Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
HahahahahahahahahahahahahVelaHavle je napisao/la:Izmislio sam, bilo mi dosadno.
:zelenicaj:
patriot je napisao/la:Davno je to bilo ima mozda preko deset godina, slasticarna MB na Cengic Vili se renovirala, a prije renoviranja bilo kolača po pola marke, jarane, one bombice i tako to, sad je to fensi slasticarna i nisam skonto da je sve otislo na marku i po. Ja imam jos tri marke kusura jarane, kupovo nesto na pijaci, reko daj mi cetiri bombice i ova dva kolača sa voćem. Pakuju one curu jarane, ja sav sretan, fakat, oni kolači veći nego prije, bolji, pogledam sa strane, kad sve 1,5 km, reko jel ovo poskupilo (već upakovano) kaže jeste, joj reko izvini, hajd onda izvadi ta dva voćna, jarane, znoj me oblio, sad svi gledaju u mene, a i ona muzika se nesto utiša, kad spakova ona opet, ja skontam, imam tri marke, a cetiri bombice unutrareko koji su jos kolaci unutra, kad ona ono ljuto, cetiri bombice, ahaaaaa reko, ja one tri marke zguzvam, bacim joj jarane, dok je odmotavala ja razgulim, okreto sam se do Bosmala da ne trci ko za mnom
eto kad je to bilo, bile su jos one papirne marke u apoenima od 1km. Mozda nije neka šega, ali bio sam klinjo tad, ostalo mi u sjecanju.
Nije to nista. Sad radi jedna cura referat o 2. svjetskom ratu i zavrsi ona i njoj ce profesor " Haj na karti pokazi Sile Osovine" (oznacene plavom bojom) i dolazi cura do karte. Gleda u kartu dok joj svi govorimo da su to one plave, Njemacka i Italija i jedva cura pokazaEpidaurus je napisao/la:Bio ja drugi srednje i sad cas je geografije. Profesor pravo lud. Muhamed Dzinic, znaci lik tesko pacijent. Radili sad mi SAD i koji cas poslije sad cas ispitivanja bio. Prozva on ovu jednu Amelu, sjedila cura sa mnom jer smo ja i ova moja dvojica pravo mirni bili pa nas razredna razmjestila da sjedimo kako ona hoceSad Ameli dolazi pitanje SAD upravo, a kako je profa bas lud, moras svaki dio svaki drzave bas precizno pokazat i fino zaokruzit po granicama. Amela sad pokaza onaj "glavni" dio Amerike, pokaza Aljasku i sad treba jos Havaje nac. Ma nema Boga da ona to nadje, syeba se cura ziva. Uprati Dzina dje trazi po karti i rece joj:"Ispod, ispod malo", kad cura mrtva hladna zavrati kartu svijeta da vidi imal Havaja na poledjini, ja i jaran sto grizli od smijeha
JHam je napisao/la:Odem s bratom do McD drive trough, i sad dodjemo pred onaj mikrofon za narudzbe, reko "daj nam po jedan hamburger, i po kolu", nije nesto smijesno al eto, ko skonta skonta![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.