Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Ajzea
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Ajzea » 30 apr 2015, 23:27

miden je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Horde zla djeca cvijeća :roll:
Ma šta kažeš?

slika
Djeca cvijeca i srcadi.
Nisi shvatio ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 30 apr 2015, 23:33

hilmo je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Da li je moguce da administracija dozvoli 10 stranica smeca na jednoj fudbalskoj temi :?: :crazy:
I ja sve kontam kad i da li će ovo prestati ali ne. Što je najgore ovi malo ozbiljniji (ako ih ovdje uopće ima) umjesto da pokrenu neku priču o temi, a ima mnogo interesantnih stvari da se priča a ne samo da bude prepucavanje, se spuštaju na nivo nekog srednjoškolca ili čak i mlađe. Ovdje se izgleda s vremena na vrijeme sretnu mostarci, pa sarajlije, pa onda počne prepucavanje na relaciji Tuzla - Sarajevo ..... i tako u nedogled. Počinjem da mislim da ovaj forum više gubi smisao.
Vjeruj mi @hilmo nekad me bude stid sto sam na neki nacin dio svega ovoga...
Kad procitam na nekim drugi mjestima rasprave tacno se upitam sta je problem ovog foruma,kakvi to momci ovde pisu ,sta je fazon biti ovoliko naporan ,da ne kazem grublju rijec,da ono kome sta sukne pa da se nasmijem ali fakat nidje veze
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 apr 2015, 23:44

rodjenisa je napisao/la: Vjeruj mi @hilmo nekad me bude stid sto sam na neki nacin dio svega ovoga...
Kad procitam na nekim drugi mjestima rasprave tacno se upitam sta je problem ovog foruma,kakvi to momci ovde pisu ,sta je fazon biti ovoliko naporan ,da ne kazem grublju rijec,da ono kome sta sukne pa da se nasmijem ali fakat nidje veze
Ispada sad da ja i ti nešto pametujemo i govorimo kako se treba ponašati na forumu. Ali dobro bi bilo kada bi ovo shvatili kao ulicu, ali i na ulici postoje neka pravila i kultura ponašanja i ako ne poznaješ većinu koje sretneš.
Društvene mreže i forumi su ustvari postali ogledalo stanja današnjih mlađih, a Bogami i starijih generacija, niko nikog ne poštuje, takmiče se ko će koga više uvrijediti...

Pitaju se kakvo je rivalstvo ako se svi ližemo i volimo, ma ne moramo se voliti ali se možemo poštovati.

Neka sočna zezancija OK, ali toga odavno više nema. Do koga je? Do sviju nas!!!

Da se vratimo temi, objavi jedan portal članak o tome kako Disciplinska komisija NFSBiH veoma neselektivno određuje koga i koliko će kazniti. :nene:

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 30 apr 2015, 23:46

mi mostarci se barem znamo raspravljati kako treba :cool:
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 30 apr 2015, 23:53

Ja ne znam kojim arsinima se vodi disciplinsaka komisija prilikom odredjivanja kazni,ali bas veceras pricam sa jednim drugom kako bi mozda bolje bilo da se informacije te vrste ne objavljuju.Uvijek slusam rasprave bakle vako,baklje nako,te koriste ih samo balkanci,te koriste se u cjeloj Evropi itd itd.Imam osjecaj da kad ih nebismo spominjali neko vrijeme ,opala i im popularnost a samim tim i ovi jadni klubovi kojih realno vecina kuburi sa velikim problemima,tu lovu preusmjere na neke bitnije stvari.Gledam dodje 300 ljudi na stadion a klub recimo dobije milju-dvije kazne radi par baklji.Gluho i daleko bilo ,gdje je tu pamet i logika :?:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 maj 2015, 01:09

Kakva rasprava mog mi oca :lol: :lol: niko ne bira sredstva, obje strane protiv svih pravila zenevske konvencije :lol:
=\_1921_/=

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 01 maj 2015, 12:17

invincible1921 je napisao/la:Kakva rasprava mog mi oca :lol: :lol: niko ne bira sredstva, obje strane protiv svih pravila zenevske konvencije :lol:
:rol: :rol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 02 maj 2015, 17:37

Grob te yebo, manijaci se raspali nakon ubistva Mirze Rascica. Zalosno jbt

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 02 maj 2015, 17:46

Ne boj se ti za manijake, nisu se raspali niti ce.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

titi14oldschool
Kontakt:

Post Postao/la titi14oldschool » 02 maj 2015, 17:58

Celik bi u velikoj mjeri mogao uticati na razvoj situacije u vrhu i u borbi za sampiona,u strasnoj formi,pet utakmica,cetri pobjede i nerijeseno,a na Bp dolaze Siroki,Zrinjski i u zadnjem kolu Zeljo...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 maj 2015, 20:09

bice vam jasnije za 7 dana sta moze Celik :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la esprit24 » 02 maj 2015, 21:01

brile je napisao/la:Ne boj se ti za manijake, nisu se raspali niti ce.
Liku ba relax, samo sam iznio misljenje, a to je da ih cetiri utakmice nema nigdje a igracima je sada najpotrebnija podrska. Ubise i nama Vedrana i to nas je pogodilo i boli nas i danas dan al sta ces zivot ide dalje i horde iz godine u godinu postaju sve jace i jace

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 maj 2015, 21:12

esprit24 je napisao/la:
Liku ba relax, samo sam iznio misljenje, a to je da ih cetiri utakmice nema nigdje a igracima je sada najpotrebnija podrska. Ubise i nama Vedrana i to nas je pogodilo i boli nas i danas dan al sta ces zivot ide dalje i horde iz godine u godinu postaju sve jace i jace
Ključ je u jedinstvu!!! ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 maj 2015, 21:44

Joj sta vi poredite boze sacuvaj
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 maj 2015, 22:25

esprit24 je napisao/la:Liku ba relax, samo sam iznio misljenje, a to je da ih cetiri utakmice nema nigdje a igracima je sada najpotrebnija podrska. Ubise i nama Vedrana i to nas je pogodilo i boli nas i danas dan al sta ces zivot ide dalje i horde iz godine u godinu postaju sve jace i jace
Pričaš o nečemu o čemu nemaš pojma, nemoj me pogrešno shvatiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 02 maj 2015, 22:41

hilmo je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:
Ključ je u jedinstvu!!! ;)
Postoji velika razlika izmedju ta dva ubistva. A ti razmisli koja je to. Naravno, svaka smrt je podjednako teska..
Željezničar živimo !

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 02 maj 2015, 22:51

ultrasstyle_tz je napisao/la:bice vam jasnije za 7 dana sta moze Celik :D
znači i ako Čelik regularno izgubi, a vrlo lako je moguće. opet će biti teorije zavjere o puštanju za Kup.

samo treba se sjetiti jeseni Široki-Čelik 7:2, a opet ovo je Čeliku 13 bod u 5 kola. znači bez poraza. sve neke teoretičari. :roll: :roll: :roll:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 maj 2015, 22:51

katakomba je napisao/la: Postoji velika razlika izmedju ta dva ubistva. A ti razmisli koja je to. Naravno, svaka smrt je podjednako teska..
Naravno da je teška, zato momci koji nisu pripadali ni jednoj "strani" trebaju da budu predvodnici novog vala na Jugu i da se krene sa navijanjem. U prekidima sam gladao današnju utakmicu i vjerujte da nije ni malo lijepo slušati onaj drugi repertoar koji dođe do izražaja kada nema navijanja. Dosta mi je što ga slušam na Istoku Koševa još moram i na TV-u.
A i pred kraj utakmi kada je počelo ono navijanje koje niko nije vodio igrači su krenuli u zadnju bitku i ...
Vi to znate najbolje, ali morate krenuti dalje.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 maj 2015, 22:52

Subić iz Borca danas fantasticnu partiju odigrao na Grbavici :tokralju: :tokralju: I onaj njegov prodor nemam rijeci svaka cast :clap: :clap:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 02 maj 2015, 23:09

arelinho je napisao/la:Subić iz Borca danas fantasticnu partiju odigrao na Grbavici :tokralju: :tokralju: I onaj njegov prodor nemam rijeci svaka cast :clap: :clap:
Momak je sve bolji iz utakmice u utakmicu, bice iznenađenje ako ne ode vani ili ne završi kod nas ili vas.
Das Ist Walter

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.