Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
a prosut ćemo mi ovih -4 do kraja prvenstva bojim se, da smo dobili sve bi bilo rješeno
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ovo je za momentalnog otkaza, fujjj

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Postoji li racionalno objašnjenje njegove cijene od 69 miliona eura?rio_Ferdy88 je napisao/la:Angel
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da li je moguće da smo čistu situaciju od prije 15-ak dana doveli u pitanje? Smatram da je neprihvatljivo da prospemo prednost ispred Liverpoola, ne vjerujem da će se to desiti, a ako se desi to je onda velika katastrofa.
Falcao prvi kontakt s loptom u 92goj minuti
Citava ekipa i igra

Citava ekipa i igra
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Drećat ćeš ti...Baader je napisao/la:Promašeni penali se dese svakome, Rooney to zna najboljerio_Ferdy88 je napisao/la:Usput je "objasnio" i kako treba pucati penalBaader je napisao/la:RVP je u deset minuta na poziciji desetke objasnio Rooneyu kako treba igrati na tom mjestu.![]()
Nego, ovo je takva utakmica, od starta se vidjelo da će biti rudarenje i jedan od "onih" dana. ****, 4 boda ispred Liverpoola mora biti dovoljno, ovo klauni što nariču po temi su upravo to, klauni.
Nego pozivam najvećeg klauna na forumu Valenciu da kaže svoj rezime...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Za sve one koji nisu znali kako se od gotovog pravi veresija evo pa naucite.
Jos 3 kola do kraja a nama LP visi o koncu, zadnja 3 susreta 3 poraza i 0 datih golova. Ovo nam nece ni u ludilu donijeti LP, bez obzira koliko neki na temi urlali kako je +4 dobra prednost, jeste kada ti igra iole lici na nesto.
Dosta tesko gostovanje Palaceu, gostovanje davljeniku i domaca protiv trenutno najbolje ekipe u ligi a mi igramo ovako kako igramo i neko je uvjeren u LP? Pa vi tacno niste normalni.
Jos 3 kola do kraja a nama LP visi o koncu, zadnja 3 susreta 3 poraza i 0 datih golova. Ovo nam nece ni u ludilu donijeti LP, bez obzira koliko neki na temi urlali kako je +4 dobra prednost, jeste kada ti igra iole lici na nesto.
Dosta tesko gostovanje Palaceu, gostovanje davljeniku i domaca protiv trenutno najbolje ekipe u ligi a mi igramo ovako kako igramo i neko je uvjeren u LP? Pa vi tacno niste normalni.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tačno nekad pomislim da je nekima drago što nam se ovo dešava samo kako bi drugima nabijali na nos kako su oni bili u pravu, ego je očito kod tih forumaša veći od njihove ljubavi prema klubu 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- OnlyUnited
- Kontakt:
Nije sramota ovaj poraz, sramota je sto od momenta kada je zaustavljen onaj niz i igra procitana (protiv Chelsea) LVG nije napravio bilo kakav pomak po pitanju improvizacije.
Ostao je na istom sablonu, gurajuci Fellu i Matu, koji su u padu forme. Nije mi jasno kako tako iskusan strucnjak nije u stanju osvjeziti pozicije i motivisati ekipu kada je najpotrebnije.
S pravom je kritikovan onih 27 kola, i bilo je i pohvala na njegov racun, rekao bih po potrebi. Stvar nije bila privremenog tipa, jer se mislilo da je napokon pronasao ritam.
Ok, ovakve utakmice se svakom desavaju, promasen penal, protivnicki golman nesavladiv, al' gledajuci citavu sezonu po pitanju pomaka u igri, rekao bi da sam razocaran.
Ostao je na istom sablonu, gurajuci Fellu i Matu, koji su u padu forme. Nije mi jasno kako tako iskusan strucnjak nije u stanju osvjeziti pozicije i motivisati ekipu kada je najpotrebnije.
S pravom je kritikovan onih 27 kola, i bilo je i pohvala na njegov racun, rekao bih po potrebi. Stvar nije bila privremenog tipa, jer se mislilo da je napokon pronasao ritam.
Ok, ovakve utakmice se svakom desavaju, promasen penal, protivnicki golman nesavladiv, al' gledajuci citavu sezonu po pitanju pomaka u igri, rekao bi da sam razocaran.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 02 maj 2015, 20:31, ukupno mijenjano 2 puta.
- Ed Woodward for Prime Minister !
United će u narednom kolu i matematički osigurati LP.
A mi ćemo se ovdje smijati svima što su sumnjali.

nadam se frenduBaader je napisao/la:United će u narednom kolu i matematički osigurati LP.
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
Cim sam vidio da McNair igra znao sam da necemo dobiti
Kad se Carrick vraca?Sto prije nadam se
U sljedeca 2 kola ako 1 bod osvojimo bice dobro i nadati se da ce Hull izboriti opstanak do utakmice protiv nas.
Kad se Carrick vraca?Sto prije nadam se
U sljedeca 2 kola ako 1 bod osvojimo bice dobro i nadati se da ce Hull izboriti opstanak do utakmice protiv nas.
samo neko ako moze izjavu holandskog maga
Holandski mag njsta nije kriv u ovoj utakmici. Igra radamel, serete. Igra rvp serete. Igra rojo serete. Igra jones serete. Igra mcnair serete. Sve uber treneri. Još kada pocnu kloppa prizivati koji ostavlja ekipu u **** preko glave.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Igra brate rvp 90 min nakon sto ga nije bilo mjesecima a izjave daje samo najspremniji igraju,suta rvp penal koji se tek vratio i nije jos osjetio loptu kako treba jos kod takvog rezultat,tako njegov ljubimac nek ga kuci vodi zeniLvG je napisao/la:Holandski mag njsta nije kriv u ovoj utakmici. Igra radamel, serete. Igra rvp serete. Igra rojo serete. Igra jones serete. Igra mcnair serete. Sve uber treneri. Još kada pocnu kloppa prizivati koji ostavlja ekipu u **** preko glave.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I još nešto, da li je moguće da ovoliko zavisimo od Carricka. To nikako nije dobar pokazatelj.
Da.DukeOfWellington je napisao/la:I još nešto, da li je moguće da ovoliko zavisimo od Carricka. To nikako nije dobar pokazatelj.
S njim u ekipi dobijas stabilnost u veznom redu, manje si ranjiv nazad i sigurniji naprijed. 2-3 Sekunde u danasnjem fudbalu je mnogo a mi smo za tacno toliko sporiji kada njega nema. U toj situaciji Ander igra u oba pravca i ne moze prosto stici u potrebnom momenti poslati kljucni pas naprijed, ne mora to biti asistencija ali pas koji ce izbaciti jednog od ofanzivaca u prazan prostor u koji je vec krenuo, danas se vidjelo dosta puta koliko kasnimo s predajom lopte, dovoljno dugo da protivnicki igraci stignu markirati sve i onda ide ono famozno kruzenje bez ideje koje obicno zavrsava loptom na Fellu, muka svih navijaca Uniteda ove godine. Sa Carrickom u ekipi smo brzi za tih nekoliko sekundi i odmah lopta ide brze u prazan prostor gdje ofanzivci utrcavaju sto rezultira brzom igrom i obicno gol sansom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Dok se ne dokaže dručagije, da, ovoliko ovisimo o igranju Carricka. Ta činjenica definitivno nije dobar pokazatelj, no nadam se da će taj nesrećni Gundogan biti iole zdrav, pa da ga pristojno zamjeni naredne sezone.DukeOfWellington je napisao/la:I još nešto, da li je moguće da ovoliko zavisimo od Carricka. To nikako nije dobar pokazatelj.
Inače, LVG apsolutno mora prestati sa neprestanim forsiranjem Fellainija - razumijem da ga je korisno držati zbog jednog ili dva segmenta igre, ali ovoliko navaljivanje s ovim igračem i pravljenje od njega apsolutno ključnog igrača u svakoj situaciji je van svake pameti.
Kritikovati McNaira ili defanzivne igrače danas je potpuno smiješno, budući da posla nisu imali, a gol je posljedica svemirske anomalije, ničega drugog. Takođe, jako me nerviraju licemjerje i dvostruki arsini kad su u pitanju npr. Van Persiei Rooney. Prvi je bio, i pored promašenog penala, napadački najaktivniji i najopasniji Unitedov igrač danas, dok je Wayne bio daleko najgorim, u svim segmentima. Istina konkurenciju u katastrofalnosti je dobio u Di Mariji, koji bi lagano za onih 15 minuta na terenu mogao pokupiti epitet flopa utakmice.
Zadnja izmjena: Baader, dana/u 02 maj 2015, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Evo imaju +5 u odnosu na onakav Liverpool i strahuju za LP. 
- OnlyUnited
- Kontakt:
Angel je ocito utucen na psiho planu. Luj se drzi nekih principa, pa tako forsira Rooneya na cm, gdje od njega nemamo nikakve koristi (naravno da snosi dio krivica za njegovu formu, jer neprestalna seljakanja imaju uticaja).
Igraci su najjaci na prirodnim pozicijama, i samo tako mogu napredovati.
Igraci su najjaci na prirodnim pozicijama, i samo tako mogu napredovati.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.