Amin! To mi je još draže onda.champions1921 je napisao/la:Imaš pit bula u juniorima.. Ime mu je Dino Hasanović.. Hoće li mu trebati vremena da se uklopi, to ne znam ali se radi o strašnom destruktivcu..bagrcavi je napisao/la:Ma sigurno da je rano za te transfer špekulacije, ima do ljeta pofino. A znamo svi kako se u Bosni transferi završavaju. Potpisivanje ugovora sa ovom dječurlijom prije svega za Žerićem i Behramom bi bio glavni dio prelaznog roka. Moja jedina želja za ovaj prelazni rok je da iskopamo kakvog pit bulla na zadnjem veznom, sve ostalo nek' zavisi od odlazaka.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Odg: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
Re: FK Željezničar
ili barem isti ako se situacija ne popravi.mavi je napisao/la:Nijedan od igrača kojima ističu ugovori ne donosi prevagu na terenu, umjesto njih se mogu dovesti i bolji igrači.IlFantasista je napisao/la:Problem je što niko od igrača kojima ističe ugovor neće da potpiše novi, tako da bi u sljedeću sezonu mogli ući sa potpuno drugim timom...
na bolje od želje može možda stanić, ali i to ako mu neko baš pokloni vjeru jer se vraća nakon teške povrede. ostali mogu samo na gore, i takvih slobodnih igrača ima uvijek.
Football manager forum 2015 

- IlFantasista
- Kontakt:
Pa slažem se ja da igrači koji će vjerovatno otići nisu prevaga, ali obzirom da je kod nas pauza kratka, tj. ekipa će imati malo vremena da se uigra, pitanje je kako će to izgledati.
Evropske utakmica za naše klubove počinju pet sedmica nakon kraja prvenstva, to mene brine. Na papiru se čini kao jednostavno, ali u praksi je to potpuno drugačije.
Evropske utakmica za naše klubove počinju pet sedmica nakon kraja prvenstva, to mene brine. Na papiru se čini kao jednostavno, ali u praksi je to potpuno drugačije.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Prioriteti će biti lijevi bek i zadnji vezni, na ostalim pozicijama smo dobro popunjeni.
Mene brine sto ce dosta igraca napustiti timIlFantasista je napisao/la:Pa slažem se ja da igrači koji će vjerovatno otići nisu prevaga, ali obzirom da je kod nas pauza kratka, tj. ekipa će imati malo vremena da se uigra, pitanje je kako će to izgledati.

Na mene Diatta uopšte nije ostavio neki utisak, momak ima jedino brzinu i to je to, možda i griješim pa eksplodira kod nas ako ga dovedemo jer je još relativno mlad, mada dobra bi rezerva bio, ono kad se protivnicki igraci umore ubaciti njega i na brzinu nešto da uradi. Ako cemo dovoditi igrace iz Zvijezde onda treba dovesti Ordagića, i trebamo prikljuciti Dinu Hasanovica prvom timu, momak je zvijer a igra defanzivnog veznog. Neko je gore u komentarima spomenuo Behrama, i napravio usporedbu njega i Diatte, Behram tehnicki jeste dosta jaci od Diatte, ali on ne može ni u svom uzrastu odigrati utakmicu do kraja, a ko ne može da trci, taj ne može ni da igra. Brine me to što cemo se "riješiti" dosta igraca u ovom transfer roku, neke cemo vjerovatno prodati i to ne za male pare a nekima istice ugovor i nemamo namjeru da ga produžavamo, vjerovatno cemo i preko agencije našeg bivšeg igraca dovoditi neke igrace pa se ne bih iznenadio nekim strancima iz egzoticnih zemalja ili iz zemalja okruženja, mada valja te igrace sve uigrati, napraviti hemiju u ekipi itd, ali ja vjerujem u Odovića.
Mene zanima šta je sa Anesom Nuspahićem ? mali je protiv Makedonaca u evropi bio maestralan, radio šta je htio, mislio sam vau, dobili smo strašnog igraca, nakon toga par povreda i čovjek nestade, cuo sam da je Odovic imao neki razgovor sa njim pa ce se valjda i on dozvati malo..
Mene zanima šta je sa Anesom Nuspahićem ? mali je protiv Makedonaca u evropi bio maestralan, radio šta je htio, mislio sam vau, dobili smo strašnog igraca, nakon toga par povreda i čovjek nestade, cuo sam da je Odovic imao neki razgovor sa njim pa ce se valjda i on dozvati malo..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Nama ionako treba 4-5 igrača kako god okrenes.U zadnjoj liniji treba 3 i u vezi 2. Bez ovog ne treba ići u Evropu.
Re: Odg: FK Željezničar
On je siguran za potpis kako sam cuo njevov poptpis je bio prioritet.Ima i igrac kojeg je Brko rekao da dovedu iz nase je lige...champions1921 je napisao/la:Imaš pit bula u juniorima.. Ime mu je Dino Hasanović.. Hoće li mu trebati vremena da se uklopi, to ne znam ali se radi o strašnom destruktivcu..bagrcavi je napisao/la:Ma sigurno da je rano za te transfer špekulacije, ima do ljeta pofino. A znamo svi kako se u Bosni transferi završavaju. Potpisivanje ugovora sa ovom dječurlijom prije svega za Žerićem i Behramom bi bio glavni dio prelaznog roka. Moja jedina želja za ovaj prelazni rok je da iskopamo kakvog pit bulla na zadnjem veznom, sve ostalo nek' zavisi od odlazaka.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- invincible1921
- Kontakt:
Diata je crnac (nista negativno
) znaci da ista valja igro bi makar u belgiji 
Nema pradaje na derbiju, oni su ubijedjeni da ce nas dobit, a ja bi smio ruku dat da nece. More bit neki x bude al izgubit necemo sigurno, naravno ja vjerujem u pobjedu

Nema pradaje na derbiju, oni su ubijedjeni da ce nas dobit, a ja bi smio ruku dat da nece. More bit neki x bude al izgubit necemo sigurno, naravno ja vjerujem u pobjedu

Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 01 maj 2015, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Baš mi je drago pročitati za tog Hasanovića, za momka znam samo na osnovu ovih priča na forumu. Svi su ga stalno hvalil, prepao sam se da dečko neće nikako dobiti priliku. Dok god je ovaj baby-boom na snazi, uopšte me zanima ko će to sa strane pojačati klub.
Podhitno jak zadnji vezni.Koka i Djelma da ostanu..Napadac iskusan uz Bajica i stoper ko Vugdalic. Hebo managerlazar je napisao/la:Nama ionako treba 4-5 igrača kako god okrenes.U zadnjoj liniji treba 3 i u vezi 2. Bez ovog ne treba ići u Evropu.

- invincible1921
- Kontakt:
Dovedemo Jahica lik na FM 08 ja mislim otvoris mu pozicije SVE POPUNJENEBijeliLuk je napisao/la:Podhitno jak zadnji vezni.Koka i Djelma da ostanu..Napadac iskusan uz Bajica i stoper ko Vugdalic. Hebo managerlazar je napisao/la:Nama ionako treba 4-5 igrača kako god okrenes.U zadnjoj liniji treba 3 i u vezi 2. Bez ovog ne treba ići u Evropu.

=\_1921_/=
Varane-a iz Reala dovest... I mislim da bi Manchester dao Fellinija na posudbu, on bi nas pokrio u vezi. 
Bez zezanja, na tog zadnjeg veznog neko Cocalicevog kalibra.

Bez zezanja, na tog zadnjeg veznog neko Cocalicevog kalibra.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- bistrikboy
- Kontakt:
Zar nisu nasi nedavno haman dogovorili dvojicu sa jednim menadzerom?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Plava braćo, sretan vam 1. maj. Mi smo klub radničke klase i trebamo biti ponosni na to. VTŽ
- corleone87
- Kontakt:
UH nikad docekat sutra i 17:00 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
1996.
- corleone87
- Kontakt:
Kompletna uprava Borca podnijela ostavku..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.