Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
ima li neko link za utakmicu molim vassss
Trazim, nisam znao da ima prenos, samo znam da ima Zeljo-Borac na BHT1.
Evo ga! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL!!!!!

Malo sam zakasnio zbog ovoga: "Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la."
Evo ga! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL!!!!!

Malo sam zakasnio zbog ovoga: "Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la."

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Izgubismo vodstvo 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
trebalo bi na arena sportMokroguz je napisao/la:Izgubismo vodstvo
raspored TV prijenosa
BHT – Derbi kola
16. kolo: Zrinjski – Slavija
17. kolo: Čelik – Sloboda
18. kolo: Vitez – Široki Brijeg
19. kolo: Travnik – Velež
20. kolo: Zvijezda – Široki Brijeg
21. kolo: Olimpic – Velež
22. kolo: Velež – Široki Brijeg
23. kolo: Željezničar – Sloboda
24. kolo: Velež – Zrinjski
25. kolo: Željezničar – Borac
26. kolo: Zvijezda – Sloboda
27. kolo: Široki Brijeg – Olimpic
28. kolo: Drina – Široki Brijeg
29. kolo: Vitez – Sarajevo
30. kolo: Široki Brijeg – Zrinjski
Moja TV
16. kolo: Zvijezda – Sarajevo
17. kolo: Široki Brijeg – Željezničar
18. kolo: Velež – Sarajevo
19. kolo: Zrinjski – Željezničar
20. kolo: Drina – Sarajevo
21. kolo: Travnik – Sarajevo
22. kolo: Vitez – Željezničar
23. kolo: Olimpic – Sarajevo
24. kolo: Zvijezda – Željezničar
25. kolo: Slavija – Sarajevo
26. kolo: Velež – Željezničar
27. kolo: Radnik – Sarajevo
28. kolo: Sarajevo – Željezničar
29. kolo: /
30. kolo: Čelik – Željezničar
Arena Sport
16. kolo: Željezničar – Olimpic
17. kolo: Sarajevo – Borac
18. kolo: Željezničar – Slavija
19. kolo: Čelik – Borac
20. kolo: Borac – Olimpic
21. kolo: Široki Brijeg – Borac
22. kolo: Sarajevo – Čelik
23. kolo: Zrinjski – Borac
24. kolo: Sarajevo – Široki Brijeg
25. kolo: Olimpic – Čelik
26. kolo: Sarajevo – Zrinjski
27. kolo: Sloboda – Borac
28. kolo: Čelik – Zrinjski
29. kolo: Zrinjski – Olimpic
30. kolo: Sarajevo – Sloboda
Cudno
posto na areni pise da prenose sada na Arena BIH Lyon - Evian:
http://www.tvarenasport.com/channel/bih

http://www.tvarenasport.com/channel/bih
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Evo sad sam nas'o, ali ce to samo biti snimak:
http://www.tvarenasport.com/channel
Arena Sport 4, u 22:45. Vidjet cu, mislim da imam link Arena Sport 4 pa cu postaviti ovdje kad nadjem.
Eto sad i gubimo.
http://www.tvarenasport.com/channel
Arena Sport 4, u 22:45. Vidjet cu, mislim da imam link Arena Sport 4 pa cu postaviti ovdje kad nadjem.

Eto sad i gubimo.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Moderator
- Kontakt:
hahahahaha Vukovi

Užas. Izašao maloprije.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 03 maj 2015, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ma haj' bice bolje, aBd inshallah, ako mogu oni dva gola u jednom poluvremenu, mozemo i mi u sljedecem. 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ovim porazom mislim da smo se oprostili od titule, ostaje nam da pokusamo do cetvrtog mjesta dogurati i pobjediti kup, treba neka od ekipa iznad nas da kiksa vise puta da bi mogli do cetvrtog mjesta doci.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kakva crna titula!? Ako šesti budu bit će dobro. Ovi danas što su igrali, i kako su igrali ne bi trećeligaša pobijedili. Ali kada vidiš sastav prije tekme odmah si mogao skontati da će biti loše. Cijelu ovu polusezonu loše igraju ali ih je kup izvukao. Nespremni su ušli u prvenstvo i onda ih je umor brzo stigao. Ko u Antaliju ode kilav se vrati iz nje. Samo planina Bjelašnica ili Igman i ništa više, ako želiš spremnu ekipu poslije 53 dana zimske pauze. I da opet napomenem, izašao sam u 39. minuti jer je ono bilo teško gledati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sta vam bi? 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Uz duzno postovanje, odavno ste izgubili ulogu pretendenta na titulu, bar na terenu. Realno, kup mozete osvojit i svu srecu vam zelim.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uz svo postovanje vi ste se oprostili od prvog mjesta na pocetku sezoneMokroguz je napisao/la:Ovim porazom mislim da smo se oprostili od titule, ostaje nam da pokusamo do cetvrtog mjesta dogurati i pobjediti kup, treba neka od ekipa iznad nas da kiksa vise puta da bi mogli do cetvrtog mjesta doci.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeli vas neko pitao za mišljenje?
4 zadnje tekme 2 osvojena boda
Definitivno rezultatska kriza, ali opat sam ja dušman zato što istinu govorim prije nego što tekme krenu
pitic je napisao/la:dana 22 apr 2015, 13:50
23 kolo: Olimpik - FK Sarajevo 2 domaći plačenici nisu u mogućnosti da nešto više urade i davanje minđe i drugom komšiji je neminovno
24 kolo: Postao/la pitic dana 24 apr 2015, 18:58
-TRAVNIK - OLIMPIC - 1 Sarajkica neće dozvoliti ispadanje Travnika tu će pomoći i Nihad tako da će ovde domaćin pobjediti. Svakako već imaju opekotine koliko im gori pod nogama. Gosti iz sezone u sezonu doživljavaju jedno te isto ipak ništa čudno jer za nešto više treba ono nešto što oni nemaju i pitanje je da li će ikada imati. Ako gosti uzmu ovde bod neka se sa tim bodom udaraju u stražnjicu sve do Otoke.
25 kolo: Postao/la pitic dana 27 apr 2015, 20:34
-Olimpik - Celik x2 domaćin lagano ulazi u rezultatsku krizu koja će se još više produbiti nakon kupa i 25 kola PLBiH. Kriza se je nadzirala iz daleka već davno kada se je spoznalo da nemaju nikakve šanse da isprate prva 4 tima u ligi. Zeničani igraju rasterećeno i zato bude i bodova kako u gostima tako i kući, a uz Robiju mogu i ovde sasvim realno šta otkinuti.

pitic je napisao/la:dana 22 apr 2015, 13:50
23 kolo: Olimpik - FK Sarajevo 2 domaći plačenici nisu u mogućnosti da nešto više urade i davanje minđe i drugom komšiji je neminovno
24 kolo: Postao/la pitic dana 24 apr 2015, 18:58
-TRAVNIK - OLIMPIC - 1 Sarajkica neće dozvoliti ispadanje Travnika tu će pomoći i Nihad tako da će ovde domaćin pobjediti. Svakako već imaju opekotine koliko im gori pod nogama. Gosti iz sezone u sezonu doživljavaju jedno te isto ipak ništa čudno jer za nešto više treba ono nešto što oni nemaju i pitanje je da li će ikada imati. Ako gosti uzmu ovde bod neka se sa tim bodom udaraju u stražnjicu sve do Otoke.
25 kolo: Postao/la pitic dana 27 apr 2015, 20:34
-Olimpik - Celik x2 domaćin lagano ulazi u rezultatsku krizu koja će se još više produbiti nakon kupa i 25 kola PLBiH. Kriza se je nadzirala iz daleka već davno kada se je spoznalo da nemaju nikakve šanse da isprate prva 4 tima u ligi. Zeničani igraju rasterećeno i zato bude i bodova kako u gostima tako i kući, a uz Robiju mogu i ovde sasvim realno šta otkinuti.
SRETAN BROJ - 1725
Mi se duboko izviNJAJEMO sto smo iznjeli misljenje. Ispred bordo brace, moja malenkost.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ti si dosadan i hinjav. To je poenta čitave priče. Troluješ ovdje i dosađujem danima. Nikog ne interesuje ovdje mišljenje jednog trola odnosno dosadnjakovića. Ako nastaviš trolat prijavit ću te administratoru pa neka on rješava problem. Od sada ti više neću odgovarati nikako.
Zar su bili u borbi za titulu ? 12 bodova im prvi bjezi i kako bi oni to stigli, jedino da cetri kola zaredom Zeljo, Sarajevo, Siroki, Zrinjski a da oni sve pobjede. Cak i ovo cetvrto mjesto im je upitno jer i tu zaostaju 7 bodova.MortemHz je napisao/la:Uz svo postovanje vi ste se oprostili od prvog mjesta na pocetku sezoneMokroguz je napisao/la:Ovim porazom mislim da smo se oprostili od titule, ostaje nam da pokusamo do cetvrtog mjesta dogurati i pobjediti kup, treba neka od ekipa iznad nas da kiksa vise puta da bi mogli do cetvrtog mjesta doci.
Neka se okrenu finalu kupa ako zele da vide europu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.