Jbg treba njemu 2-3 utakmice 90 minuta da vidimo na cemu smo, al ima vremena za njega sledece sezone ili cak za dvije godine nek bude standardan u nekom klubu u seriji A to je dobitak za nas na desnom beku a dotad nek mujdza iznese kolko moze.SjeverniVjetar je napisao/la:Do sada lopte nije primio,nije imao ni neke intervencije...utakmica otvorena , Sampdorija sa 10 igraca.TomBrajder je napisao/la:Martic usao protiv sampe, ajde ako neko moze nek pogleda ovih zadnjih 20 min pa nek napise kakav je momak
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
TomBrajder
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
-
SjeverniVjetar
Evo imao jednu intervenciju, umalo penal ali spasio opasnu situaciju, jedan los centarsut, jedno spustanje glavom u napadu...eto toliko otprilike, u nekoj haoticnoj formaciji.TomBrajder je napisao/la:Jbg treba njemu 2-3 utakmice 90 minuta da vidimo na cemu smo, al ima vremena za njega sledece sezone ili cak za dvije godine nek bude standardan u nekom klubu u seriji A to je dobitak za nas na desnom beku a dotad nek mujdza iznese kolko moze.SjeverniVjetar je napisao/la:Do sada lopte nije primio,nije imao ni neke intervencije...utakmica otvorena , Sampdorija sa 10 igraca.TomBrajder je napisao/la:Martic usao protiv sampe, ajde ako neko moze nek pogleda ovih zadnjih 20 min pa nek napise kakav je momak
-
TomBrajder
- Kontakt:
SjeverniVjetar je napisao/la: Evo imao jednu intervenciju, umalo penal ali spasio opasnu situaciju, jedan los centarsut, jedno spustanje glavom u napadu...eto toliko otprilike, u nekoj haoticnoj formaciji.

Srce mi se slama
Mene bi bilo stid ovako nešto uraditi poslije svega 
-
Nerminovic
- Kontakt:
da nije zalosno bilo bi smijesno.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
teoretski ukoliko bi mu Svicarci oduzeli drzavljanstvo mogao bi igrati za BiH. Ali nazalost to se nece desiti.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Svicarac...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Seferovic
Komotno mozes laserski ukloniti tu sliku, zakaznio si ubleho.
Komotno mozes laserski ukloniti tu sliku, zakaznio si ubleho.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
teška je ovo tema za diskusiju, svi se slažemo da je najveći krivac Safet Sušić, koji nije učinio ništa da momak zaigra za našu repku, al' isto tako možemo krivit' i Seferovića što je brže-bolje prihvatio Hitzin poziv
moje lično mišljenje je da Seferović zaista voli svoju domovinu, Bosnu i Hercegovinu, barem sam takav dojam stekao po tome što dolazi na odmor u BiH (Sanski Most?), dolazio je na onu dodjelu nagrada u Sarajevo, kad su Džeko i Spahić pričali s njim, pa sliku Ljiljana na zidu u njegovoj sobi, pa sad tetovaža .. sve to meni govori da momak zna gdje mu je srce
zašto je zaigrao za Švicu? zbog ignorisanja našeg selektora i(li) zbog karijere, ko zna, al' jedno je sigurno, žalimo i žalit' ćemo ..
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kakvo ba crno uklanjanje i kasnjenje, sad bi ova tetovaza kao trebala znaciti da se kaje sto je izabrao Svicarsku ? naravno da ne, nego momak jednostavno voli Bosnu i Hercegovinu, nema veze sto ne igra za nju..a sto ne igra za BiH ? sto rece @chinaglia ima i njegove krivice, ali prvenstveno je krivica Safeta Susica i nema potrebe da se o tome vise raspravlja...je li Safet lijepo rekao da ce ga zvati cim odigra minutu za Fiorentinu ? jest...je li ga zvao (sad ce neko uletiti sa "nije imao papire") nakon sto je zaigrao za Fiorentinu ? nije...znaci, Safet je lazov i vecinski krivac sto Haris ne igra za BiH...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jesu li realne sanse da Martic zaigra za nas?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
to je ubjedljivo najgora stvar koja mi je smetala kod bivšeg selektora, selje sa periferije Pariza, neće nikog pozivat' dok ne promijeni papire
eto, neko će promijenit' papire, samo zato da bi možda dobio poziv, a nikakvih indicija za to
da smo imali Mešu, Haris Seferović bi danas igrao za Bosnu i Hercegovinu 
Poznajem lično jednog košarkaša koji igrom slučaja još ne može nasputit za našu reprezentaciju i on kaže da bih čekao još 10 godina samo da zaigra za nas ,a odmah može igrati za Finsku komotno..Tako da riječ patriotizam nemaju veze sa Seferovićem.
-
SjeverniVjetar
Radonjic ponovo gol za Istru. Odlican igrac i dobro bi nam dosao, mislim da ce slijedece sezone u Dinamo ili inostranstvo.
Prije nego sto napisete da je Istra na nivou Mladosti iz velike Obraske, HNL u pet deka sa BHPL, imajte u vidu da je on igrac Dinama, koji se fudbalu vratio prosle godine, a vec biljezi zavidne rezultate.
Prije nego sto napisete da je Istra na nivou Mladosti iz velike Obraske, HNL u pet deka sa BHPL, imajte u vidu da je on igrac Dinama, koji se fudbalu vratio prosle godine, a vec biljezi zavidne rezultate.
-
SjeverniVjetar
Apsolutrni krivac za Seferovica je bezobrazni, korumpirani pokvarenjak i lijenstina Safet Susic.
Dobar igrac. Lani je koliko se sjecam isto imao dobru sezonu i kao takav je otisao u Dinamo. Gore se nije snasao ali oni i ne cekaju puno igrace koje ne mogu naguravati kroz repku pa se spasio posudbom u Istru. Ne bi smetalo da ga uzmemo. Dobro bi i Hodzicu dosla neka ovakva posudba i uvjeren sam da bi momak proigrao da ode iz Dinama. Ne pise mu se gore dobro.SjeverniVjetar je napisao/la:Radonjic ponovo gol za Istru. Odlican igrac i dobro bi nam dosao, mislim da ce slijedece sezone u Dinamo ili inostranstvo.
100%SjeverniVjetar je napisao/la:Apsolutrni krivac za Seferovica je bezobrazni, korumpirani pokvarenjak i lijenstina Safet Susic.
Ignorirao ga maksimalno, teletina bezmozgaška!!!
Sent from Angelina's bed
-
SjeverniVjetar
Evo i drugi dade . Odlican je , gledao sam par utakmica i neke klipove, jako brz za svoju visinu i opasan egzekutor, Trenutno najkvalitetniji potencijalni napadac na sceni. Bojim se da ce ga Hrvati uzeti sebi , cisto sumnjam da ce takvog igraca pokloniti Bosni.dubrovnik je napisao/la:Dobar igrac. Lani je koliko se sjecam isto imao dobru sezonu i kao takav je otisao u Dinamo. Gore se nije snasao ali oni i ne cekaju puno igrace koje ne mogu naguravati kroz repku pa se spasio posudbom u Istru. Ne bi smetalo da ga uzmemo. Dobro bi i Hodzicu dosla neka ovakva posudba i uvjeren sam da bi momak proigrao da ode iz Dinama. Ne pise mu se gore dobro.SjeverniVjetar je napisao/la:Radonjic ponovo gol za Istru. Odlican igrac i dobro bi nam dosao, mislim da ce slijedece sezone u Dinamo ili inostranstvo.
**** ti mater Safete, Safete...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.