inace su Sunsi bili defanzivna silatuzlak1987 je napisao/la:Meni to stvarno nije jasno zasto ih neko stavlja u tu poziciju, pa ipak igraju protiv Spursa koji su trenutni prvaci bez da su izgubili igrace od prosle godineIlCapitano je napisao/la:Meni je najzanimljivije u čitavoj toj priči oko Paula da se prije svakog playoffa Clippersi stavljaju u top 5, top3 favorita za titulu. Čim se ispostavi da će ispasti odjednom Paul nema dobru ekipu, klocevi igraju sa njim, ne može on sve sam itd...![]()
Uz to zna se kakav stil igre u PO pretezno pobjeduje, dobra odbrana, a Spursi je i ove godine imaju generalno bolju nego Clippersi s tim da Clippersi jesu sto se tice regularne sezone mislim top3 napadacka ekipa.
NBA Awards sezona 2015/2016
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Awards sezona 2014/2015
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
pa cek, jos nije gotova serija.
ova godina je Paulova
ova godina je Paulova

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sunse i ne spominjem, nesto ih ne bih sada poredio sa Clippersima. Ali generalno koliko god da su te ekipe nezgodne bile Spursima i Spursi su njima jos bili nezgodniji ..
Ok, vama bolji Nash meni Paul. Imam i ja argumente imate i vi, nemam vise zelje da se raspravljam. Posebno sa "strucnjakom' KK Bosnom.
Cp3 je bolji igrac, medjutim nije to toliko jednostrano, Nash je cinio igrace boljim oko sebe, od jednog Mariona pravio allstar igraca, vodio je jedan od najefikasnijih napada svih vremena, imo i bolji sut. Da je imao malo boljeg trenera doguro bi i do finala, 2 put Mvp, Cp3 nikad nije zavrsio u top 2-3 na Mvp listi.
Sve ukupno gledajuci Cp3 mi je bolji allaround igrac, ali je blize vise nego sto se mozda predstavlja,i Nash je bio klasa.
Sve ukupno gledajuci Cp3 mi je bolji allaround igrac, ali je blize vise nego sto se mozda predstavlja,i Nash je bio klasa.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dobro 1 od ta 4 puta je bio druga violina Dirku, ali opet je 3 >>>>> 0KK_Bosna je napisao/la:dakle, nash je fizicki inferiorniji i od paula, a pokupio je dvije MVP nagrade i odveo je svoju ekipu sa levatima vecim nego sto ih ima paul sada 4 puta u finale konferencije. kako to?Epidaurus je napisao/la:Cim se prije shvati da je kosarka ekipni sport i da jedan igrac grupu levata vrlo vrlo rijetko moze odvest dalje od 1. runde PO (pogotovo jedan playmaker u Paulovom slucaju, znaci covjek koji ne moze dominirat u oba smjera kao neki vrhunski visoki ili bocni igrac jer jednstavno nema fizikalije za to)

- tuzlak1987
- Kontakt:
Prica nije niti pocela oko toga ko je bolji vec oko Nashove MVP nagrade koja je opravdana bila i jedne i druge godine. Niti Curry nije najbolji igrac u ligi ali ima odlicnu sezonu i prvo mjesto na zapadu. Tako je imao i Nash..
Kobe je te godine bio nesto kao Weatbrook ove sezone..
Kobe je te godine bio nesto kao Weatbrook ove sezone..
Luminary je napisao/la:
Juka!
svaka cast juki
samo se sramotis bezveze, bolje ti je trollaj kao len bias, makar ce te ljudi smatrati dvorskom ludom...Epidaurus je napisao/la:Ok, vama bolji Nash meni Paul. Imam i ja argumente imate i vi, nemam vise zelje da se raspravljam. Posebno sa "strucnjakom' KK Bosnom.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- JoseeMourinho
- Kontakt:
a cekaj mora mu nash biti bolji da bi bio normalan?? sto???
ko da pricamo u nashu i beverlyu pa da je ko lud?
nekom ovaj nekom ovaj bolji to je normalno, necemo svi isto mislit
ko da pricamo u nashu i beverlyu pa da je ko lud?
nekom ovaj nekom ovaj bolji to je normalno, necemo svi isto mislit

KK_Bosna care ti veze nemas, tebi je Hayward jednak igrac Koeveru, o cemu da s tobom raspravljam ? Ne repliciraj mi vise na postove i to je to
- IlCapitano
- Kontakt:
Golden State GM Bob Myers has been voted the NBA"s Executive of the Year.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ti si glup. Nema ti pomoci.Epidaurus je napisao/la:KK_Bosna care ti veze nemas, tebi je Hayward jednak igrac Koeveru, o cemu da s tobom raspravljam ? Ne repliciraj mi vise na postove i to je to
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
zbog cega je ovaj iz GSW-a dobio EOY nagradu, sto je potpisao Livingstona za MLE
i koga Kupchak potkupi za ovaj glas

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Moderator a vrijedja clanove da su glupi, e tugo moja
Sjajan pokazatelj kulture ti i inteligencije 

Klasicna kradja, zna se da je Lebron istinski EOYmiki_92 je napisao/la:zbog cega je ovaj iz GSW-a dobio EOY nagradu, sto je potpisao Livingstona za MLE![]()
Kobe zna!
Sto je vise po medijama, vise ga pocinjem gotivit

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sta je reci? ..jel to Kobe nesto fino izjavoo sto tebi godi pa sad ga gotivis? ..brate ja sam se iznenadio da si se promjenioalemsa je napisao/la:Kobe zna!

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Voli coj'k Hardena, moj coj'kSaltCityAttack je napisao/la:Sta je reci? ..jel to Kobe nesto fino izjavoo sto tebi godi pa sad ga gotivis? ..brate ja sam se iznenadio da si se promjenioalemsa je napisao/la:Kobe zna!
Sto je vise po medijama, vise ga pocinjem gotivit..naviko sam da ovdje ljudi se mjenjaju kao Kawhi recimo..kreno od metle clippersa, pa do 4-1 pa svaki drugi dan mjenja misljene ahhah..ali brate sta tebi bi odjednom ?

Ovih zadnjih nekoliko mjeseci, pratim sta pise po twitteru i gledo sam mu neka gostavanja , fino zbori, pa ga polako pocinjem gotivit malo.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 01 maj 2015, 22:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.