Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
U sistemu radnica mi stavi bolivara iz 2 u 2 ja htio igrat z2 obori me u fiksu oestende 

-
- Kontakt:

Taman krenu keca da uplatim na live kvota 2,3 kad zablokirase i naravno 1:0, sad je 1,4

To ja okačio prije 10 minuta na temi pitanja i prijedloziTomBrajder je napisao/la:
Taman krenu keca da uplatim na live kvota 2,3 kad zablokirase i naravno 1:0, sad je 1,4

Kvota bila 2,3
-
- Kontakt:
reLo je napisao/la:To ja okačio prije 10 minuta na temi pitanja i prijedloziTomBrajder je napisao/la:
Kvota bila 2,3

stavio sam under 2,5 jbg mala mi kvota sad a i dosad u ovim medjusobnim ligaskim gost nije dao gol.
Od WWIN-a mozes dobiti samo loyalty po ušimareLo je napisao/la:
Možeš li mi objasniti ovaj lojality bonus, kad se dobija i koji su uslovi? (wwin)

http://sigurantip.com/forum/index.php/f ... takmienje/" onclick="window.open(this.href);return false;
Po meni najbolja, pičiš parove svaki dan i na kraju mjeseca ako udjes u top 5 mozes osvojiti ovaj bonus na WWIN-u koji ako uspijes okrenuti mozes i podici

Ne znam koliko treba igrati na bet365, al' ja sam sigurno jedno 10 dana visio, kockao svaki dan preko 5-6 sati, i nisam ništa dobio...
- SteveHeighway
- Kontakt:
@bojer pa wwin i wlliams nemaju nikakve veze jedna s drugim ako na to mislis druze ? u Wwinu su mnogo vece kvote nego williamsu,to znam najbolje po tome za jednu utakkmicu kad je Real igro kuci ne znam s kim u williamsu 4+ bilo 1,65 a u wwinu 1,90
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Nije baš da nemaju nikakve veze... Ipak je od Williamsa nastao wwin i možeš u njihovim poslovnicama uplaćivati pare, ali vjerujem da ipak rade odvojeno što se tiče kvota.
NIsi visio 10 dana jer da jesi dobio bi loyaltyreLo je napisao/la:Ne znam koliko treba igrati na bet365, al' ja sam sigurno jedno 10 dana visio, kockao svaki dan preko 5-6 sati, i nisam ništa dobio...

-
- Kontakt:
Kako uplacujes na 365, preko kartice?krmpotich je napisao/la:NIsi visio 10 dana jer da jesi dobio bi loyaltyreLo je napisao/la:Ne znam koliko treba igrati na bet365, al' ja sam sigurno jedno 10 dana visio, kockao svaki dan preko 5-6 sati, i nisam ništa dobio...Meni svake srijede tacno u 17:00h dolazi mail u kojem me obavijestavaju o bonusu. Nekada to bude 1,3,5,10 ili 15 eura zavisi koliki su mi ulozi bili te sedmice. Ganjaju neki prosjek i dobijes tu cifru od njih koju moras okrenuti 3X
Jesam 100%, ali moguće da počinju dijeliti bonus tek nakon nekog vremena. Moji ulozi su redovno bili 3-10 eura.krmpotich je napisao/la:NIsi visio 10 dana jer da jesi dobio bi loyaltyreLo je napisao/la:Ne znam koliko treba igrati na bet365, al' ja sam sigurno jedno 10 dana visio, kockao svaki dan preko 5-6 sati, i nisam ništa dobio...Meni svake srijede tacno u 17:00h dolazi mail u kojem me obavijestavaju o bonusu. Nekada to bude 1,3,5,10 ili 15 eura zavisi koliki su mi ulozi bili te sedmice. Ganjaju neki prosjek i dobijes tu cifru od njih koju moras okrenuti 3X
Jeste, uplaćuje se preko kartice, 5€ minimum. Na betfair minimum 6€.
- SteveHeighway
- Kontakt:
mah na to sam i mislio oko kvotareLo je napisao/la:Nije baš da nemaju nikakve veze... Ipak je od Williamsa nastao wwin i možeš u njihovim poslovnicama uplaćivati pare, ali vjerujem da ipak rade odvojeno što se tiče kvota.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
kako nisu tebra oni su ko neki zajednicki **** al eto nisam znao da imaju svoje kvote odvojeneSteveHeighway je napisao/la:@bojer pa wwin i wlliams nemaju nikakve veze jedna s drugim ako na to mislis druze ? u Wwinu su mnogo vece kvote nego williamsu,to znam najbolje po tome za jednu utakkmicu kad je Real igro kuci ne znam s kim u williamsu 4+ bilo 1,65 a u wwinu 1,90
Da najbolje izvadi Visu u Rajfajzenu i to je to. Gledaj samo da ti prva uplata bude sto veca, jer im je 100% bonus do 50eura+ nakon sto to okrenes bacis opkladu preko moba i tu imas isto bonus kao i ovaj ranije navedeni. Tek nakon par dana kladjenja ces skontati koliko je Premier jedna obicna prevaraTomBrajder je napisao/la: Kako uplacujes na 365, preko kartice?

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Wiliams sjedište u lištici WWin Banja Luka koliko ja znam.bojler je napisao/la:kako nisu tebra oni su ko neki zajednicki **** al eto nisam znao da imaju svoje kvote odvojeneSteveHeighway je napisao/la:@bojer pa wwin i wlliams nemaju nikakve veze jedna s drugim ako na to mislis druze ? u Wwinu su mnogo vece kvote nego williamsu,to znam najbolje po tome za jednu utakkmicu kad je Real igro kuci ne znam s kim u williamsu 4+ bilo 1,65 a u wwinu 1,90
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
E to ne znam brate al znam dok su bili wwin.ba moglo se tu igrat i uplacivat u williamsu , sad su wwin.com a u williamsu imaju sve njihove te reklame isplate uplate i to i stoji im stranica i imaju live u kladionici njihov sveDrustveniParazit je napisao/la:Wiliams sjedište u lištici WWin Banja Luka koliko ja znam.bojler je napisao/la:kako nisu tebra oni su ko neki zajednicki **** al eto nisam znao da imaju svoje kvote odvojeneSteveHeighway je napisao/la:@bojer pa wwin i wlliams nemaju nikakve veze jedna s drugim ako na to mislis druze ? u Wwinu su mnogo vece kvote nego williamsu,to znam najbolje po tome za jednu utakkmicu kad je Real igro kuci ne znam s kim u williamsu 4+ bilo 1,65 a u wwinu 1,90
Ajde Vitoria slobodno zabijete drugi gol 

pričate gluposti dečki, ja na wwinu visim godinama i jedini bonusi koje sam dobio su kad su pokretali stranicu za uplatu preko banke, kad su uveli ovaj x bon, i dobih jos 20 evra bonusa kad se mjenjala domena sa .ba na .com pretpostavljam kao stalni igrac jer raja sotala mi nije dobila nsita a ljudi dobijaju neke bonuse na pokeru koje ja nikad vidio nisam iako sam prilicno redovan igrac
- SteveHeighway
- Kontakt:
pa tog broja vise nemas da odneses u kladionicu i da ti odigra isti listic @bojler,cak vise nema brojeva parova koliko sam upratio,mada nisam dugo igrao tamo pa ne znam
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Sad ti pričaš gluposti dečakpravnik87 je napisao/la:pričate gluposti dečki, ja na wwinu visim godinama i jedini bonusi koje sam dobio su kad su pokretali stranicu za uplatu preko banke, kad su uveli ovaj x bon, i dobih jos 20 evra bonusa kad se mjenjala domena sa .ba na .com pretpostavljam kao stalni igrac jer raja sotala mi nije dobila nsita a ljudi dobijaju neke bonuse na pokeru koje ja nikad vidio nisam iako sam prilicno redovan igrac

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.