TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
Pocinje zamjena resivera u Totalu,vecaras mi stize novi hd resiver.Zamjena je besplatna 

Druze jedno pitanje ovo sto sam ja nasao na internetu pise da moras doci u Bijeljinu po resiver jel bas moras ici tamo ili se mozes obratiti poslovnici od koje si uzeo Total posto nisam najbolje skontaoElTigre9 je napisao/la:Pocinje zamjena resivera u Totalu,vecaras mi stize novi hd resiver.Zamjena je besplatna
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Mene su sami nazvali da kazu da ce danas doci,vjerovatno ce i tebe za koji dan nazvati i doci da zamijenePegi10 je napisao/la:Druze jedno pitanje ovo sto sam ja nasao na internetu pise da moras doci u Bijeljinu po resiver jel bas moras ici tamo ili se mozes obratiti poslovnici od koje si uzeo Total posto nisam najbolje skontaoElTigre9 je napisao/la:Pocinje zamjena resivera u Totalu,vecaras mi stize novi hd resiver.Zamjena je besplatna
Hvala na odgovoru 

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Želio sam se uklučiti u ovu diskusiju, ali da na temi Smiješne slike ne idemo u off ima tema i za TV
Gledao sam one prve sezone Velikog brata i Operacije trijumf, nije bilo toliko loše... Ali ovo zadnjih godina...
Ekrema kad vidim na TV, ježim se... u vrijeme ove zadnje farme sam blokirao Pink na TV-u
Meni nije jasno kako regulatorne agencije ne reaguju na ovo... Koliko sam upratio ima ovog i u dnevnim terminimaTomBrajder je napisao/la:Ma i meni se gade, al vidi ovog zmaja frajer nije dobar s glavom i ubacili ga tu u emisiju, dosadno covjeku izgleda i pokaze ku.rac pred kamerama, kako se ne smijatorbit je napisao/la:i sve to što si ti napisao je smiješno, pravo. možda ja nisam normalan pa mi se takve stvari gade (veliki brat i slične emisije) ali eto, takav sam, ne mogu iz ove kože.![]()
Jos ovo sto sam gledo neki video ide tu i opusteno ovim kurvama govori da hoce "ustekat" u njih, meni je to smijesno kolko god da mi se gade jbg

Gledao sam one prve sezone Velikog brata i Operacije trijumf, nije bilo toliko loše... Ali ovo zadnjih godina...

Ekrema kad vidim na TV, ježim se... u vrijeme ove zadnje farme sam blokirao Pink na TV-u
Šta se ovo dešava sa MojaTV, ukinuše dosta regionalnih kanala

Pustiću sunce da topi ljubav!
Re: Odg: TV-all about
Sta su ukinuli, nisam ja imao vremena da to pregledam, a trenutno nisam kod kuce?hoshafka je napisao/la:Šta se ovo dešava sa MojaTV, ukinuše dosta regionalnih kanala![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nisu nista ukinuli, cini mi se. Svi regionalni su tu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
ma kod mene se skratila lista regionalnih, vidim da mi nema 3 RTS-a, nema mi RTl-ova, to je ono što vidim na prvu. Fali mi još kanalamessilla je napisao/la:Nisu nista ukinuli, cini mi se. Svi regionalni su tu.

Pustiću sunce da topi ljubav!
Danas sam dobio informaciju, ne znam jel uopće tačna, da Telemach i vlasnici HS-a uskoro trebaju potpisati kupoprodajni ugovor.
Nije to neka pljačka, odnosno vjerovatno se gube Arene a dobija SK. Mislim tako pretpostavljam, onaj ko koristi HS bi to trebao znati detaljnije.hilmo je napisao/la:Danas sam dobio informaciju, ne znam jel uopće tačna, da Telemach i vlasnici HS-a uskoro trebaju potpisati kupoprodajni ugovor.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ovaj lik mi reče da HS ima ugovor sa Arenom do 2016. godine i do tad će imati te kanale plus Sport Klub, ali nakon toga Arena

- JoseeMourinho
- Kontakt:
Ma ja na početku arene + SK = ljepota, nakon iateka ugovora ostaje samo SK, tako je kod svih firmi koje je telemach preuzeo 

Ne znam druže, moj lokalni operater je imao Arenu 1 i dva SK-a. Kad ih je kupio Telemach uveli su naravno svoj paket Sport Klubova i lafo ostavili Arenu za područje koje je pokrivao bivši lokalni operater kojeg su kupili. Arena je bila u šemi prisutna nekih mjesec dana od kupovine onda je ukinuta bez ikakvog obrazloženja i naravno neće se nikada ni vratiti.
Mislim da nijedno područje gdje je Telemach nema Arene bez obzira što ih je imao operater kojeg je Telemach kupio, jednostavno jer im je vlasnik SBB mreža čini mi se a i Sport Klub se nalazi unutar te mreže i jednostavno ne žele da daju prostora Areni u svojim poslovima.
Tako da ćemo teško dočekati da gledamo Arene i SK zajedno u programskoj šemi nekog operatera.
Mislim da nijedno područje gdje je Telemach nema Arene bez obzira što ih je imao operater kojeg je Telemach kupio, jednostavno jer im je vlasnik SBB mreža čini mi se a i Sport Klub se nalazi unutar te mreže i jednostavno ne žele da daju prostora Areni u svojim poslovima.
Tako da ćemo teško dočekati da gledamo Arene i SK zajedno u programskoj šemi nekog operatera.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- JoseeMourinho
- Kontakt:
koliko sam ja ufatio puste arene dok ne istekne ugovoral novi ne potpisuju jbg, jedino onaj logosoft ima oboje 

Re: Odg: RE: Re: TV-all about
Pitanje je do kad će i logosoft imati jer je njih nedavno kupio M:TEL?JoseeMourinho je napisao/la:koliko sam ja ufatio puste arene dok ne istekne ugovoral novi ne potpisuju jbg, jedino onaj logosoft ima oboje
U subotu će BHT prenositi Drina-Široki a neće derbi? Pa je li moguće? :/
Re: Odg: RE: Re: TV-all about
Da moguće je, kao uostalom i zadnji derbi.nele-BHF je napisao/la:U subotu će BHT prenositi Drina-Široki a neće derbi? Pa je li moguće? :/
Derbi će uživo prenositi
BiH - MojaTV, snimak na BHT1 u 22:50
Srbija - Arena sport 1, mada će najvjerovatnije prenos biti na Arena sport 5
Hrvatska - Arena sport 5HD
bhtelecom bira prijenose...derbi su stavili na mojaTV tako da mnogi necemo biti u mogucnosti da gledamo derbi..sramota je ovo sto radi bhtelecom...a taj kanal mogu gledati iskljucivo korisnici bhtelecoma...ako su vec ograniceni sa distribucijom tog kanala onda su trebali raditi u kooperaciji sa jos jednom tv kucom...derbi je prvo trebao biti na areni1..ali sad je prebacen na arenu5 koju mi nazalost nemamonele-BHF je napisao/la:U subotu će BHT prenositi Drina-Široki a neće derbi? Pa je li moguće? :/
@edo
Na ovaj naćin hoće da te "natjeraju" da postaneš korisnik BH Telecoma, sasvim normalna stvar.
Na ovaj naćin hoće da te "natjeraju" da postaneš korisnik BH Telecoma, sasvim normalna stvar.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.