A zadnji šljam i ološ vam je na sjeveru. Kakav kompleksas moras biti, pa da nakon sto tvoja ekipa postigne gol, pocnes bacati baklje na gostujuce navijace. Ne treba se ni cuditi ovima na jugu, kad oni na sjeveru nisu nista bolji, fuj. Vi ste stoka i ruglo grada.brile je napisao/la:Lijep primjer za djecu koja vole zapalit
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zato su na istoku sve fina gradska raja
Jooj jedva cekam derbi, kako cete da se usutite
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
- Kontakt:
Ako cemo ko zadnjih nekoliko godina, onda bolje nemoj.brile je napisao/la:Zato su na istoku sve fina gradska raja
Kada vas razoružamo biti će te zaključani 5 minuta poslije tekme da zajedno zapjevamo pa se poslije žalite OHR-u.brile je napisao/la:Zato su na istoku sve fina gradska raja
SRETAN BROJ - 1725
hahahah simpaticni neki momci ovi pitari
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Razoružati, zaključati, pjevati, žaliti, OHR... impresivno, nema šta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Revolverasi, cakijasi, bombasi...Virtu4l je napisao/la:Razoružati, zaključati, pjevati, žaliti, OHR... impresivno, nema šta.
Skakači s' mostova, rikverc brigada, šmekeri...IbrakovicLicno je napisao/la:Revolverasi, cakijasi, bombasi...Virtu4l je napisao/la:Razoružati, zaključati, pjevati, žaliti, OHR... impresivno, nema šta.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Trce brze od Bolta, pozeri, stalne musterije...bagrcavi je napisao/la:Skakači s' mostova, rikverc brigada, šmekeri...IbrakovicLicno je napisao/la:Revolverasi, cakijasi, bombasi...Virtu4l je napisao/la:Razoružati, zaključati, pjevati, žaliti, OHR... impresivno, nema šta.
Riješi zagonetku. Reputacija – šmekeri, provjereno dobri hakeri, vole pozirati u fantomci, svima poznati Indijanci! Moj Abdulaše...
DRUG NEBI TI PUNCA
Isuse boze
- JoseeMourinho
- Kontakt:
jesil ti bolan vise izracuno ili si se izgubio u brojevima?pitic je napisao/la:Kada vas razoružamo biti će te zaključani 5 minuta poslije tekme da zajedno zapjevamo pa se poslije žalite OHR-u.brile je napisao/la:Zato su na istoku sve fina gradska raja

najednom zaboravi ti na svoje matematicke prognoze

-
- Kontakt:
Reputacija - pozeri, prodavaci magle na pressicama, željo plati me, a ja cu da volim te(Delalic, Zulic), ruglo grada, nemam skole, nicega...bagrcavi je napisao/la:Riješi zagonetku. Reputacija – šmekeri, provjereno dobri hakeri, vole pozirati u fantomci, svima poznati Indijanci! Moj Abdulaše...
Horde zla djeca cvijeća 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Da li je moguce da administracija dozvoli 10 stranica smeca na jednoj fudbalskoj temi

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
@rodjenisa
Da ti pamet stane.
Da ti pamet stane.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pa majkemi nidje veze,udjem da sta procitam kad ono NISTA ,razumijem zayebanciju,poneki suk da vidis i sl ali ovo ni na sta ne lici,ustvari lici na jagomiruNbx je napisao/la:@rodjenisa
Da ti pamet stane.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
IbrakovicLicno je napisao/la:Revolverasi, cakijasi, bombasi...Virtu4l je napisao/la:Razoružati, zaključati, pjevati, žaliti, OHR... impresivno, nema šta.
Pozdravio te Edin Vuk...pita kad ce nova parola..
Kolko znam ako nista na jugu se bar ne dizu parole ubicama
Ma šta kažeš?Ajzea je napisao/la:Horde zla djeca cvijeća

Djeca cvijeca i srcadi.
Das Ist Walter
I ja sve kontam kad i da li će ovo prestati ali ne. Što je najgore ovi malo ozbiljniji (ako ih ovdje uopće ima) umjesto da pokrenu neku priču o temi, a ima mnogo interesantnih stvari da se priča a ne samo da bude prepucavanje, se spuštaju na nivo nekog srednjoškolca ili čak i mlađe. Ovdje se izgleda s vremena na vrijeme sretnu mostarci, pa sarajlije, pa onda počne prepucavanje na relaciji Tuzla - Sarajevo ..... i tako u nedogled. Počinjem da mislim da ovaj forum više gubi smisao.rodjenisa je napisao/la:Da li je moguce da administracija dozvoli 10 stranica smeca na jednoj fudbalskoj temi![]()
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Jadnimi, mnon46, NeSamSafetee i 12 gostiju.