Bledsoe i super u istoj rečenici
Bledsoe i star u istoj rečenici
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Ako može Melo, može i on.Donnie Darko je napisao/la:Bledsoe i superstar u istoj rečenici![]()
Bledsoe i super u istoj rečenici![]()
Bledsoe i star u istoj rečenici
ja sam kažem da se trebaju prvo definisati pojmovi tipa: franšizni igrac, superstar, star itd...moramo znati o cemu pricamoSteveHeighway je napisao/la:@let3 Pa nemaju sve ekipe superstara realno. Melo jest superstar za to se slazem ali Bledsoe npr nije bar po meni,isto ko sto Orlando ili Minessota nemaju istog.
nistalet3 je napisao/la:ja sam kažem da se trebaju prvo definisatipojmovi tipa: franšizni igrac, superstar, star itdSteveHeighway je napisao/la:@let3 Pa nemaju sve ekipe superstara realno. Melo jest superstar za to se slazem ali Bledsoe npr nije bar po meni,isto ko sto Orlando ili Minessota nemaju istog.
evo primjer, je li Andrew Wiggins iz Timberwolvesa: star, superstar, franšizacovo ono...šta je on u tim pricama
![]()
da i to je, između ostalog....ali je i najbolji igrac tog tima...boljeg nemaju (valjdaSteveHeighway je napisao/la:On je ROTY eto sta je
pa i Minnesota Timberwolvesi su nekakva NBA franšiza, zar ne...da su od govana, franšiza su jbgandro234 je napisao/la:nistalet3 je napisao/la:ja sam kažem da se trebaju prvo definisatipojmovi tipa: franšizni igrac, superstar, star itdSteveHeighway je napisao/la:@let3 Pa nemaju sve ekipe superstara realno. Melo jest superstar za to se slazem ali Bledsoe npr nije bar po meni,isto ko sto Orlando ili Minessota nemaju istog.
evo primjer, je li Andrew Wiggins iz Timberwolvesa: star, superstar, franšizacovo ono...šta je on u tim pricama
![]()
fransizni igrac=superstar
ne znaci da svaka fransiza ima takvog igraca
Možemo li tom logikom reci da je npr. John Wall iz Wizardsa, level iznad "superstara" (ma šta to znacilo)Donnie Darko je napisao/la:Franšizni igrač je onaj igrač kojem si spreman dati franšizu u ruke narednih 10+ godina, a zauzvrat dobiješ rezultate.
Level iznad superstara, i takvih igrača je vrlo, vrlo malo. Zadnji koji se pojavio je Anthony Davis.
8. PelicansEpidaurus je napisao/la:Fransiza je igrac koji moze sam uvest ekipu u PO.
RW
legendoDonnie Darko je napisao/la:Izvinjavam se, zaboravio sam da je objektivnost zabranjena na ovom dijelu foruma. Ne znam šta mi bi.
Bledsoe je sigurno superstar, i jedan od najboljih playmakera u ligi. Top3 rekao bih odokativno, rame uz rame sa Paulom i Westbrookom. Svaka čast Curryu i Irvingu ali oni ne mogu igrati ni približno dobru odbranu kao Bledsoe i ova dvojica. Da ne govorim o tome kako je all around mašina. Da je viši bio bi bolji od LeBrona. U biti bio bi isti igrač, samo bi imao bolje ljudske kvalitete koje su jednako važne kao i igračke.
Naravno da ne možemo, jer nije. Ni blizu.let3 je napisao/la:Možemo li tom logikom reci da je npr. John Wall iz Wizardsa, level iznad "superstara" (ma šta to znacilo)Donnie Darko je napisao/la:Franšizni igrač je onaj igrač kojem si spreman dati franšizu u ruke narednih 10+ godina, a zauzvrat dobiješ rezultate.
Level iznad superstara, i takvih igrača je vrlo, vrlo malo. Zadnji koji se pojavio je Anthony Davis.
pa brate, uvodi ih u PO evo vidimo, a najbolji im igrac, dali su mu se u ruke za narednih 10 godinaDonnie Darko je napisao/la:Naravno da ne možemo, jer nije. Ni blizu.let3 je napisao/la:Možemo li tom logikom reci da je npr. John Wall iz Wizardsa, level iznad "superstara" (ma šta to znacilo)Donnie Darko je napisao/la:Franšizni igrač je onaj igrač kojem si spreman dati franšizu u ruke narednih 10+ godina, a zauzvrat dobiješ rezultate.
Nije franšizni igrač ni gospodinu i gospođi Wall.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.