ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
RG će samo potvrditi ono što je već odavno postalo jasno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Videcemo.
Djokovic je propustio mnogo shansi, nije da nije davao i sam vetar u ledja Nadalu, u tim prilikama.
Nadal je nikad slabiji na shljaci, ali i generalno. Decline je vidljiv, ali je pitanje da li je moguce da se neshto osvoji u tim uslovima. Ako Nadal izgubi RG i ne osvoji nishta relevantno na prashini - to bi bilo to. Ne vidim zashto bi ga se smatralo ozbiljnim igrachem, u smislu pretnje na tier 1 turnirima, nakon toga.
Djokovic je propustio mnogo shansi, nije da nije davao i sam vetar u ledja Nadalu, u tim prilikama.
Nadal je nikad slabiji na shljaci, ali i generalno. Decline je vidljiv, ali je pitanje da li je moguce da se neshto osvoji u tim uslovima. Ako Nadal izgubi RG i ne osvoji nishta relevantno na prashini - to bi bilo to. Ne vidim zashto bi ga se smatralo ozbiljnim igrachem, u smislu pretnje na tier 1 turnirima, nakon toga.
Rafa je u velikoj psihičkoj blokadi,i moguće je da se desi da do kraja sezone ne osvoji više niti jedan turnir.Jer fizički on nije toliko daleko od svog nivoa,međutim sve ostalo je opšta katastrofa.
Zaista bi bila ogromna šteta da sa nepunih 29 godina totalno padne i da ne odigra barem još dvije sezone na visokom nivou.Jer Novaku treba Rafa u pravom izdanju,i obratno.Jer nije isto kad imaš konkurenta koji te stalno tjera da napreduješ,i kad si apsolutno dominantan i kada je konkurencija očajna.
Zaista bi bila ogromna šteta da sa nepunih 29 godina totalno padne i da ne odigra barem još dvije sezone na visokom nivou.Jer Novaku treba Rafa u pravom izdanju,i obratno.Jer nije isto kad imaš konkurenta koji te stalno tjera da napreduješ,i kad si apsolutno dominantan i kada je konkurencija očajna.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
rafa manje više , glavno je da su ostali shvatili da ga mogu dobiti. prije su izlazili na šljaku da to odrade i izgube, sada idu da ga dobiju, vremena se mijenjaju !
Rafa odlazi ili budi onaj stari nemoj svoje vjerne fanove sramotit...jedan usrani fonjini koji nemože sastavit dva dobra meče ga dobija ja to sebi nebih dopustio radije bih išao u penziju i igrao tenis na playstationu...
bajern100 je napisao/la:Rafa odlazi ili budi onaj stari nemoj svoje vjerne fanove sramotit...jedan usrani fonjini koji nemože sastavit dva dobra meče ga dobija ja to sebi nebih dopustio radije bih išao u penziju i igrao tenis na playstationu...
kakav si ti vjeran fan
kakve veze ima što ga dobije fognini? gori su ga igrači dobijali tako da ne možeš tako pričati, ne volim nadala uopšte ali i najboljima se dešava da izgube meč i da su u lošoj formi, ti sebe ne možeš nazivat navijačem jarane..
U polufinalu Challengera u Savannahu igraju Chung protiv Fratangela i Tiafoe protiv Mcgeeja. Odlična prilika da vidimo dvojicu mladih igrača i budućih (nadam se) svjetskih zvijezda u finalnom okršaju.
A sada izdvojite vrijeme i obratite pažnju na ovo.
http://livestream.com/ATP/santos2015centrecourt
Orlando Luz je u svom prvom nastupu na Challenger turnirima došao do SF-a, ali to ne bi bilo toliko zapanjujuće da nema ubitačnu servis-forhend kombinaciju. Premotajte malo ovaj snimak i obratite pažnju na forhend. Nevjerovatno sa kolikom lakoćom i snagom ga udara iako je tek 1998 godište.
A sada izdvojite vrijeme i obratite pažnju na ovo.
Orlando Luz je u svom prvom nastupu na Challenger turnirima došao do SF-a, ali to ne bi bilo toliko zapanjujuće da nema ubitačnu servis-forhend kombinaciju. Premotajte malo ovaj snimak i obratite pažnju na forhend. Nevjerovatno sa kolikom lakoćom i snagom ga udara iako je tek 1998 godište.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ovdje možete gledati Orlando Luza. Velika bi stvar bila kad bi se plasirao u finale, iako je i polufinale nevjerovatan rezultat s obzirom da mu je ovo debi na Challenger turnirima.
Ovdje možete gledati Orlando Luza. Velika bi stvar bila kad bi se plasirao u finale, iako je i polufinale nevjerovatan rezultat s obzirom da mu je ovo debi na Challenger turnirima.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
oooooooo pa kako možeš gledati te turnire?formance je napisao/la:http://livestream.com/ATP/santos2015centrecourt
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Orlando Luz, kakva snaga
98 godiste
Sinoc je izbusio Coriu mladjeg FHom
Coria nista, iako su prije par godina pricali da podsjeca na brata, da je bar upola kao on
[youtube][/youtube]
Sinoc je izbusio Coriu mladjeg FHom
Coria nista, iako su prije par godina pricali da podsjeca na brata, da je bar upola kao on
[youtube][/youtube]
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Od ovog meča Corie i Nadala i mene grčevi počnu hvatati kad skontam šta su odigrali. 
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
novak ne igra madrid.
beč preuzeo licencu od valencije i postao atp-500, valencija pada na atp-250
u principu dvije nebitne vijesti, osim za ljude koji su kupili karte za madrid, te one koji planiraju gledati valenciju ili beč

beč preuzeo licencu od valencije i postao atp-500, valencija pada na atp-250
u principu dvije nebitne vijesti, osim za ljude koji su kupili karte za madrid, te one koji planiraju gledati valenciju ili beč
Yebote, trnci me ufatise kad pogleda ovaj gore video, sjecam se ovog meca kao da je juce bio.
Zaista ogromna steta sto ovako dominantnog Rafu vjerovatno vise nikada necemo imati priliku gledati, povrede prije svega su ucinile svoje a onda pomalo i godine vec, ali ovakva igra na sljaci Rafe je sigurno najdominantnija igra jednog sljakasa ikada, kakva defanziva, kakav FH samo i kakvi wineri
Ne postoji igrac jednostavno koji moze pobjediti Rafu u ovakvoj formi(Soderlinga ne brojim) kao u 2005-2012 periodu na sljaci, ni ovako jak trenutno Nole mislim da ne bih imao nikakve sanse protiv onako jakog Rafe.
Zaista ogromna steta sto ovako dominantnog Rafu vjerovatno vise nikada necemo imati priliku gledati, povrede prije svega su ucinile svoje a onda pomalo i godine vec, ali ovakva igra na sljaci Rafe je sigurno najdominantnija igra jednog sljakasa ikada, kakva defanziva, kakav FH samo i kakvi wineri
Ne postoji igrac jednostavno koji moze pobjediti Rafu u ovakvoj formi(Soderlinga ne brojim) kao u 2005-2012 periodu na sljaci, ni ovako jak trenutno Nole mislim da ne bih imao nikakve sanse protiv onako jakog Rafe.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne trebaš ga ni brojat', Nadal je tada bio daleko od svoje top forme, nakon tog meča pauzirao je mjesecima.
Na današnji dan 1993. godine desio se najveći skandal u istoriji tenisa... Navijač Štefi Graf je u Hamburgu na terenu izbo Moniku Seleš nožem
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:Na današnji dan 1993. godine desio se najveći skandal u istoriji tenisa... Navijač Štefi Graf je u Hamburgu na terenu izbo Moniku Seleš nožem
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=420" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj Djokovic ne bi mogao da dobije tog Nadala, ali Djokovic iz sezone shljake 2011. bi to mogao. Ne kazhem da bi se to i desilo, vec samo da je moguce.bodi123 je napisao/la:Yebote, trnci me ufatise kad pogleda ovaj gore video, sjecam se ovog meca kao da je juce bio.
Zaista ogromna steta sto ovako dominantnog Rafu vjerovatno vise nikada necemo imati priliku gledati, povrede prije svega su ucinile svoje a onda pomalo i godine vec, ali ovakva igra na sljaci Rafe je sigurno najdominantnija igra jednog sljakasa ikada, kakva defanziva, kakav FH samo i kakvi wineri![]()
Ne postoji igrac jednostavno koji moze pobjediti Rafu u ovakvoj formi(Soderlinga ne brojim) kao u 2005-2012 periodu na sljaci, ni ovako jak trenutno Nole mislim da ne bih imao nikakve sanse protiv onako jakog Rafe.![]()
Nadal tu ne bi imao matchup prednost u odnosu na Djokovica, kao shto ima u odnosu na Federera.
@Magica slazem se da je Novak te godine imao najvece sanse za pobjedu protiv Nadala na Chatrieru od svih igraca u toj eri 5-12, sto ne znaci da bih i ucinio isto kao sto si naveo, sto zbog momentuma koji je bio apsolutno na njegovoj strani sto zbog te dominacije 2011. god ali sam je sebi kriv sto nikada necemo znati odgovor sta bih bilo u finalu Djodal te godine, morao je pobjediti Federera. I dalje smatram da bih mu se morale poklopiti neke stvari poput vremena, losijeg dana Rafe za trijumf u tom eventualnom finalu, Rafa je i te godine drasticno digao formu upravo na RG.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nažalost, najveća šteta je što ovakvog Coriu u budućnosti nismo mogli gledati, jer su ga povrede uništile. Njegovim odlaskom ostala je baš velika rupa kad je u pitanju 'clay field'.bodi123 je napisao/la:Zaista ogromna steta sto ovako dominantnog Rafu vjerovatno vise nikada necemo imati priliku gledati, povrede prije
Ovaj meč spada među najbolje na šljaci ikad odigrane. Rame uz rame s njim je i finale Rima iz 2006 godine.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
zavisi sa koga stanovišta gledaš. meni je lendl-mcenroe u RG '84 bio najboljiformance je napisao/la:Nažalost, najveća šteta je što ovakvog Coriu u budućnosti nismo mogli gledati, jer su ga povrede uništile. Njegovim odlaskom ostala je baš velika rupa kad je u pitanju 'clay field'.bodi123 je napisao/la:Zaista ogromna steta sto ovako dominantnog Rafu vjerovatno vise nikada necemo imati priliku gledati, povrede prije
Ovaj meč spada među najbolje na šljaci ikad odigrane. Rame uz rame s njim je i finale Rima iz 2006 godine.
Zato sam i rekao da spada 'među najbolje'.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com