FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Srce_Tebi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Srce_Tebi » 16 apr 2010, 17:11

brazzo7 je napisao/la:
buhlta je napisao/la:Za vas grad sinonim je SMRAD!!!!!!!!!

Stanica sva je u bordo bijelom i horde krecu na daleki put pjesme se ore i baklje gore srusicemo zenicu!

jbg zao mi sto neidem al nema veze drugom prilikom aBd

čobane pobjeći će ti ovce ! bjažii s foruma ;)

:D :D Brazzo ako sutra budes na sjeveru... zelim ti unaprijed pozeljeti dobrodoslicu :D idemo sutra pokazati kako se navija za svoj klub...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 apr 2010, 17:14

Srce_Tebi je napisao/la:
HaHa Pogledaj post iznad tvog post-a,covjek govori o provokatorima...noob-u mrtvi dodji sebi i budi kao i svi ostali normalni navijaci F.K Sarajevo
ma ovaj ocito nije u toku kasni jedno par godina :D .........ne obazirite se na ove
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

brazzo7
Kontakt:

Post Postao/la brazzo7 » 16 apr 2010, 17:16

Srce_Tebi je napisao/la:
brazzo7 je napisao/la:

Stanica sva je u bordo bijelom i horde krecu na daleki put pjesme se ore i baklje gore srusicemo zenicu!

jbg zao mi sto neidem al nema veze drugom prilikom aBd

čobane pobjeći će ti ovce ! bjažii s foruma ;)

:D :D Brazzo ako sutra budes na sjeveru... zelim ti unaprijed pozeljeti dobrodoslicu :D idemo sutra pokazati kako se navija za svoj klub...

normala :D dosta je više domaćinske lige , neka sutra pobijede gosti :D na grbavici nek' bude x :D

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 16 apr 2010, 17:28

Nase je da navijamo, i poderemo glasnice.a neka se na terenu odluci ko je pobjednik...(neka bolji pobijedi)

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 16 apr 2010, 18:00

bilino polje je napisao/la:varesanovic postao kao pelegrino optimistican protiv barse ................................................. trazite negdje drugo bodove ovdje nemate sta traziti
Mi ih ne trazimo, mi cemo ih UZETI!!! :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 16 apr 2010, 18:02

Gigant je napisao/la:
bilino polje je napisao/la:varesanovic postao kao pelegrino optimistican protiv barse ................................................. trazite negdje drugo bodove ovdje nemate sta traziti
isto kao u tuzli,laktašima.mostaru i travniku

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 16 apr 2010, 18:05

ibrakadabra je napisao/la:
Gigant je napisao/la:
isto kao u tuzli,laktašima.mostaru i travniku
Ne, ovaj put ce biti kao u BL, i na grbavici :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 16 apr 2010, 20:11

Cudno kako samo Sarajevu znaju reci da traze bodove negdje drugo..a dodju im Siroki ili Zrinjski ili kokurenti za ispadanje i isamaraju ih ko levate...a onda im utakmica sezone u vecini slucajeva uvijek protiv Sarajeva...i ove izjave Kopica tipa : "ovdje nema sta da traze" jasno govore kako ce Sarajevo sutra biti docekano...ni prenos nisu dali...mislim da je i poluretardiranom jasno sta ce se desavati...daj Boze da sam u krivu i da bude regularno pa da bolji pobjedi! :roll:

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 16 apr 2010, 20:43

Necromacer je napisao/la:Cudno kako samo Sarajevu znaju reci da traze bodove negdje drugo..a dodju im Siroki ili Zrinjski ili kokurenti za ispadanje i isamaraju ih ko levate...a onda im utakmica sezone u vecini slucajeva uvijek protiv Sarajeva...i ove izjave Kopica tipa : "ovdje nema sta da traze" jasno govore kako ce Sarajevo sutra biti docekano...ni prenos nisu dali...mislim da je i poluretardiranom jasno sta ce se desavati...daj Boze da sam u krivu i da bude regularno pa da bolji pobjedi! :roll:
Molim te prvo se dobro raspitaj kad pises ovako nesto sto se tice prenosa utakmice, ovdje uprava Čelika nema veze sa terminom i prenosom utakmice... poslusaj izjave

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 apr 2010, 21:19

http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg moguca tri boda iz tuzle.....ali tim se bodovima necu nadati jer neki ljudi iz saveza ce sve uciniti samo da FKS ne dobije bodove.....nisam znao da emir janjos trenira sa bordo klubom :? :?

http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... az_vel.jpg

http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... je_vel.jpg
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

veteran

Post Postao/la veteran » 16 apr 2010, 21:39

Sutra samo hrabro. Očekujem našu pobjedu, bit će teško ali dobijamo. Uz gromoglasnu podršku Hordi.
Nadam se i punom Bilinom polju, bez obzira šta se sve dešavalo uvijek sam volio tekme u Zenici, zbog atmosfere.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 apr 2010, 22:19

veteran je napisao/la: Nadam se i punom Bilinom polju, bez obzira šta se sve dešavalo uvijek sam volio tekme u Zenici, zbog atmosfere.
Svi vi volite Zenicu i uzivati u ambijentu ;) ,
Očekujem vrhunska izdanja kako jednih tako i drugih ,
Ako bog da uz lijepo vrijeme.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

HORDAS_1987
Kontakt:

Post Postao/la HORDAS_1987 » 16 apr 2010, 22:31

Ako bog da trasu ljami HZ u nicaze i pobijeda 1-2 skoro 2x.
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 16 apr 2010, 22:32

Ja mislim da ce Obuca zabiti het-trick !!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 apr 2010, 22:36

Pirke_TM87 je napisao/la:Ja mislim da ce Obuca zabiti het-trick !!!
A valjda nije toliki izdajnik ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 16 apr 2010, 22:37

Zagor je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:Ja mislim da ce Obuca zabiti het-trick !!!
A valjda nije toliki izdajnik ;)
Ma salim se ja... Neka pobjedi bolji tim, a to ko ce zabiti golove najmanje je vazno... Pa sada ne znam da li je izdajnik ili ne, ali u ovom trenutnku Celik je tim koji mu daje hljeb u ruke tako da po tom pitanju nebi volio nista prognozirati :) Pozdrav

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 apr 2010, 22:40

ako vec trebamo primiti gol nek ga zabije obuca ;) a alen skoro ce sa druge strane zabiti dva gola :D :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 16 apr 2010, 22:44

Mirza_Hordas je napisao/la:ako vec trebamo primiti gol nek ga zabije obuca ;) a alen skoro ce sa druge strane zabiti dva gola :D :D
Po meni je veca prijetnja DURO! Moze ona sirovina zategnuti odakle god pozeli, a realno Alaimova sigurnost na golu u zadnje vrijeme spada na najnize granice! Ispravi me ako grijesim! Ovaj proljetni dio sezone, primio je pacerske golove koji bi svakog trenera dovele do razmisljanja da mjesto medju stativama prepusti boljem i mladjem golmanu, a to je po meni onaj vas Hamzic.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 apr 2010, 22:47

Pirke_TM87 je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:ako vec trebamo primiti gol nek ga zabije obuca ;) a alen skoro ce sa druge strane zabiti dva gola :D :D
Po meni je veca prijetnja DURO! Moze ona sirovina zategnuti odakle god pozeli, a realno Alaimova sigurnost na golu u zadnje vrijeme spada na najnize granice! Ispravi me ako grijesim! Ovaj proljetni dio sezone, primio je pacerske golove koji bi svakog trenera dovele do razmisljanja da mjesto medju stativama prepusti boljem i mladjem golmanu, a to je po meni onaj vas Hamzic.
Ma Alaim je poseban. On primi tako bezvezne golove, a odbrani neke nemoguće situacije...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 apr 2010, 22:48

Pirke_TM87 je napisao/la: Po meni je veca prijetnja DURO! Moze ona sirovina zategnuti odakle god pozeli, a realno Alaimova sigurnost na golu u zadnje vrijeme spada na najnize granice! Ispravi me ako grijesim! Ovaj proljetni dio sezone, primio je pacerske golove koji bi svakog trenera dovele do razmisljanja da mjesto medju stativama prepusti boljem i mladjem golmanu, a to je po meni onaj vas Hamzic.

- ma kakav duro, propo ko zeton, on ako ga zabije onda ce to biti slucajnost

- koliko alaim ima gresaka toliko ima i dobrih odbrana a pokazao se kao veliki covjek 4.10.2009 tako da mu ja tesko mogu nesto zamjeriti

- ja vjerujem da ce hamzic docekati svojih pet minuta

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], keli, miguelramos, NazorUso, riki46 i 43 gosta.