Mogao si Cedevitu igrati u P.P. , izašao bi ti dobitak na 400.admir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/6zyvpx vase misljenje ko mi je kritican ovde
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
mogao bi anderlecht smuljati još jedan prelaz, ovaj puta u svoju korist pa ne škodi ići sa 1/2 na markicu dvije
Mozda BiH rukometasiadmir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/6zyvpx vase misljenje ko mi je kritican ovde

Pikado: Premier League
Michael Van Gerwen - Phil Taylor 2 @3.11
Da mi je itko rekao da ću doživjeti ovakvu kvotu na tog čovjeka, glasno bih se nasmijao. Ali, moralo se i to desiti. Nakon par loših predstava i nesigurnih igara, Taylor je došao u situaciju da bi mogao prvi put u povijesti (!!!) izgubiti mjesto u Play-Offu premier lige. Dakle, večeras nema kalkuliranja. U vidu mladog Van Gerwena ima najteži matchup na svijetu. Dva, trenutno, najveća igrača pikada se sukobljavaju večeras. Jedan se bori za prestiž i traži svoje mjesto na tronu kojem nitko nije došao ni blizu, a drugi (koji sjedi na tom tronu zadnjih 20 godina) u borbi za osigurati mjesto među četvoricom najboljih. Ovo bi moglo biti strašno i za one koji ne prate pikado, a za nas nekolicinu koji volimo dotični sport - slobodno mogu reći da su očekivanja veća nego za finale lige prvaka, za 7. utakmicu finala NBa, za meč Mannya i Mayweathera, za Super FAKING Bowl.... Preporučam svima pogledati, jer bolje od ovoga, barem na papiru, ne možete poželjeti. A Taylora na ovu kvotu i pod ovakvim okolnostima, stvarno je šteta ne pokušati. Za zainteresirane, ostavit ću neki stream u chat temi. Televizije koje prenose su: Sky Sport 1 (eng. komentator) i Spor1 (njemacki).
Sretno!
Michael Van Gerwen - Phil Taylor 2 @3.11
Da mi je itko rekao da ću doživjeti ovakvu kvotu na tog čovjeka, glasno bih se nasmijao. Ali, moralo se i to desiti. Nakon par loših predstava i nesigurnih igara, Taylor je došao u situaciju da bi mogao prvi put u povijesti (!!!) izgubiti mjesto u Play-Offu premier lige. Dakle, večeras nema kalkuliranja. U vidu mladog Van Gerwena ima najteži matchup na svijetu. Dva, trenutno, najveća igrača pikada se sukobljavaju večeras. Jedan se bori za prestiž i traži svoje mjesto na tronu kojem nitko nije došao ni blizu, a drugi (koji sjedi na tom tronu zadnjih 20 godina) u borbi za osigurati mjesto među četvoricom najboljih. Ovo bi moglo biti strašno i za one koji ne prate pikado, a za nas nekolicinu koji volimo dotični sport - slobodno mogu reći da su očekivanja veća nego za finale lige prvaka, za 7. utakmicu finala NBa, za meč Mannya i Mayweathera, za Super FAKING Bowl.... Preporučam svima pogledati, jer bolje od ovoga, barem na papiru, ne možete poželjeti. A Taylora na ovu kvotu i pod ovakvim okolnostima, stvarno je šteta ne pokušati. Za zainteresirane, ostavit ću neki stream u chat temi. Televizije koje prenose su: Sky Sport 1 (eng. komentator) i Spor1 (njemacki).
Sretno!
U desetom selu živi Antuntun!
Cedevita - C.Zvezda 3/4 1 1,55
Stvarno šteta što je kvota ovako mala pri ovakom rezultatu ali je cedevita redovno šamarala zvezdu u 2. pol. i mislim da ce i veceras. zvezda je promasila zaista nekoliko otvorenih suteva pred kraj i malo su se opustili radi vodstva a i naruzit ce trener sokiće u svlačionici, ne bih iskljucio ni egal zavrsnicu !
Stvarno šteta što je kvota ovako mala pri ovakom rezultatu ali je cedevita redovno šamarala zvezdu u 2. pol. i mislim da ce i veceras. zvezda je promasila zaista nekoliko otvorenih suteva pred kraj i malo su se opustili radi vodstva a i naruzit ce trener sokiće u svlačionici, ne bih iskljucio ni egal zavrsnicu !
23-17pravnik87 je napisao/la:Cedevita - C.Zvezda 3/4 1 1,55
hvala...doviđenja. dosta za danas, treba znat kad stat
Rezultati Boze sacuvaj, zao mi je, i ne vjerujem, nisam pisao godinu dana, i sad padnem gotovo sve, strasnoblackadder je napisao/la:Gdje nađe ovu dvojicu glumacaPity1900 je napisao/la:Valencia 2
Valerenga 1 (moze i h1, ili 1i3+, ali 1 je na tiketu)
Anderlecht daje gol
Trump 1 (snooker)
BIH PP1 (prvo poluvrijeme kec, rukomet)
Murray/Peers
Valencii treba, Rayu ne, pogledati medjusobne omjere još
Valerenga mozda i 3za3, uglavnom pobjeda domacina ne bi smjela izostati
Anderlecht proradio, +pogledati medjusobne omjere
Trump je Trump
Naši bi trebali rijesiti utakmicu bez problema, ali poznavajuci nas mentalitet (opustanje) ne smijem hendikep,
Murray/Peers favoriti prema kladionicama, trebali bi dobiti
SretnoBezveze pad a tiket ti je dobar bio.
FK Sloboda Tuzla
- SteveHeighway
- Kontakt:
Steta fkt,**** sismisi :/ Bilo bi i previse da ubodem dva dana u nizu kvote preko 100.SteveHeighway je napisao/la:Valencia 2
Zvezda x2
Galata-Sivaspor oba daju i 3+
Genk-Anderlecht isto
Empoli-Napoli oba daju
Kopenhagen prolaz
St Gallen daje gol
Rio Ave daje gol
Malo jace od stotke na marku.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- exorciiist
- Kontakt:
Metz - Marseille
Marsej je u uzasnoj formi,od zadnjih 5 utakmica 4 su izgubili i imaju losu gol razliku, dok Metz nema sta izgubiti jer vjerovatno ispadaju iz lige,a takve ekipe su najopasnije.Imaju dobru formu, kod kuce su zadnja dva meca dobili i mislim da bi mogli iznenaditi Marsej koji se nalazi na 5. mjestu koje vodi u kvalifikacije za EL ali mu Bordo i Monpelje disu za vratom.Kvota na 1X je 1.90 u wwin-u, sto da ne?
Aalborg - Hobro
Hobro ima konstantniju formu od Aalborga i ima veliku sansu da na kraju zauzme 3. mjesto koje vodi u kvalifikacije za EL.Aalborg igra toplo-hladno i pred ovu utakmicu povrijedjenja su im 3 igraca dok kod Hobroa su svi igraci zdravi.Aalborg je dvije zadnje utakmice kod kuce izgubio i to primivsi 6 golova u ta dva meca.Mislim da je kvota 4.46 na pobjedu Hobroa prevelika i da bi se to moglo iskoristiti.Imperativ za Evropom bi mogao pogurati Hobro i kvota 1.89 na X2 je sasvim ok.

Marsej je u uzasnoj formi,od zadnjih 5 utakmica 4 su izgubili i imaju losu gol razliku, dok Metz nema sta izgubiti jer vjerovatno ispadaju iz lige,a takve ekipe su najopasnije.Imaju dobru formu, kod kuce su zadnja dva meca dobili i mislim da bi mogli iznenaditi Marsej koji se nalazi na 5. mjestu koje vodi u kvalifikacije za EL ali mu Bordo i Monpelje disu za vratom.Kvota na 1X je 1.90 u wwin-u, sto da ne?
Aalborg - Hobro
Hobro ima konstantniju formu od Aalborga i ima veliku sansu da na kraju zauzme 3. mjesto koje vodi u kvalifikacije za EL.Aalborg igra toplo-hladno i pred ovu utakmicu povrijedjenja su im 3 igraca dok kod Hobroa su svi igraci zdravi.Aalborg je dvije zadnje utakmice kod kuce izgubio i to primivsi 6 golova u ta dva meca.Mislim da je kvota 4.46 na pobjedu Hobroa prevelika i da bi se to moglo iskoristiti.Imperativ za Evropom bi mogao pogurati Hobro i kvota 1.89 na X2 je sasvim ok.

Zadnja izmjena: exorciiist, dana/u 30 apr 2015, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Imal šta za NBA?
exorciiist je napisao/la:Metz - Marseille
Aalborg - Hobro
![]()
od toliko tekmi ti nasao Metz, tim koji je skoro ispao, protiv tima koji se bori za nesto

Damsi je napisao/la:Imal šta za NBA?
ja mislim da bullsi idu ispod,a ona druga tekma preko.to je neka moja procjena.
- PaskalHens
- Kontakt:
Obrnuto. Citiraj me i zahvali se poslije tekme.lumani je napisao/la:Damsi je napisao/la:Imal šta za NBA?
Viva la France, as they say in Rome.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Stvarno losa analiza,ali haj nek igra,kad vidim da ulaze 20 feningi na listice sta mu imam pametovat onda za ove analize
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
PaskalHens je napisao/la:Obrnuto. Citiraj me i zahvali se poslije tekme.lumani je napisao/la:Damsi je napisao/la:Imal šta za NBA?
ja uvijek idem po svom osjecaju

- SteveHeighway
- Kontakt:
Bullsi kp2
San antonio kp1
Kawhi vise skokova
Kawhi vise poena
Rose vise asistencija
Pau Gasol svega preko
Duncan svega preko
Duncan vise skokova
Griffin vise skokova
Ovo sam podijelio na par tiketa
San antonio kp1
Kawhi vise skokova
Kawhi vise poena
Rose vise asistencija
Pau Gasol svega preko
Duncan svega preko
Duncan vise skokova
Griffin vise skokova
Ovo sam podijelio na par tiketa

Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- PaskalHens
- Kontakt:
K.LEONARD PREKO 20.5
Ukoliko hoće Spursi prolaz, ovaj dečko povući mora. Na prosjeku je, mislim, 23ppg. Pametnom dosta.
SAN ANTONIO-LOS ANĐELES H2 5,5
Očekujem utakmicu na jedan posjed lopte. Od 3 izgubljene, Klipe su krivci za dvije. To Spursi znaju žestoko iskoristiti i kazniti, što se i dogodilo. Večeras je na ispitu i CP3, da li može povuči i nadam se njegovoj strašnoj partiji, al' mi je ovaj hendikep sigurniji od njegovog overa.
MILVOKI-ČIKAGO KP2
Mrš Milvoki, mrš.
Još dodati:
MCW ISPOD 13,5
GRIFIN ISPOD 23,5
@lumani Ti si zlatan.
Ukoliko hoće Spursi prolaz, ovaj dečko povući mora. Na prosjeku je, mislim, 23ppg. Pametnom dosta.
Očekujem utakmicu na jedan posjed lopte. Od 3 izgubljene, Klipe su krivci za dvije. To Spursi znaju žestoko iskoristiti i kazniti, što se i dogodilo. Večeras je na ispitu i CP3, da li može povuči i nadam se njegovoj strašnoj partiji, al' mi je ovaj hendikep sigurniji od njegovog overa.
MILVOKI-ČIKAGO KP2
Mrš Milvoki, mrš.
Još dodati:
MCW ISPOD 13,5
GRIFIN ISPOD 23,5
@lumani Ti si zlatan.
Viva la France, as they say in Rome.
PaskalHens je napisao/la:K.LEONARD PREKO 20.5
MILVOKI-ČIKAGO KP2
Mrš Milvoki, mrš.
Još dodati:
MCW ISPOD 13,5
GRIFIN ISPOD 23,5
@lumani Ti si zlatan.
nadam se da uzimas nocas

-
- Kontakt:
Ljudovi, batre mi 10tak kvota sto prije.Ovaj rani tenis bi bio drama ako ko se razumije, laik sam, pomagajte. Budem Vas se sjetio. 

Sorribes vs Jovanovski. 1
Hradecka vs Siniakova. 2
Kohlschreiber vs Goffin 2
Hercog vs Govortsova 1
Arguello vs Donaldson 2
Kv.19.99
Ps.za analizu nemam vremena,moram ic u nabavku prvomajskih rekvizita
Hradecka vs Siniakova. 2
Kohlschreiber vs Goffin 2
Hercog vs Govortsova 1
Arguello vs Donaldson 2
Kv.19.99
Ps.za analizu nemam vremena,moram ic u nabavku prvomajskih rekvizita

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 4 gosta.