5 utakmica kolega, 5, pa nece nam Husref uzeti titulu sigurnoPitar6785 je napisao/la:Mi moramo svatit Ovih 6 utakmica je zanas svaka isto vazna. Ako su se opravili samir I haris I budu u trenazno procesu od Danas treba ih ubacit od prve minute, pa Ako se desi da povedemo 2:0,3:0 e onda Izvest samira dulju I benka da ne popiju kartone. Inace smo ekipa koja daje golove u prvom poluvremenu I sad mjenjat u prvom pol nebi bilo pametno.
Ovo ce bit teza utakmica nego protiv zrinje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
Nista brate samo suti i j.ebi im sve u sebi, kao head u ZeniciMortemHz je napisao/la:Valjda me nece niko ispucat u Lukavici kada budem sjedio
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamisli kaze mi neko joj onih balija sve ih treba ubit gledaj picki
ma ja reko levati... 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
reci i ti jes vala ne mogu ih organski, mrs balije iz srpskog sarajevaMortemHz je napisao/la:Zamisli kaze mi neko joj onih balija sve ih treba ubit gledaj pickima ja reko levati...
Pyro is not a crime !
Samo nemoj skociti kad bude gol. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Upravu je THEC, i da jos ne budes sumljiv, malo ustanes i opsujes neku rijec Dzemi.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Sarajlijc@
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakva ljudina, ostani vjecno na nasem golu!
Kakva ljudina, ostani vjecno na nasem golu!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Dobar izbor.MCMXLVI je napisao/la:Upravu je THEC, i da jos ne budes sumljiv, malo ustanes i opsujes neku rijec Dzemi.
@Sarajlic@ postavlj'o sam ja to skoro, stvarno je lik ljudina još ako Bog da pa da ga vidimo i u reprezentativnom dresu.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
samo opušteno majstoreSarajlijc@ je napisao/la:Neka Delija, neka... Imamo mi dovoljno svojih pjesmicaBitiSrcemVezan je napisao/la:da i djeca našaaa na koševu, raduju se novoj tituliiiiii![]()
![]()
to je priprema za kamuflažu u nedelju
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I sa ugovorom na 5 godina 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To mi je najgore moja ti,ne znam sta cu od sebe onda,ugrist cu seuschtipak je napisao/la:Samo nemoj skociti kad bude gol.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
E svaka cast svakome ko ce imat tako visoku samokontrolu u ovakvoj zavrsnici...uschtipak je napisao/la:Samo nemoj skociti kad bude gol.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- luis enrique
- Kontakt:
@MortemHz nemoj bolan poznat ce te po boji koze 
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!
Dokon um je djavolje igraliste!
luis enrique je napisao/la:@MortemHz nemoj bolan poznat ce te po boji koze
Ko god bude is'o, nek' popije lex na ulazu i miran cijelu utakmicu.
LANET OLSUN!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
luis enrique je napisao/la:@MortemHz nemoj bolan poznat ce te po boji koze
Ja da sam u Sarajevu ja bi otišao, fino sjeo negdje na kraj tribine i pokušao biti miran, tako sam i u Zenicu kad je bila ona zabrana i kad su lične gledali na ulazu ('srećom' rođen sam u Zenici pa nije bilo problema što se ulaza tiče).
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma biće nas dosta dole, i ja sam kontao ići. Predpostavljam da će odprilike svi naši ići tamo prema gostujučoj tribini, a manje više dosta nas se poznaje ako ništa facom sa Haseta tako da bi mogli biti malo opušteniji.
1946
Drugo je Zenica a drugo je Lukavica. Mogu zamisliti ove nase agente na tribini sad protiv Slavije.
Ko god bude isao, sretno i pamet u glavu
Ko god bude isao, sretno i pamet u glavu
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Eto ko oni neće skontati da nismo simpatizeri ptičurina. Isto k'o da ti ne bi znao da ti neko sutra dođe na istok lupam na utakmici Sarajevo - Čelik, prvi put ga vidiš, tiho priča, ne skače kad je gojoker90 je napisao/la:Idem i ja pa nek me prepoznaju!
1946
Trenutno korisnika/ca: benko21, mosarajvosa83, PingoFTW, Puas i 56 gostiju.