Ama ti da si zensko, Dince bi tebe slatko maznoEagles je napisao/la:Pa jeli moguce da se uvijek slazem s tvojim misljenjem! Da si zensko zenio bi te!DinceManijak je napisao/la:Eh jbg majestic

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ama ti da si zensko, Dince bi tebe slatko maznoEagles je napisao/la:Pa jeli moguce da se uvijek slazem s tvojim misljenjem! Da si zensko zenio bi te!DinceManijak je napisao/la:Eh jbg majestic
Da su takve, nebih izlazio pa taman da mi plateEagles je napisao/la:hehehe da smo ja i ti dince u vladi ovakve bi nam bile tajnice!![]()
Ne bi mi izlazili iz ureda nikako!
![]()
![]()
Na koju drugu si mislio? Inace radim u jednoj fabrici (pravim stolove,stolice i sofre za talijane).MoDern je napisao/la:majestic kakva ti je ova druga slika,cim se ti bavis
A sta ako su se uzdigli, ko mi u BiH ne bi bili isti da smo se nasli u finalu.majestic je napisao/la:Ljudi evo samo da napisem da mi nista nije draze nego sto su francuzi pobijedili hrvate na svjetskom prvenstvu. E nek su i vala spustili na zemlju,koliko su ih bili uzdigli,imam osjecaj da su se smatrali vecim od boga. To francuzi svaka cast.
Oplako!DinceManijak je napisao/la:Pismo nekog naseg lika za Renault - Pokupio s drugog forumaJa sam crko od smjeha...
![]()
"Dear Mr. Hasanovic D.
We have received and analyzed your complain letter regarding the "mushice" issue on Renault Megane cars.
Unfortunately, we were unable to find this term (mushice) in our databases and we kindly ask you to send us more detailed specification about that.
Also, please be so kind to translate in English the following expressions: "Nataknem vas na qrac i vas i vase g0vn0 od auta", " je8em li vam majku vasu klosarsku" and "poserem vam se na vas servis Reno".
Sincerely yours,
Michel Mouton
Customer Service Representative
414 Avenue Miramax, DC668, Douai, France"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.