Portland Trail Blazers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Portland Trail Blazers
Adios Blazers ... Hvala vam za dobru sezonu , ono what if ?? Biće ovo vruće ljeto za nas pravo, gm će imat pune ruke posla
-
nekako je onom povredom wesa sve krenulo nizbrdo i mislim da je tog momenta cijela fransiza zajedno sa fanovima shvatila da je sezona izgubljena, ali optimist u nama je vjerovao da mozemo nesto napraviti. nazalost, naceti povredama, preumorni i slomljenog duha naletili smo na vjerovatno najborbeniju ekipu lige koja je vec par sezona tu negdje i ove ce vjerovatno traziti svoju sansu za nesto vise. zbog toga i ostaje taj neki zal jer nismo bili u prilici igrati najbolje sto mozemo. kao sto lamarcus rece:
o ljetu cemo na ljeto, ali da ce biti zanimljivo bome hoce
no, sta je tu je. drago mi je zbog CJ-a i leonarda. mislim da su pokazali stottsu da se na njih moze racunati. CJ je poludio u zadnje dvije, tri tekme i dokazao da moze raditi sve od ball handlinga, suta za tri poena do ulaza pod kos i penetriranja odbrane. dakle, nije jednodimenzionalan igrac i uz pametan rad i nesto vecu minutazu mislim da cemo dobiti jako jako korisnog igraca. leonard je najprijatnije iznenadjenje sezone. nema daljeHardest thing for LaMarcus Aldridge to digest after series: "That we never played our best basketball. I didn't play my best basketball''

o ljetu cemo na ljeto, ali da ce biti zanimljivo bome hoce

Re: Odg: Portland Trail Blazers
Malo je rec da ce bit zanimljivo.
Samim mogucim odlaskom Aldridgea, moze otici jos par vaznih igraca.
Sezona je bila solidna, kad si syeban povredama ne mozes puno toga ocekivati. Lillard je valjda jedini koji je odigrao svaku tekmu u sezoni, al dobro, on nije propustio niti jednu otkad je stigao u NBA.
Dobitak su Leonard i C.J, gubitak moguc odlazak jednog od najvecih Blazera ikad. Jbga, nisam zadovoljan, al sta cu.
Samim mogucim odlaskom Aldridgea, moze otici jos par vaznih igraca.
Sezona je bila solidna, kad si syeban povredama ne mozes puno toga ocekivati. Lillard je valjda jedini koji je odigrao svaku tekmu u sezoni, al dobro, on nije propustio niti jednu otkad je stigao u NBA.
Dobitak su Leonard i C.J, gubitak moguc odlazak jednog od najvecih Blazera ikad. Jbga, nisam zadovoljan, al sta cu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
kome nije mrsko neka pogleda exit interviews.
http://www.nba.com/blazers/video/channel/interviews" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nba.com/blazers/video/channel/interviews" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mocna fotka

ko zna da li cemo ih opet vidjeti zajedno
ko zna da li cemo ih opet vidjeti zajedno

Slušam lokalni radio show i cujem da je LA stavio kuću na prodaju.. sad nagađaju zašto , da li znači da odlazi ili traži nešto veće ,a i šta će mu veće kad mu je kuća kao hote. Edit.. sad sam čuo zašto je kuća na prodaju , zato što nije njegova yebiga kad nisam čuo cijelu priču , što znači da o dalje ima nade da LA ostane
-
Portland Trail Blazers guard Steve Blake has exercised his player option for the 2015-16 season, it was announced by President of Basketball Operations Neil Olshey.
According to a person with knowledge of Matthews' situation, he is seeking a multi-year deal that pays approximately $15 million annually. The person spoke to USA TODAY Sports on the condition of anonymity because of the private nature of such discussions.
ocekivane vijesti. sto se tice LMA, on ce ili ostati ili potpisati za SAS. sumnjam da postoji neka treca opcija, a mene da se pita ja bih ga savjetovao da odabere ovu drugu i uzme koji prsten kod popovicha.Per ****, G Arron Afflalo expected to opt out of '15-'16 ($7.75M) to become UFA. Obv key for Portland 2 re-sign w/Wes Matthews rehabbing.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja sam negdje citao da se za LMA i Afflala interesujemo mi, ali opet ko zna. Ako postoji interes, vjerovatno se bi se moglo desiti Love za LMA, ali sve je u rukama LMA. Afflalo mi djeluje kao sigurnija opcija jer nam treba SG, a bolje njemu dati te pare ili sve do 10 miliona nego Shumpertu.Evil Genius II je napisao/la:Portland Trail Blazers guard Steve Blake has exercised his player option for the 2015-16 season, it was announced by President of Basketball Operations Neil Olshey.According to a person with knowledge of Matthews' situation, he is seeking a multi-year deal that pays approximately $15 million annually. The person spoke to USA TODAY Sports on the condition of anonymity because of the private nature of such discussions.ocekivane vijesti. sto se tice LMA, on ce ili ostati ili potpisati za SAS. sumnjam da postoji neka treca opcija, a mene da se pita ja bih ga savjetovao da odabere ovu drugu i uzme koji prsten kod popovicha.Per ****, G Arron Afflalo expected to opt out of '15-'16 ($7.75M) to become UFA. Obv key for Portland 2 re-sign w/Wes Matthews rehabbing.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
ne znam, instinkt mi govori da je dilema ili portland ili san antonio. sve ostalo jednostavno ne vidim da ce se desiti, ali opet ovo je nba i sve je moguce.
sto se tice AAA dobar je igrac, iskusan, odlucan, uporan, sa odbranom na visokom nivou, ali i sa ofanzivom koja je razumljivo opala ovu sezonu (iako to nije bilo toliko lose koliko fanovi koji zaboravljaju na njegovu povredu ramena potenciraju), sto ce poznavajuci njega biti samo motiv vise da se dokaze u narednoj. u dresu blazersa se i nije bas snasao jer je cijelu karijeru proveo kao starter, uzimao po 33 + minute i onda dosao u portland da bi bio zamjena wesu koji se nekako odmah povrijedio sto ga je opet bacilo u prvi plan, dosao je duboko u sezonu tako da je uigranost sa ostatkom ekipe bila na minimumu, a tu je i gore pomenuta povreda ramena. onaj pravi AAA bi definitivno dobro dosao bilo kojoj ekipi i svakako bi bio upgrade u odnosu na shumperta ako ga potpisete.
sto se tice AAA dobar je igrac, iskusan, odlucan, uporan, sa odbranom na visokom nivou, ali i sa ofanzivom koja je razumljivo opala ovu sezonu (iako to nije bilo toliko lose koliko fanovi koji zaboravljaju na njegovu povredu ramena potenciraju), sto ce poznavajuci njega biti samo motiv vise da se dokaze u narednoj. u dresu blazersa se i nije bas snasao jer je cijelu karijeru proveo kao starter, uzimao po 33 + minute i onda dosao u portland da bi bio zamjena wesu koji se nekako odmah povrijedio sto ga je opet bacilo u prvi plan, dosao je duboko u sezonu tako da je uigranost sa ostatkom ekipe bila na minimumu, a tu je i gore pomenuta povreda ramena. onaj pravi AAA bi definitivno dobro dosao bilo kojoj ekipi i svakako bi bio upgrade u odnosu na shumperta ako ga potpisete.
-
ode batum, ode aldridge

a onda procitam nastavak
i namirisem bullshit. cuj osjeca se underappreciated

gasi mjesalicu, kupi kablove, idemo tankirat.LaMarcus Aldridge is not expected to re-sign with the Portland Trail Blazers, several people close to the All-Star forward told ESPN's Chris Broussard.
And Wednesday's trade of forward Nicolas Batum was an indication, league **** told ESPN.com's Marc Stein, of Portland's growing belief that Aldridge is poised to leave in free agency.
"He's gone," a **** close to Aldridge said. "There's a 99.9 percent chance that he's out of Portland."

a onda procitam nastavak
The **** listed several reasons Aldridge is expected to leave the Blazers, for whom he has played since entering the league in 2006. They said he doesn't believe the Blazers can attract top free agents to improve the team, that he feels somewhat underappreciated by the organization and that he simply is looking for a new environment to live in.
i namirisem bullshit. cuj osjeca se underappreciated

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa bas i nije s.ranje ta glasina da se osjeca potcijenjenim,jer su je potvrdili neki ljudi koji su mu bliski i koji kazu da je njemu jako bitno da ga ljudi cijene i da se osjeti pripadajucim.To kod vas bas i nije bilo,po njegovim standardima.Prvo je bio Roy,pa onda hype oko Odena,sad je tu Lillard i konstantno guranje njega u prvi plan iako nije znacajniji od LMA.
Re: Odg: Portland Trail Blazers
A nije brate podcijenjen da ga jbes, pogotovo sa strane fanova. Ljudi ga obozavaju, drugo su mediji i slicni.
Ma mislim, kontam zasto zeli otic i to je uredu i neka mu je sretno.
Jbemti ponovni rebuilding...
Ma mislim, kontam zasto zeli otic i to je uredu i neka mu je sretno.
Jbemti ponovni rebuilding...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
lamarcus je po prirodi povuceni, porodicni, religiozni tip koji nit' uziva nit' se snalazi pred svjetlima kamera tako da jedina potcjenjenost u odnosu na lillarda moze biti samo daleko veca medijska eksploatacija lika i djela, a shodno tome i hype ovog drugog u odnosu na njega za sto je opet sam kriv. sto se tice grada, fanova i same fransize zna se ko je prvi covjek i lice tima, a 'MVP' skandiranja, ovacije i guranje medju najbolje kosarkase danasnjice iz usta svakog fana bi trebali biti dovoljan pokazatelj toga. takodje, olshey je zajedno sa stottsom stvorio fenomenalnu porodicnu atmosferu unutar tima, a ako je vjerovati woju cak su i batuma razmijenili uz njegov blagoslov. nije ovo ni lillardov ni wesov ni neciji treci tim, blazersi su lamarcus i company jos od royevog stradanja i siguran sam da je i on toga svjestan jer ako nije onda debelo grijesi.
p.s. zaboravih napisati kako su paul allen i lamarcus imali razgovor na tu temu jos prosle godine gdje je gazda objasnio kako je LMA 'the guy' i da olshey radi sve moguce kako bi izgradio respektabilan tim oko njega.
u svakom slucaju, zelim mu sve najbolje gdje god zavrsio. osim u lakersima, naravno.
p.s. zaboravih napisati kako su paul allen i lamarcus imali razgovor na tu temu jos prosle godine gdje je gazda objasnio kako je LMA 'the guy' i da olshey radi sve moguce kako bi izgradio respektabilan tim oko njega.
u svakom slucaju, zelim mu sve najbolje gdje god zavrsio. osim u lakersima, naravno.
tuzan gledam ovo sve jer su mi ovi igraci prirasli srcu, batum i aldridge najvise, povrede su ove godine najvise krive sto nismo uspjeli napraviti nista konkretno, a uvjeren sam da se moglo otici do kraja, pogotovo kad vidimo kakav je bio playoff ove godine
koliko god volio batuma ovaj trade u konacnici mozda i nije tako los, jer je batum ove godine bio ispod ocekivanja( stalne povrede), medjutim ponovno cemo biti tanki u obrani,al odlazak lma sve mijenja,
nadam se da bar wes ostaje
vise cemo znat veceras, a ako vec lma ide nadam se da ce to bit spursi.
koliko god volio batuma ovaj trade u konacnici mozda i nije tako los, jer je batum ove godine bio ispod ocekivanja( stalne povrede), medjutim ponovno cemo biti tanki u obrani,al odlazak lma sve mijenja,
nadam se da bar wes ostaje

"Kakav danak neiskustvu..."
mislim da je hollis-jefferson dobar izbor jer nam je potreban sf plus sto je njegova odlika dobra obrana, sut je ocajan al ima tko ce pucat
vjerujem da ce imat dosta prostora ove sezone da se pokaze
vjerujem da ce imat dosta prostora ove sezone da se pokaze
"Kakav danak neiskustvu..."
-
i nece bas, barem ne u nama najdrazem dresu.
edit: nije bilo price o free agency, samo je rekao da dolazak plumleeja ne znaci da rolo nece potpisati. sumnjam, ali eto.
olsheyeva presica je upravo pocela, valjda cemo imati neke odgovore. uglavnom, ono najvece pitanje je odgovoreno sa 'pricao sam sa lamarcusom prije pola sata i on je bio iznenadjen espn-ovim navodima koji apsolutno nisu tacni'.Adrian Wojnarowski ✔@WojYahooNBA
Brooklyn will send Mason Plumlee and Pat Connaughton to the Blazers for Hollis-Jefferson and Blake, league **** tell Yahoo.
edit: nije bilo price o free agency, samo je rekao da dolazak plumleeja ne znaci da rolo nece potpisati. sumnjam, ali eto.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
What a sad little NBA chapter
- IlCapitano
- Kontakt:
Zao mi Blazersa Boga mi, jedna od najdrazih igraca, sa velikim brojem meni vrlo dragih igraca. Ne bih volio da se razvali sve, ali upucuje na to.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.