Real Madrid
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Real Madrid
Real ima apsurdan problem.
Ostavili su trenera kojeg ne zele(zbog odstete ugovora) , a doveli mu igrace koje on ne zeli.
Njemu je osnova igre bio Darden,Draper,Slaghuter sa svojim defanzivnim rolama , a prvu dvojicu su otjerali , treceg samo sto nisu.
Ne smatram da je neki aman trener al su mu u startu vezali ruke.
Real ima vjerovatno i bolju ekipu nego prosle sezone al za sada igra losije.
Ima problema i sa povredom Rodrigueza,Fernadeza etc.
Ostavili su trenera kojeg ne zele(zbog odstete ugovora) , a doveli mu igrace koje on ne zeli.
Njemu je osnova igre bio Darden,Draper,Slaghuter sa svojim defanzivnim rolama , a prvu dvojicu su otjerali , treceg samo sto nisu.
Ne smatram da je neki aman trener al su mu u startu vezali ruke.
Real ima vjerovatno i bolju ekipu nego prosle sezone al za sada igra losije.
Ima problema i sa povredom Rodrigueza,Fernadeza etc.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nedavno na Areni u emisiji mi se svidjela konstantacija sta je problem Reala ove sezone u nekim utakmicama to je sto zele 15 igraca u rotaciji da svako igra isto a u kosarci bolji igraci ne mogu doci do izrazaja ako igraju 15-20 minuta
Interista je napisao/la:Nedavno na Areni u emisiji mi se svidjela konstantacija sta je problem Reala ove sezone u nekim utakmicama to je sto zele 15 igraca u rotaciji da svako igra isto a u kosarci bolji igraci ne mogu doci do izrazaja ako igraju 15-20 minuta
a u realu stvarno ima previse dobrih igraca,iako to nekad ne bi trebao biti problem
Je da je jos rano, ali Doncic ce igrat za Sloveniju?
Momak je zvijer, samo 15 godina, a dominira ovako. Cini mi se kao da bas zna kosarku, ne bazira se samo na fizickoj dominaciji nad protivnicima, ima taj neki smek..
Momak je zvijer, samo 15 godina, a dominira ovako. Cini mi se kao da bas zna kosarku, ne bazira se samo na fizickoj dominaciji nad protivnicima, ima taj neki smek..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Je, za Sloveniju. Cini mi se i da je odigrao par utakmice za mlade.
Ne znam jesi pratio ovaj turnir neki turnir u Spaniji, veceras uzeli Barcu 30 razlike, znaci mali je
.
Brat bratu sa 15 godina moze u prvi tim Reala. Momak je daleko, daleko iznad svojih vrsnjaka.
Ne znam jesi pratio ovaj turnir neki turnir u Spaniji, veceras uzeli Barcu 30 razlike, znaci mali je
Brat bratu sa 15 godina moze u prvi tim Reala. Momak je daleko, daleko iznad svojih vrsnjaka.
Otach Sasha Doncic bivsi kosarkas , igrat ce za Sloveniju i vec igra za omladinske selekcije.
Brutalan potencijal.
Brutalan potencijal.
Raul_64 je napisao/la:Otach Sasha Doncic bivsi kosarkas , igrat ce za Sloveniju i vec igra za omladinske selekcije.
Brutalan potencijal.
sjecam se sase doncica,201 cm, cini mi se 74. godiste,zar je bilo upitno za koga ce mali igrati?
Ma Španci su njuskali standardno al momak ce igrati za Sloveniju.filip13 je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Otach Sasha Doncic bivsi kosarkas , igrat ce za Sloveniju i vec igra za omladinske selekcije.
Brutalan potencijal.
sjecam se sase doncica,201 cm, cini mi se 74. godiste,zar je bilo upitno za koga ce mali igrati?
Evo njegove izvedbe u finalu.
[youtube][/youtube]
Napomena , ovo je kadet protiv juniora.
Laganini sa Barcom... Pomalo pomalo
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Mali Doncic dobi priliku i zabi tricu

Ide momcina preko bare prije 20 godine..lumani je napisao/la:Mali Doncic dobi priliku i zabi tricu![]()
Ce da vidimoRaul_64 je napisao/la:Ide momcina preko bare prije 20 godine..lumani je napisao/la:Mali Doncic dobi priliku i zabi tricu![]()
Tesko.
Luka dominira vec u profesionalnoj ligi u Španiji(EBA)
A uskoro ce vodit Real na F8 u Madridu sa citave 2 godine manje od vrsnjaka.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Re: Odg: Real Madrid
Musa je prije njega u nekom shizosvijetu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Za Doncica nedavno procitao da o njemu pricaju kao o najvecem talentu koji se ikad u Evropi pojavio, sad vidjecemo kakav ce igrac postat.
Raul_64 je napisao/la:Tesko.
[youtube][/youtube]
valjda znas da je to 4 liga
Ja sam se ovdje sa mnogima prepirao tko je bolji,tko ce biti bolji
Znam al liga koja ima amerikance , veterane i "talente" od 94,95 godista.
Al Musa to radi protiv kadeta , Luka vise ne igra ni protiv juniora.
Skoro na nekom pripremnom turniru sa Slovenijom je igrao protiv kadeta i ubacio 34 poena za 15 minuta.
Mislim taman posla da se raspravljamo o djeci nekoj.
http://www.eurohopes.com/rankings/1999" onclick="window.open(this.href);return false;
Na vecini sajtova su smatrani ubjedljivo najvecim talentima u svojoj generaciji.
I po meni nece nijednog masiti NBA ako nastave napredovati.
Vise mogu govoriti za Luku jer ga pratim dobre 3 godine i ispratio sam pun qurac njegovih turnira.
Ovo je bio zadnji koji osvoji(juniorski) kao najbolji igrac kao i uvijek.
[youtube][/youtube]
Skoro na nekom pripremnom turniru sa Slovenijom je igrao protiv kadeta i ubacio 34 poena za 15 minuta.
http://www.eurohopes.com/rankings/1999" onclick="window.open(this.href);return false;
Na vecini sajtova su smatrani ubjedljivo najvecim talentima u svojoj generaciji.
Vise mogu govoriti za Luku jer ga pratim dobre 3 godine i ispratio sam pun qurac njegovih turnira.
[youtube][/youtube]
Raul_64 je napisao/la:Znam al liga koja ima amerikance , veterane i "talente" od 94,95 godista.
[youtube][/youtube]
Uvijek se iz Spanske lige djeca vise guraju. (Rubija su proglasili kao novog Jordana) Gledao sam obojicu,za mene je Musa mudonja ,ovaj drugi ima bolji pregled.Spanci hvale Luku,a Hrvati pricaju o novom Drazenu.
- alan_kardec
- Kontakt:
Za koju repku ovaj mali Dončić ima pravo da nastupa? Negdje sam čitao neki tekst, mislim na mozzartu, o ovom dečku, nahvalili su ga samo tako. Rođen je u Sloveniji, a otac mu je nekad poznati košarkaš Saša Dončić, koji je rođen u Srbiji. Navodno je Saša nudio Luku Srbiji, međutim pametne glave iz KSS su bile suviše neodlučne i Luka je izgubljen.
Jel se to i Hrvatska vidi u priči oko ovog momka?
Jel se to i Hrvatska vidi u priči oko ovog momka?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 6 gostiju.