuješ?

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 30 apr 2015, 01:20

Curry je najbolji suter ikad htio ti to priznat ili ne, ovakve suteve uz ovakve procente nikad niko nije pogadjao.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 30 apr 2015, 01:21

Pa pogledaj Stephove zadnje tri sezone npr.. Ako to nije pokriće onda jbg.

Da je u Spursima valj'o bi ti. :mrgreen:

alemsa
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la alemsa » 30 apr 2015, 01:24

let3 je napisao/la:hajd vi napišite ko su superstarovi, a ko starovi, da ih razvrstamo po tim kategorijama :mrgreen: pa dalje nastavite
a prije toga morate utvrditi koji su to parametri koji koji cine nekog igraca superstarom i koji su to parametri koji cine nekog igraca "samo" starom :P

bolje biti pijan, nego star.
Eto halalite :mrgreen:

zadnji dede mi

Superstars :mrgreen: obicno prve opcije, igraci franshize, igrac oko kojeg gradis ekipu, igrac preko kojeg ide bruku napada, koji ti nosi ekipu i zatvara tekme (obicno), koji je konstantan i u kontinuitetu, uz to ima vise nego fine brojke (obicno). Takvih igraca je mozda 10-12 u ligi trenutno, mimo onih 6 sto sam nabrojo ima tu jos Cp3, PG (upitnik na njemu, zbog povrede vidjet cemo kakav ce biti slijedece godine), Cousins (njega je Bog prokleo da igra u odronu od fransize) itd. Sve zavisi, kako gdje sta i ko, imas ekipe koje imaju po 2 (tipa OKC, Clippe) ali je generalno tako.

Stars igraci koji su obicno druge opcije (primjer Portland, LMA je prva opcija superstar, Lillard cista druga opcija star), najjacih 5 stara u ligi su: Klay, Kawhi, Butler, Wall i Irving (bez nekog redosljeda da se nebi ko ljutio), i oni su ujedno i top 20 igraci lige bez dileme. S tim da Klay i Butler slijedece sezone ulaze u sezonu sa po 26 godina, i hoce biti bolji ali ne vjerujem da mogu dostic tu razinu da postanu superstars, oni su manje-vise gotov produkt sto se toga tice. Irving ima sanse jer je itkekako mlad, Wall mi je i na granici jer je prva opcija ekipe, ali ne mogu ga punih usta poredit sa Currijem, Westbrookum i CP3, jer su oni automatski bolji od njeg (ostjetis razliku dok citas :mrgreen: ), tako da mi nije jos na toj razini. Kawhi Leonard, za njeg cemo vidjeti slijedece sezone, zavisno kako ce izgledati ekipa Spursa, i koliko ce morati potezati.

Postoje i forsirani stars u prve opcije, ali to obicno ne urodi nekim plodom, osim ako ih je vise u ekipi.

Normalno dosta toga se moze promjeniti, primjera radi AD prve sezone nista posebno, nije se o njemu ni plaho pricalo, ono rookie vamo tamo, druga sezona dobar mali, treca sezona boom superstar. Harden u prvoj sezoni s Rocketsima postade superstar, PG isto brzo (Indiana je htjela tradeat Graingera i prije povrede, da bi se on razvio).

To je generalno tako, izuzetci postoje. Razlike se prave jer je dosta teze biti prva opcija, jer protivnicki tim obicno pravi gameplan u zaustavljanu tebe, i ti se igraci dosta vise isticu.

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 30 apr 2015, 01:27

Hmm kako ti je onda russel superstar kad je durantula prva opcija ekipa? Ili su obojica superstar?
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 30 apr 2015, 01:30

SteveHeighway je napisao/la:Hmm kako ti je onda russel superstar kad je durantula prva opcija ekipa? Ili su obojica superstar?
Hm opet se ne cita fino ti pise, i stavio sam primjer OKC i Clippe
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 30 apr 2015, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 30 apr 2015, 01:31

Epidaurus je napisao/la:Curry je najbolji suter ikad htio ti to priznat ili ne, ovakve suteve uz ovakve procente nikad niko nije pogadjao.
Dirk i Isus su najbolji šuteri ikad. Curry možda nekad bude treći.

@Aleme fakat te poštujem, ali taj ti je post malo smiješan. Prekini s tim o starsima i superstarsima dok te poštuju forumaši. :mrgreen:

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 30 apr 2015, 01:32

SteveHeighway je napisao/la:Hmm kako ti je onda russel superstar kad je durantula prva opcija ekipa? Ili su obojica superstar?
alemsa je napisao/la:[imas ekipe koje imaju po 2 (tipa OKC, Clippe) ali je generalno tako.
citaj, fino je sve objasnio :thumbup: :thumbup:

svaka cast aleme na volji lijepo si sve napiso :thumbup: :thumbup: , al et opet cemo u krug nazalost ici :crazy:
Zadnja izmjena: JoseeMourinho, dana/u 30 apr 2015, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 30 apr 2015, 01:32

alemsa je napisao/la:
Hm opet se ne citas fino ti pise, i stavio sam primjer OKC i Clippe
Moja greska :D preskocih to..slazem se sa vecinom,ovo oko star superstar si odlicno objasnio svidja mi se.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 30 apr 2015, 01:33

Kawhi je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Curry je najbolji suter ikad htio ti to priznat ili ne, ovakve suteve uz ovakve procente nikad niko nije pogadjao.
Dirk i Isus su najbolji šuteri ikad. Curry možda nekad bude treći.

@Aleme fakat te poštujem, ali taj ti je post malo smiješan. Prekini s tim o starsima i superstarsima dok te poštuju forumaši. :mrgreen:
to ti ej u nba generalno tako

to ko me cijeni u virtualnom svijetu me uopste ne ne tangira ;)

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 30 apr 2015, 01:35

Pricajte sta hocete,Alem ima odlicno znanje o NBA,ljepota citati njegove postove. Samo neznalice i oni koji su ljubomorni na njegovo znanje to osporavaju.
Steven Gerrard !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 apr 2015, 01:36

@alemsa

hmmm, jesi li svjetan da otvaraš pandorinu kutiju sa ovim postom iznad :mrgreen: otvaraš jednu tematiku i debatu, kojoj nema kraja

veliš, "superstarovi" su hajmo reci franšizni igraci- OK
e sad, svaki tim ima takve igrace, cak i ojebine sa dna tipa Charlotte, Orlando, Philadephia, Minnesota itd
cak i katastrofalni New York ima Carmela, i sad mi reci da li je on franšizni igrac ili superstar ili šta je Melo dođavola :mrgreen:
ko je franšizni igrac meni omiljenih Sunsa :?: da nije Bledsoe ili Keef Morris :crazy:
šta je zapravo franšizni igrac :?: moramo i taj pojam definisati, da se ne gubimo ko abdest u daljoj debati...je li to npr. bio Emeka Okafor kad su stvarani Bobcatsi putem ekspanzijskog drafta :?:

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 30 apr 2015, 01:39

@let3 Pa nemaju sve ekipe superstara realno. Melo jest superstar za to se slazem ali Bledsoe npr nije bar po meni,isto ko sto Orlando ili Minessota nemaju istog.
Steven Gerrard !

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 30 apr 2015, 01:42

ma nije uopste pandorina, pa et pogledaj te ekipe bez superstara kako im ide (osim spursa i hawksa), bez superstara je teško napraviti ekipu za titulu da se ne lazemo, a i ne moze ga svaki tim imati, ko zna mozda vigins za par godina postane superstar i sl. pa ce et minesota imat takvog, al jbg realno je da ih je samo desetak i to su oni koi su sama krema ;)
Zadnja izmjena: JoseeMourinho, dana/u 30 apr 2015, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []