AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Naravno da bi i ja radije Klopa i Ancelottia ali bi prije Sarria nego Prandelia i Spaletija
Il Club più titolato al mondo!
hah mustuluk, vidi sad ovo
jednu od ovih stvari je i sky prenio, tako da nije bas suplja...

odoh se objesit...

odoh se objesit...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Matori ako nije spreman iskeširati 150-200M ovo ljeto,onda mu je bolje da ne izaziva bjes navijača.Jer haman je svima prikundisalo.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
i slag na tortu, ovoBee Taechaubol: "I don't know if I'll meet Berlusconi tomorrow. Let's see if everything is okay."
ne znam sta je u pitanju, mozda je ovo sve obmana medija, mozda je u igri neki treci/cetvrti ulagac, mozda je ovo sve vec rijeseno... ali mi se svejedno ovaj rasplet ne svidja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jedan od problema koji koče posao,je pozicija Gallianija.Ne znaju kud bi i šta bi sa njim.Nadam se zaista da ce na kraju ipak sve zavrsiti kako treba,i da ce Milan imati novog vlasnika.
Evo haman mu je dao ultimatum,danas do 14h da se odluči,želi li prodati ili ne.I u pravu je čovjek,dosta je više bespotrebnog odugovlačenja.
Evo haman mu je dao ultimatum,danas do 14h da se odluči,želi li prodati ili ne.I u pravu je čovjek,dosta je više bespotrebnog odugovlačenja.
@francobaresi
Navodno pedofil zeli prodati 75% ili 49% dok Bee insistira na 51% i dao je ultimatum do 14h da se pedofil izjasni.
Jučer se pisalo da je ponuda ipak za 60% dionica,a ne za 51% kako se na početku mislilo.Jednostavno se sve zakomplikovalo.
@francobaresi
Kakva drama u Milanu.
Berlusconi želi da proda,Barbara ga pokušava spriječiti.Dok Galliani žeeli da novi vlasnici budu Kinezi a ne Mr.Bee.I Barbara i Galliani se plaše za svoje pozicije.
Jadni Mr. Bee se opet vratio u hotel i čeka.Ne znam otkud mu živci da trpi ove amatere.
Berlusconi želi da proda,Barbara ga pokušava spriječiti.Dok Galliani žeeli da novi vlasnici budu Kinezi a ne Mr.Bee.I Barbara i Galliani se plaše za svoje pozicije.
Jadni Mr. Bee se opet vratio u hotel i čeka.Ne znam otkud mu živci da trpi ove amatere.
@francobaresi
Kako bi ih ja hladno otpilio. Navodno smo zainteresovani za Songa. Po meni dobra opcija ako De Jong ne produzi ugovor a znamo da nece.
Avaz kaze da Spahic prelazi u Milan , mogo bi i Dzeko njegovim stopama , sto da ne ipak je Milan veliko ime i veliki klub .....
Također stigao je demant,Barbara ipak nije protiv prodaje.
Sky prenosi da je Mr.Bee mnogo optimističniji nakon telefonskog razgovora sa Berlusconijem.
Edit:Izgleda da je Berlu rekao "DA"samo se još čeka zvanična potvrda.
Sky prenosi da je Mr.Bee mnogo optimističniji nakon telefonskog razgovora sa Berlusconijem.
Edit:Izgleda da je Berlu rekao "DA"samo se još čeka zvanična potvrda.
@francobaresi
Navodno bi Mr.Bee mogao već ovo ljeto uložiti i 100M €!Špekuliše se da Berlusconi želi garanciju da će se Milan ekspresno vratiti u svijetski vrh.
Također Doyen sports je jedan od učesnika ove zavrzlame.Ova agencija zastupa igrače kao što su,Mangala,Tadić,Brahimi,F.Anderson,Falcao,Gabriel Barbosa,Damiao,Kondogbia,Negredo,Defour,Rojo i mnogi drugi.Tako da neće biti iznenađenje ako neko od ovoh igrača ljetos dođe u Milan.
Također Doyen sports je jedan od učesnika ove zavrzlame.Ova agencija zastupa igrače kao što su,Mangala,Tadić,Brahimi,F.Anderson,Falcao,Gabriel Barbosa,Damiao,Kondogbia,Negredo,Defour,Rojo i mnogi drugi.Tako da neće biti iznenađenje ako neko od ovoh igrača ljetos dođe u Milan.
@francobaresi
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Hocu Spahica,samo da kupim njegov dres u Milanovim bojama i nek vise nikad i ne zaigra 
Samo da to oko prodaje vise potpisu.
Samo da to oko prodaje vise potpisu.
Vidjet ćemo sutra sta ce biti. Ako Bee kupi Milan prvo sto treba je dovesti dobrog trenera, a ja nisam za Spaletija koji se najčešće spominje. Klop, Ancelotti ili Emery.
Sutra ujutro bi trebalo sve biti jasno.Mr.Bee bi trebao dobiti 60% dionica ,dok će u naredne tri godine kompletirati preuzimanje kluba u potpunosti.Na kraju se spominje da će cifra dostići vrtoglavih 1.4 B.Također ovaj mercato bi trebalo biti uloženo oko 100 M €,jer FFP onemogućuje veće troškove.Međutim preko Doyen agencije bi mogli dolaziti vrhunski igrači na dvogodišnje posudbe.A već od naredne godine očekuje se još silnije ulaganje i potpisivanje mega-unosnih sponzorskih ugovora.
@francobaresi
Ako sve prođe po planu,već sljedeće sezone bi mogli imati fantastičan tim.
@francobaresi
Kondogbia,G.Barbosa,Brahimi,Falcao,pa zasto ne.Očekujem tokom ljeta navalu gloryhuntera.

@francobaresi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.