Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bojler
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la bojler » 01 maj 2015, 22:33

U sistemu radnica mi stavi bolivara iz 2 u 2 ja htio igrat z2 obori me u fiksu oestende :roll:

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 01 maj 2015, 22:34

slika
Taman krenu keca da uplatim na live kvota 2,3 kad zablokirase i naravno 1:0, sad je 1,4 :puke:

reLo
Kontakt:

Post Postao/la reLo » 01 maj 2015, 22:37

TomBrajder je napisao/la:slika
Taman krenu keca da uplatim na live kvota 2,3 kad zablokirase i naravno 1:0, sad je 1,4 :puke:
To ja okačio prije 10 minuta na temi pitanja i prijedlozi :D
Kvota bila 2,3

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 01 maj 2015, 22:39

reLo je napisao/la:
TomBrajder je napisao/la:slika
To ja okačio prije 10 minuta na temi pitanja i prijedlozi :D
Kvota bila 2,3
:thumbup: nisam vidio.. a majku im mogli su malo sacekat a ne odma ovako i ostat ce 1:0 :D
stavio sam under 2,5 jbg mala mi kvota sad a i dosad u ovim medjusobnim ligaskim gost nije dao gol.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 01 maj 2015, 22:42

reLo je napisao/la:
Možeš li mi objasniti ovaj lojality bonus, kad se dobija i koji su uslovi? (wwin)
Od WWIN-a mozes dobiti samo loyalty po ušima :rol: Ako igras redovno na Bet 365, svake sedmice dobijas loyalty bonus, i ljudi su fair-play za razliku od domacih smijesnih kladionica. Sto se tice bonusa na WWIN-u postoje ali samo kao nagrade tipstera na razlicitim portalima. Jedna od takvih je:

http://sigurantip.com/forum/index.php/f ... takmienje/" onclick="window.open(this.href);return false;

Po meni najbolja, pičiš parove svaki dan i na kraju mjeseca ako udjes u top 5 mozes osvojiti ovaj bonus na WWIN-u koji ako uspijes okrenuti mozes i podici :thumbup:

reLo
Kontakt:

Post Postao/la reLo » 01 maj 2015, 22:43

Ne znam koliko treba igrati na bet365, al' ja sam sigurno jedno 10 dana visio, kockao svaki dan preko 5-6 sati, i nisam ništa dobio...

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 01 maj 2015, 22:46

@bojer pa wwin i wlliams nemaju nikakve veze jedna s drugim ako na to mislis druze ? u Wwinu su mnogo vece kvote nego williamsu,to znam najbolje po tome za jednu utakkmicu kad je Real igro kuci ne znam s kim u williamsu 4+ bilo 1,65 a u wwinu 1,90
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

reLo
Kontakt:

Post Postao/la reLo » 01 maj 2015, 22:47

Nije baš da nemaju nikakve veze... Ipak je od Williamsa nastao wwin i možeš u njihovim poslovnicama uplaćivati pare, ali vjerujem da ipak rade odvojeno što se tiče kvota.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 01 maj 2015, 22:48

reLo je napisao/la:Ne znam koliko treba igrati na bet365, al' ja sam sigurno jedno 10 dana visio, kockao svaki dan preko 5-6 sati, i nisam ništa dobio...
NIsi visio 10 dana jer da jesi dobio bi loyalty :thumbup: Meni svake srijede tacno u 17:00h dolazi mail u kojem me obavijestavaju o bonusu. Nekada to bude 1,3,5,10 ili 15 eura zavisi koliki su mi ulozi bili te sedmice. Ganjaju neki prosjek i dobijes tu cifru od njih koju moras okrenuti 3X :thumbup:

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 01 maj 2015, 22:49

krmpotich je napisao/la:
reLo je napisao/la:Ne znam koliko treba igrati na bet365, al' ja sam sigurno jedno 10 dana visio, kockao svaki dan preko 5-6 sati, i nisam ništa dobio...
NIsi visio 10 dana jer da jesi dobio bi loyalty :thumbup: Meni svake srijede tacno u 17:00h dolazi mail u kojem me obavijestavaju o bonusu. Nekada to bude 1,3,5,10 ili 15 eura zavisi koliki su mi ulozi bili te sedmice. Ganjaju neki prosjek i dobijes tu cifru od njih koju moras okrenuti 3X :thumbup:
Kako uplacujes na 365, preko kartice?

reLo
Kontakt:

Post Postao/la reLo » 01 maj 2015, 22:50

krmpotich je napisao/la:
Jesam 100%, ali moguće da počinju dijeliti bonus tek nakon nekog vremena. Moji ulozi su redovno bili 3-10 eura.
Jeste, uplaćuje se preko kartice, 5€ minimum. Na betfair minimum 6€.

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 01 maj 2015, 22:51

reLo je napisao/la:Nije baš da nemaju nikakve veze... Ipak je od Williamsa nastao wwin i možeš u njihovim poslovnicama uplaćivati pare, ali vjerujem da ipak rade odvojeno što se tiče kvota.
mah na to sam i mislio oko kvota
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 01 maj 2015, 22:52

SteveHeighway je napisao/la:@bojer pa wwin i wlliams nemaju nikakve veze jedna s drugim ako na to mislis druze ? u Wwinu su mnogo vece kvote nego williamsu,to znam najbolje po tome za jednu utakkmicu kad je Real igro kuci ne znam s kim u williamsu 4+ bilo 1,65 a u wwinu 1,90
kako nisu tebra oni su ko neki zajednicki **** al eto nisam znao da imaju svoje kvote odvojene

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 01 maj 2015, 22:53

TomBrajder je napisao/la: Kako uplacujes na 365, preko kartice?
Da najbolje izvadi Visu u Rajfajzenu i to je to. Gledaj samo da ti prva uplata bude sto veca, jer im je 100% bonus do 50eura+ nakon sto to okrenes bacis opkladu preko moba i tu imas isto bonus kao i ovaj ranije navedeni. Tek nakon par dana kladjenja ces skontati koliko je Premier jedna obicna prevara :crazy:

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 01 maj 2015, 22:54

bojler je napisao/la:
SteveHeighway je napisao/la:@bojer pa wwin i wlliams nemaju nikakve veze jedna s drugim ako na to mislis druze ? u Wwinu su mnogo vece kvote nego williamsu,to znam najbolje po tome za jednu utakkmicu kad je Real igro kuci ne znam s kim u williamsu 4+ bilo 1,65 a u wwinu 1,90
kako nisu tebra oni su ko neki zajednicki **** al eto nisam znao da imaju svoje kvote odvojene
Wiliams sjedište u lištici WWin Banja Luka koliko ja znam.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 01 maj 2015, 22:55

DrustveniParazit je napisao/la:
bojler je napisao/la:
Wiliams sjedište u lištici WWin Banja Luka koliko ja znam.
E to ne znam brate al znam dok su bili wwin.ba moglo se tu igrat i uplacivat u williamsu , sad su wwin.com a u williamsu imaju sve njihove te reklame isplate uplate i to i stoji im stranica i imaju live u kladionici njihov sve

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 01 maj 2015, 22:57

Ajde Vitoria slobodno zabijete drugi gol :roll:

pravnik87
Kontakt:

Post Postao/la pravnik87 » 01 maj 2015, 23:02

pričate gluposti dečki, ja na wwinu visim godinama i jedini bonusi koje sam dobio su kad su pokretali stranicu za uplatu preko banke, kad su uveli ovaj x bon, i dobih jos 20 evra bonusa kad se mjenjala domena sa .ba na .com pretpostavljam kao stalni igrac jer raja sotala mi nije dobila nsita a ljudi dobijaju neke bonuse na pokeru koje ja nikad vidio nisam iako sam prilicno redovan igrac

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 01 maj 2015, 23:06

pa tog broja vise nemas da odneses u kladionicu i da ti odigra isti listic @bojler,cak vise nema brojeva parova koliko sam upratio,mada nisam dugo igrao tamo pa ne znam
Steven Gerrard !

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 01 maj 2015, 23:07

pravnik87 je napisao/la:pričate gluposti dečki, ja na wwinu visim godinama i jedini bonusi koje sam dobio su kad su pokretali stranicu za uplatu preko banke, kad su uveli ovaj x bon, i dobih jos 20 evra bonusa kad se mjenjala domena sa .ba na .com pretpostavljam kao stalni igrac jer raja sotala mi nije dobila nsita a ljudi dobijaju neke bonuse na pokeru koje ja nikad vidio nisam iako sam prilicno redovan igrac
Sad ti pričaš gluposti dečak :facepalm: Imas najmanje 5 kladionicarskih portala koji u svojim nagradnim igrama daju WWIN bonuse. Vec sam ti postavio 1 link. Sto se pokera tice i tu sam od pocetka. 3 Nove godine zaredom sam dobijao suh kesh i to po 25 eura+ par puta mi se znalo desiti po noci da oko 2,3 sata samo uleti admin i podijeli 5-10 eura stvarnog novca :thumbup:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.