Kralju lupas gluposti...Pola nase ekipe su Bosnjaci na te iste utakmice dolaze njihovi roditelji,haveri.sestre i sta ti ja znam ko vec tako da ti ta suplja nepije vode nikako...A da ce te provaliti ko si to ce ti se desiti odmah na ulazu u stadion jer nas bude mozda u vrh glave oko 200 gledalaca tako da svaka nova face se vidi na kilometar...sto kazu ovi nasi likovi ovde koliko nas dolazi redovno na stadion mi mozemo komotno jedni drugima dolaziti na slave jer se znamo svi kompletno,a na ulazu te ceka murija i obezbjedjenje kompletno tako da ce te provaliti odmah u startu...A ponasaj se normalno nece ti niko ni jedne rijeci reci jer su ovde svi svjesni kvaliteta Sarajeva a na kraju pola vase ekipe zivi ovde kod nas i nasi su haveri jer pijemo svaki dan kafe u Kontri,Sohu i drugim kaficima da ih ne nabrajam...ako trazis sranje dobit ces ga garant a ponasaj se normalno nece te niko ni pogledati...MortemHz je napisao/la:Samo je jedna grijeha vrijedna,moja Slavijabelosevic28 je napisao/la:Mortem ode s domacim navijacima...ljudi uvijek sam znao da nije nas kuknjava samo se sad deklarisao kao Soko![]()
Sretno braci koja odu dole, i pamet u glavua igracima jasno i glasno: Srce na teren !!!
![]()
![]()
Dobro kaze Obiteljski moram im rokat citavu porodicu da ne budem sumnjiv al' kad damo gol neka mi je Bog na pomoci
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zezamo se druze 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Bruderi s foruma znaju da se salimo
Cuj mene bruderi, ufuravam se u ovu Svapsku spiku...bem je u Njemacku, razdvoji me od Koseva, od Saraj´va...
Zato ocekujem da ce MOrtem i Obiteljski nadoknadit moj glas 
Cuj mene bruderi, ufuravam se u ovu Svapsku spiku...bem je u Njemacku, razdvoji me od Koseva, od Saraj´va...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
belosevic28
- Kontakt:
Mnogo mi znaci podrska hahauNbx je napisao/la:#pravda #za #belog
Osjecam se lagodnije
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ti mala da šutiš!uschtipak je napisao/la:Ae da i ovo vidim, da parazit ne voli samo sebe.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Ja kako znam ovi "sokolovi" su na tekmi kad igraju sa nama mozda ih bude i na drugim tekmama al vrlo malo.
Ugl momci koji idu, kad ga Krste zabije : pu je*em ga zabi nam ga Makedonac

Ugl momci koji idu, kad ga Krste zabije : pu je*em ga zabi nam ga Makedonac
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
-
belosevic28
- Kontakt:
Kad ga (aBd) Puric zabije, neka govore : Ma ja ko ce kome, ko svoj svome
Malo sale pred bitnu tekmu, bar mi ovdje (govorim za vecinu) nismo brojali krvna zrnca igracima... Svi su oni nasi, dokle god ginu za bordo dres. Za mene su isti i Ahmad, i Nemanja, i Leon...svi kao jedan, to je dobitna formula
Malo sale pred bitnu tekmu, bar mi ovdje (govorim za vecinu) nismo brojali krvna zrnca igracima... Svi su oni nasi, dokle god ginu za bordo dres. Za mene su isti i Ahmad, i Nemanja, i Leon...svi kao jedan, to je dobitna formula
Sad mi kaze zena starija, ima 8 banki, a ja u nekom random bordo dzemperu. Kaze: "Samo nosi tu bordo boju, plaho ti stoji." 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ja sto nas lovcen naruzi
To sto se mi malo zezamo na NASOJ temi tebi ne daje za pravo da nam pametujes i kazes kako da se se ponasaju navijaci FKS bilo gdje da se nalaze. Zabrana je za gostujuce navijace i njih nece ni biti na tekmi. Za sve one koji namjeravaju ici na utakmicu preporucujem dodatni oprez (odnosno neodlazak na istu) Ne tako davno svjedoci smo bili gnusnih rijeci i skandiranja ono sake jada sto sebe naziva navijacima Slavije
njih jedno 14-19. Mislim da je ovo vrijeme idealno za izazvati nerede na tribini iz vise razloga a najveci je sto nema navijaca Sarajeva, u suprotnom ne bi imali muda, a to se ubilo za prebit nekoga ko nije iz Lukavice, Tilave, Vojkovica itd. Nemojte dati razloga onim lobanjama da naprave sranje i syebu sve sto smo napravili do sad. Molim vas da tekmu gledate kuci, u kafani ili bilo gdje samo ne idite tamo, vidite da koliko imaju navijaca znaju se svi imenom, prezimenom, slavom itd. Uzgred molim za oprost ostale navijace Slavije koji normalno prate svoj klub i navijaju za njega pritom ne spominjuci "ono" sto radi vecina (vatrenih) navijaca kluba iz istocnog Sarajeva.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Bravo Beli rodila te majka, ziv mi i zdrav bio i veliki pozdrav za mackuNjebelosevic28 je napisao/la:Kad ga (aBd) Puric zabije, neka govore : Ma ja ko ce kome, ko svoj svome![]()
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ja vidim iz daleka da ti cuci van takouNbx je napisao/la:Sad mi kaze zena starija, ima 8 banki, a ja u nekom random bordo dzemperu. Kaze: "Samo nosi tu bordo boju, plaho ti stoji."
Foto, ili se ni'e desilo.uNbx je napisao/la:Sad mi kaze zena starija, ima 8 banki, a ja u nekom random bordo dzemperu. Kaze: "Samo nosi tu bordo boju, plaho ti stoji."
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
belosevic28
- Kontakt:
Obiteljski svaka cast na postu, objasnio si od do... Uzvracam pozdrav iz Bavarske
A sto se tice tet koja je nahvalila decka u bordo dzemperu, sve najbolje joj zelimo, dugu i veselu starost 
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ja osobno bih volio znati koji bod je koristen u pletenju gore navedenog dzempera 
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Stariji ljudi su uvjek govorili NIKAD SE NE SUPROSTAVLJAJ BORDO DZEMPERU. Vidim da su bili u pravu. A sada znam da je nebitno je li dzemper na kopcanje, V izrez ili bilo koji drugi.
Zadnja izmjena: obiteljskicovjek, dana/u 02 maj 2015, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Jos ako je u kombinaciji sa plavim farmerkama, tek onda ne znas s kim imas posla...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
belosevic28
- Kontakt:
Volim miris friskih bordo komentara po noci...
Treba vas sve hodzi odvest da vam oduci i otpuse :/ sa svetom bojom se nasli sprdat, ccc

Treba vas sve hodzi odvest da vam oduci i otpuse :/ sa svetom bojom se nasli sprdat, ccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.