GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

SiamoNoi
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 29 apr 2015, 17:45

http://www.****.net/**** ... UD5d_CgNgh
Toliko o superuspješnom GNK :rol: Uz novi očekivani europski neuspjeh ide grcanje u dogovima na najjače.
Vidljivo je kako Dinamo od redovnog poslovanja ostvaruje goleme gubitke koji debelo promašuju 100 milijuna kuna godišnje (s time da poslovni prihodi uključuju čak i novac od UEFA-e). Takvo poslovanje je neodrživo jer zahtijeva ulazak u Ligu prvaka svake godine te prodaju igrača za cca 10 milijuna eura godišnje.

Po svemu sudeći, naredno ljeto će biti presudno za budućnost Dinama. Ukoliko se mlađem Mamiću i treću godinu zaredom dogodi debakl na europskoj sceni, a starijem sušna godina na tržištu prodaje igrača (prvoklasnog "mesa" baš i nema), GNK Dinamo Zagreb upasti će u ogromne financijske probleme iz kojih neće biti lako izaći.

Prilično smo sigurni da i oni sami to znaju, jer već naveliko pripremaju privatizaciju kluba. Kako će taj proces izgledati i hoće li uopće biti uspješan, ostaje za vidjeti. Nažalost, veoma je izgledno da će navijači i građani Zagreba i u tom procesu biti na marginama, bez da ih se išta pita i sluša. A nemojmo zaboraviti, klub je građanski...iako to, budimo realni, nikoga od odgovornih nije briga.

Izbori :kafa:

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 29 apr 2015, 19:30

http://www.24sata.hr/nogomet/modra-lege ... aca-416967" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve rečeno od legende kluba ;)
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 29 apr 2015, 23:22

slika

Ma nije valjda :rol:

Dodaš tome da je debilko uzrok i 2. i 3. opcije, onda se postotak penje na 78%.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 30 apr 2015, 20:30

Radonjić danas još 2 gola, dosad već 16 u sezoni, Pamić asistencija. Zoki još raniije rekao kako se sigurno vraćaju u modro jato, obzirom da fale rezervni napadač i jer je Antolić kronično ozlijeđen i pitanje je kad će se vratiti.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 maj 2015, 22:15

B.Jurišić:
Kolega Frane Vulas je prošlog tjedna iskopao podatak da je Dinamo Lokomotivi u proteklih 8 sezona prodao ili posudio 88 igrača. Međutim, to je samo dio priče, to je samo jedan smjer. Kompletne brojke su još brutalnije.

Ja sam za potrebe svog sutrašnjeg teksta kopao i dalje i na Transfermarktu pronašao podatak da su u tom periodu od 8 zadnjih sezona Dinamo i Lokomotiva međusobno odradili ravno 120 (!!!) transfera ili posudbi. Prosječno 15 po sezoni!

Ako budemo toliko korektni pa zanemarimo sezone 2007/08 i 2008/09 u kojima je Lokomotiva bila u nižim ligama - u šest sezona u kojima su ta dva kluba U ISTOM RANGU NATJECANJA među njima su odrađena točno 94 ulazna i izlazna transfera.

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 02 maj 2015, 20:36

Decima je tu

Sezona bez poraza, još samo malo
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 03 maj 2015, 01:00

Fantastična utakmica Dinama u gostima danas i visoka pobjeda od 5-1 protiv inače neugodnog Splita. Mladci Henriquez (hat trick i izboren penal), Ćorić (gol i 2 asista) i Hodžić (pogodak nakon ulaska) oduševili u zadnjoj prepreci ka desetom uzastopnom naslovu prvaka. Čestitke igračima i neka ovako nastave, dolaze još bolja vremena za klub iz Maksimirske. Najbolja utakmica u ovoj polusezoni, svi igrači na nivou.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 03 maj 2015, 23:12

slika

Lokomotivu, u prosjeku, gleda više ljudi nego GNK.

Kao što onaj gore reče, "Z.M. - genijalac". Mislim da ne postoji druga osoba kojoj bi to pošlo za rukom: Dinamo Zagreb učiniti najlošije vođenim klubom na svijetu i manje gledanijim od vlastite filijale.

Kad bi mi netko dao neograničene resurse i vrijeme i poslao u najneprijateljskiji klub kojeg mrzim najviše na svijetu, nisam siguran da bih mu uspio napraviti ovo kaj je zdravko napravio Dinamu. Potrebna je za to pored svega i jedna velika crta nesavjesnosti, bezobzirnosti i čistog zla na kraju krajeva.

Zastati na sekund i zamislite se...
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 maj 2015, 13:20

Ovaj podatak je sve :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 04 maj 2015, 18:28

Puna podrška Mamiću!
La decima. :D
Ni vi BBB ne kontate što ga bojkotujete!
Uživajte u uspjesima svog kluba, mnogi bi poželjeli biti u vašoj situaciji. :kafa:
NON MOLLARE MAI

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 maj 2015, 18:57

Jok ti koji blage veze nemas o cemu pricas kontas.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 maj 2015, 15:48

http://gnkdinamo.hr/hr/novosti/vijesti/ ... nama!.html

Konacno i ovaj marketing napravio nesto normalno. Nije besplatno ili kunu pa da se sprdamo, pravo prihvatljiva cijena za svakog. Mada opet mislim da su se to sjetili ovi iz Pume s ciljem da se rijese zaostale robe :lol:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 06 maj 2015, 17:52

Ne bi škodilo ni da aktualni dresovi pojeftine, možda bi netko i kupio. 379 kn je previše za mnoge iako sam i ja znao izdvojiti toliko. Još 199 kn za šorc...nije baš prilika. Mislim da bi puno više zaradili da stave cijenu dresa na oko 200-250 kn, jednom u par godina kad se novi pojavi nije puno za izdvojit, iako nisam siguran ni tko to određuje.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 maj 2015, 19:20

To se vise pita Pumu nego Dinamo, mada vjerujem da to i ovi odredjuju prema nekom savjetovanju. Ne mogu stavit cijenu dresu po kojoj nitko ne moze kupit dres. Ne znam kakvu platu moram imat da bi dao 400kn za njeg svaku sezonu. Imam dres, ne znam ni sam iz koje je sezone, rado bi novi, al ne dam te pare. Sad cu po ovoj cijeni vjerojatno uzet. Nisam htio uzet ni onda kad su dzabane dijelili na derbiju. Tad sam zivio u Zagrebu, bio na utakmici, a gospodji na salteru kulturno rekao da zelim samo kartu(mada mislim da je dresova cak bilo i nestalo, bile majice il sta vec). Nije joj bilo jasno :lol:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 07 maj 2015, 00:00

Signore je napisao/la:gospodji na salteru kulturno rekao da zelim samo kartu(mada mislim da je dresova cak bilo i nestalo, bile majice il sta vec). Nije joj bilo jasno :lol:
Isti smo onda :lol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 maj 2015, 09:25

Jesam se zaletio narucit. Uzmem tri dresa (sebi, bratu i rodjaku), bratu i donji dio i uzmem baby komplet, neki dan kum postao :mrgreen: 400kn sve zajendo, pomislih da sam dobro prosao. I onda ide dostava 220kn :lol: I platit mogu preko banke samo, transakcija 60kn :lol: Jeftinije mi otic u Zagreb i kupit osobno, al uzet ce rodjak, on mi u Zagrebu dodje kao da sam i ja tamo :mrgreen:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 07 maj 2015, 10:52

Čestitke na kumstvu rođo :D izgleda nam se u igru za Spahića uključio neki katarski klub sa svojim petrodolarima i hoće nam ga otet. Zoki kaže da nema nikakvih novosti što se te situacije tiče, izgleda da Spahić još važe ponude.

Isto tako, ni na planu odlazaka nema ništa nova, jedino se šuška kako Vukojevića baš i ne vole, što struka, što u svlačionici, što se vidi i u broju minuta na terenu. Iz vrlo pouzdanih izvora doznajem da nerijetko na treningu zna dobro 'mlatiti' mlađe igrače, čak nekad i prijeći granicu bezobrazluka pa ga se stoga žele riješiti. Ademi svakako prvi izbor, a i Goncalo više liči na veznog igrača od ovoga. Nije nemoguće ni da se nekog ofenzivnijeg prekomandira u zadnjeg veznog (Antolić, Pamić, Andrijašević ili Pavičić).

Kruno Jurčić (čije mišljenje iz nekog razloga još uvijek uvažavam) kaže da je Schildenfeld dobro ime i igrač kojeg cijeni, ali da nije stoper za igru kakvu prakticira Dinamo. Vezni red je, prema njemu, previše mekan, a to iziskuje sužavanje prostora i visoku igru zadnje linije, za što trebaju brzi stoperi, što Schifo nije. Taravel i Sigali se nisu pokazali kao najzahvalnija rješenja, dok Šimunović ima potencijal za takvu igru, no još mora dobrano smanjiti crne rupe u igri.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 maj 2015, 11:47

Mene cudi sto je Vukojevic uopce dosao u Dinamo s obzirom da je su on i Eduardo konstanto isticali da zele zajedno odigrati sezonu u Dinamu, a svi jako dobro znamo u kakvom su odnosu Eduardo i uprava Dinama. Tko zna, mozda je i sam Vukojevic Mamicu nesto prigovarao zbog Eduarda.

On je meni drag igrac, i dobar je igrac, ali se vidi da tu nesto ne stima. I kontao sam da je s upravom na Vi, ali me cudi da je u losem odnosu sa svlacionicom. Uostalom, on je igrac na posudbi, nije ga Dinamo kupio tako da ga sigurno vracaju s obzirom na situaciju. U svemu tome mi je najsmjesnije to sto nije ni sa kim dobar, a bio kapetan u 2-3 navrata.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 07 maj 2015, 16:50

I meni je čudno to kad su ga dovodili, sve je nekako bilo ad hoc, ishitreno i bez neke pretjerane potrebe. Svi su znali da je Ademi bolji igrač, doveo se Goncalo kao zamjena i onda na kraju dovedeš i Vukojevića kao trećeg igrača na tu istu poziciju. Nelogično u najmanju ruku, ali što je tu je. Bitno da je ionako samo posudba i na kraju sezone svak svojim putem.

D4d0
Kontakt:

Post Postao/la D4d0 » 09 maj 2015, 08:28

Alen Škoro je napisao/la:Puna podrška Mamiću!
La decima. :D
Ni vi BBB ne kontate što ga bojkotujete!
Uživajte u uspjesima svog kluba, mnogi bi poželjeli biti u vašoj situaciji. :kafa:
Čudi me da neko želi biti na našem mjestu; klub bez navijača, sramoćenja u Europi, uništavanja ugleda kluba na svakojake načine, logorski uvjeti na utakmicama, itd. :kafa:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []