FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Vjerujes da i ja neznam tacno, na portalu nema nista o povredi, a cini mi se da je ovde neko spomenu zute kartone pa zbog toga, u glavnom trebao bi biti spreman za srijedu, i nije samo on, jos par igraca neznam sada tacno, kad ovi nasi na portalu nista ne objavljuju o tome 

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Povreda je u pitanju iz duela sa Slavijom, ali ni ja ne znam koja, ali neko je na prethodnim stranama spomenuo da je povreda zadnje loze...ako se dobro sjecamnasborik je napisao/la:Vjerujes da i ja neznam tacno, na portalu nema nista o povredi, a cini mi se da je ovde neko spomenu zute kartone pa zbog toga, u glavnom trebao bi biti spreman za srijedu, i nije samo on, jos par igraca neznam sada tacno, kad ovi nasi na portalu nista ne objavljuju o tome

"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ama ko ti je ba drvosjeca ,najveci drvosjeca u lizi citavoj je Vule Trivunovic zvani (Vule Turcin),kad se sjetim kako je Pelaku na Grbavici nogu slomio.Pa poslije lafo gvorio kako mu je poslije smrti eh sad dali oca.majke brata najgori trenutak u zivotu?A on bih guze dao da se opet vrati u Sa.Pooozzzzzzz i akoBogda sutra 3:0 ? Volim te ZeljoooooooSimpatizer je napisao/la:Znaci, jedina sansa su nam prekidi. Eto prilike da Bojic pokaze sta zna, momak ima gradju i moze se, ako nista, fizicki nositi sa onim njihovim drvosjecama u odbrani.
Eh sad buraz znas kako je ko vise da kinte ,valjda mu se lova omilaila u Rusiji?A vala iskreno da je valjao ostao bih tamo,kao recimo Dragan Blatnjak?Schlager je napisao/la:Ali Sarajevo ga nece jer je toliko jako da za takve drvosjece kao on nema mjesta
Ma izbrisao sam svoj post kad sam vidio da navijas za Zeljeznicar, Mislio sam da si neki navijac Sarajeva a pricas protiv Vuleta sto mi nije bilo logicno.
zao mi je sto moram razocarati navijace zeljeznicara ali Zeljeznicar 0:1 Borac konacan rezultat!!!

Jel ti to Nijaz rek'o...jos bolji je napisao/la:zao mi je sto moram razocarati navijace zeljeznicara ali Zeljeznicar 0:1 Borac konacan rezultat!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
ne otkrivam izvore !Isnar je napisao/la:Jel ti to Nijaz rek'o...jos bolji je napisao/la:zao mi je sto moram razocarati navijace zeljeznicara ali Zeljeznicar 0:1 Borac konacan rezultat!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

za kladionicare: max ulog prolaznost 100/100

sta se sad svi furate da imate neke izvore, ti mi znas da ce biti 0:1, idi sine oguli jabuku.jos bolji je napisao/la:ne otkrivam izvore !Isnar je napisao/la:Jel ti to Nijaz rek'o...jos bolji je napisao/la:zao mi je sto moram razocarati navijace zeljeznicara ali Zeljeznicar 0:1 Borac konacan rezultat!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
× Plava krv ispod koze ×
Normala ba uzivaj ,dolazis li sutra na tekmu?Schlager je napisao/la:Ma izbrisao sam svoj post kad sam vidio da navijas za Zeljeznicar, Mislio sam da si neki navijac Sarajeva a pricas protiv Vuleta sto mi nije bilo logicno.
Hvala, hvala. Sijemo strah i komplekse!19HzsA87 je napisao/la:Sretno sutra igracima borca na terenu i istinski se nadam vasoj pobjedi!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
[/quote]sta se sad svi furate da imate neke izvore, ti mi znas da ce biti 0:1, idi sine oguli jabuku.[/quote]
sta se palis batice bolje trci u kladionu uplacuj pare na borac, teska su vremena treba nekako da se prezivi

sta se palis batice bolje trci u kladionu uplacuj pare na borac, teska su vremena treba nekako da se prezivi

Zadnja izmjena: jos bolji, dana/u 16 apr 2010, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Nesretni navijac koji je opterecen i iskompleksiran Željom19HzsA87 je napisao/la:Sretno sutra igracima borca na terenu i istinski se nadam vasoj pobjedi!

Ne dolazim,rijetko idem na gostovanja,malo sam prestariozorz je napisao/la:Normala ba uzivaj ,dolazis li sutra na tekmu?Schlager je napisao/la:Ma izbrisao sam svoj post kad sam vidio da navijas za Zeljeznicar, Mislio sam da si neki navijac Sarajeva a pricas protiv Vuleta sto mi nije bilo logicno.

Dokaz da Borac ima najluđe navijače!jos bolji je napisao/la: sta se palis batice bolje trci u kladionu uplacuj pare na borac, teska su vremena treba nekako da se prezivi![]()

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
posto pisem s mob pa ne mogu copi paste, imate na nezavisnim i glasovom sajtu clanke za sutrasnju utakmicu. Pa eto ako nekom nije tesko moze na ovu temu copi paste ovdje im je mjesto 

TREĆI PUT ČASTIMO !
evo kad ti tako kazes
/ " & - & $
Datum: 16.04.2010 21:00
Autor: ? &
& ? - На ? $ $ " ? $ & у & ¥ (19.30 ¥) " $ " ". " то " $ $ ? у " за ? " су " $ $ $.
" тренутно " / ? ?, ? & је јесенас $ ? на $ $ 2:0 ? & " " Стојана %. То је ", ? ? на & $ ? " $ $ $ " &.
% ¥ % ? ? Зоран " у $ ? са ' $ ?. $ $ " $ ? је " $.
- & $ - " ? %. " ? $ је " $ у ". & & " " " " & ". " $ " / је $ "отпао" са " & $ $ ?. ", " & " $ ", ? " " не ' $ ' % " - & је тренер ".
Стратег "црвено-?" " $ свега се не ? ", $ & у " за ?.
- За све " ?. У " " ' $ " " & своју %. $ ова " " права % за ", ? " пут се % не ", - ' појаве. $ у & - " " " то $ ". На """ - у & ? " $ " % " отпор " & $ се " " " Сарајева - & је ".
' у " је $. ? " ? $ " вјеру $ на """ ' $ остану ".
- ? ' $ се ? у ? & " то ' $ за право $ $ $ " са " " ' у Сарајево. По ' $ ? ' ? на $ сцену % " јесте " % " - " је своје ? тренер ".
$ $ $ ? ? " " " $ $ $ на " у & - ? ".
- ? " са ? " ? у ? & " ' знатно " $ " на $ ". Не ? се $ ?, не ? " " $ ". На """ - " срце на терену. " ' - $ " " ?. За нас је то " $ $, ? - " на ". & $ ову ", ? " се све " по " % ? у ?, јер ? тога " $ " $ & - & је ".
" " & ? $ " ? је & ? је важан "%" у " &. " " у & $ $ " " у " " & ?.
- Ово је за нас, & ', $ $ ", & не " " " у ". ?, " " $. " у ? " " " $ $ &, & $ - " " ' %. " & " $ " ? & ' & њега се ' " '. Не ? се са " $ овај $ " ' $ " на & ? у ?. ? овог ' остаје % $ ?, $ у " - " % 21 $ - " је " $.

/ " & - & $
Datum: 16.04.2010 21:00
Autor: ? &
& ? - На ? $ $ " ? $ & у & ¥ (19.30 ¥) " $ " ". " то " $ $ ? у " за ? " су " $ $ $.
" тренутно " / ? ?, ? & је јесенас $ ? на $ $ 2:0 ? & " " Стојана %. То је ", ? ? на & $ ? " $ $ $ " &.
% ¥ % ? ? Зоран " у $ ? са ' $ ?. $ $ " $ ? је " $.
- & $ - " ? %. " ? $ је " $ у ". & & " " " " & ". " $ " / је $ "отпао" са " & $ $ ?. ", " & " $ ", ? " " не ' $ ' % " - & је тренер ".
Стратег "црвено-?" " $ свега се не ? ", $ & у " за ?.
- За све " ?. У " " ' $ " " & своју %. $ ова " " права % за ", ? " пут се % не ", - ' појаве. $ у & - " " " то $ ". На """ - у & ? " $ " % " отпор " & $ се " " " Сарајева - & је ".
' у " је $. ? " ? $ " вјеру $ на """ ' $ остану ".
- ? ' $ се ? у ? & " то ' $ за право $ $ $ " са " " ' у Сарајево. По ' $ ? ' ? на $ сцену % " јесте " % " - " је своје ? тренер ".
$ $ $ ? ? " " " $ $ $ на " у & - ? ".
- ? " са ? " ? у ? & " ' знатно " $ " на $ ". Не ? се $ ?, не ? " " $ ". На """ - " срце на терену. " ' - $ " " ?. За нас је то " $ $, ? - " на ". & $ ову ", ? " се све " по " % ? у ?, јер ? тога " $ " $ & - & је ".
" " & ? $ " ? је & ? је важан "%" у " &. " " у & $ $ " " у " " & ?.
- Ово је за нас, & ', $ $ ", & не " " " у ". ?, " " $. " у ? " " " $ $ &, & $ - " " ' %. " & " $ " ? & ' & њега се ' " '. Не ? се са " $ овај $ " ' $ " на & ? у ?. ? овог ' остаје % $ ?, $ у " - " % 21 $ - " је " $.
Plavi voz iskače iz šina
Datum: 16.04.2010 19:12
Autor: Vedran Radenović, Goran Karać
Osokoljeni plasmanom u finale Kupa BiH koji im je otvorio vrata ka Evropi, te nakon dvije pobjede zaredom nad Slavijom, fudbaleri Borca u subotu gostuju kod Željezničara u utakmici koja bi mogla da odluči ko će na kraju podignuti pehar šampiona Premijer lige BiH.
Dvije ekipe koje su najviše pokazale ove sezone zauzimaju vrh tabele, a o tome ko je iznad koga trenutno odlučuje samo gol razlika. Da li će tako ostati nakon meča na "Grbavici" koji počinje u subotu u 19.30 časova.
Iako su u dobroj rezultatskoj formi, Banjalučani imaju briga kada su u pitanju kadrovski problemi jer neće moći da nastupe Perica Stančeski i Bojan Puzigaća (kartoni), a neće biti ni Ljubiše Vukelje kojeg muči povreda zadnje lože.
Ovakav rasplet situacije je posljedica teških mečeva Borca u posljednje vrijeme.
"Neće nam biti lako jer je 'Željo' kvalitetan tim i u dobroj je formi, igra i pred svojim navijačima, ali ga se ne plašimo. Naše ambicije ne sme da poremeti ništa pa ni izostanci najvažnijih igrača. U rezervi imamo mnogo mladih igrača koji čekaju svoju šansu. Možda bi po njih bilo bolje da su šansu dobili u nekom drugom meču, ali ko zna šta život donosi, možda će neki od njih da je iskoriste, videćemo", rekao je Zoran Marić, trener Borca i dodao:
"Dobrog raspoloženja nam ne manjka jer plasman u finale Kupa nas je dodatno 'podigao' i kao optimisti putujemo u Sarajevo, odakle se možemo vratiti neporaženi".
Borac je jesenas s 2:0 porazio "Želju". Mladi Miroslav Stevanović koji je ove sezone jedan od miljenika navijača Borca kaže da se do pobjede može i u gostima.
"Lakše se diše nakon ulaska u finale Kupa pa ćemo se mnogo lakše izboriti s 'Grbavicom'. Idemo po pozitivan rezultat, a to znači da bi nam i bod bio dosta", kazao je on.
Mirsad Bešlija, jedan od najiskusnijih i najboljih fudbalera "plavih", priželjkuje pobjedu iako upozorava da to neće biti lako ostvariti.
"Imamo izvrsno fudbalsko proljeće, ali utakmicu s Borcem moramo dočekati bez velike euforije. Banjalučani imaju sjajnu ekipu, što su potvrdili i plasmanom u finale Kupa. Ovo je derbi i može riješiti pitanje prvaka, ali i ne mora tako biti, jer ima još dosta da se igra do kraja sezone", rekao je Bešlija i dodao:
"Očekujem pun stadion, a moji saigrači i ja učinićemo sve da još jednom obradujemo naše navijače. Moramo imati ozbiljan pristup igri koji će nas odvesti do nova tri boda".
Amar Osim, šef stručnog štaba Željezničara, i juče je kao i uvijek bio oprezan sa izjavama. Iako priželjkuje, riječ "pobjeda" ni juče nije upotrijebio, a za protivnika ima puni respekt.
"Bez ikakve kurtoazije tvrdim da je Borac jako kvalitetna ekipa, što potvrđuje i njihov plasman na tabeli. Presudna bi mogla biti trenutna forma i smatram da smo mi u tom pogledu u nešto boljoj poziciji. Svi igrači su mi na raspolaganju, izuzev povrijeđenog Alena Mešanovića", istakao je Osim i dodao:
"Došli smo u situaciju da se borimo za titulu, ali je još prerano o tome razmišljati. Ne opterećujem se ni mogućnošću da na kraju prvenstva dvije ekipe imaju jednak broj bodova. U Premijer ligi BiH to se nikada nije desilo, pa ne vjerujem ni da će sada. U ovom trenutku samo nam je utakmica s Borcem u mislima i nikave druge kalkulacije".
Parovi i satnica
Subota: Rudar - Travnik (16.30 sati), Zvijezda - Velež (16.30), Leotar - Laktaši (16.30), Čelik - Sarajevo (18), Željezničar - Borac (19.30), Zrinjski - Modriča Maksima (19.30). Nedjelja: Slavija - Sloboda (16.30), Široki Brijeg - Olimpik (16.30).
Miroslav Stevanović
Ne plašimo se ni jednog rivala, ne želimo nikome ni da prijetimo. Na "Grbavici" ćemo ostaviti srce na terenu.
Amar Osim
Sigurno je da Banjalučani imaju mnogo više dobrih, nego loših strana. U derbiju će vjerovatno odlučivati nijanse.
Datum: 16.04.2010 19:12
Autor: Vedran Radenović, Goran Karać
Osokoljeni plasmanom u finale Kupa BiH koji im je otvorio vrata ka Evropi, te nakon dvije pobjede zaredom nad Slavijom, fudbaleri Borca u subotu gostuju kod Željezničara u utakmici koja bi mogla da odluči ko će na kraju podignuti pehar šampiona Premijer lige BiH.
Dvije ekipe koje su najviše pokazale ove sezone zauzimaju vrh tabele, a o tome ko je iznad koga trenutno odlučuje samo gol razlika. Da li će tako ostati nakon meča na "Grbavici" koji počinje u subotu u 19.30 časova.
Iako su u dobroj rezultatskoj formi, Banjalučani imaju briga kada su u pitanju kadrovski problemi jer neće moći da nastupe Perica Stančeski i Bojan Puzigaća (kartoni), a neće biti ni Ljubiše Vukelje kojeg muči povreda zadnje lože.
Ovakav rasplet situacije je posljedica teških mečeva Borca u posljednje vrijeme.
"Neće nam biti lako jer je 'Željo' kvalitetan tim i u dobroj je formi, igra i pred svojim navijačima, ali ga se ne plašimo. Naše ambicije ne sme da poremeti ništa pa ni izostanci najvažnijih igrača. U rezervi imamo mnogo mladih igrača koji čekaju svoju šansu. Možda bi po njih bilo bolje da su šansu dobili u nekom drugom meču, ali ko zna šta život donosi, možda će neki od njih da je iskoriste, videćemo", rekao je Zoran Marić, trener Borca i dodao:
"Dobrog raspoloženja nam ne manjka jer plasman u finale Kupa nas je dodatno 'podigao' i kao optimisti putujemo u Sarajevo, odakle se možemo vratiti neporaženi".
Borac je jesenas s 2:0 porazio "Želju". Mladi Miroslav Stevanović koji je ove sezone jedan od miljenika navijača Borca kaže da se do pobjede može i u gostima.
"Lakše se diše nakon ulaska u finale Kupa pa ćemo se mnogo lakše izboriti s 'Grbavicom'. Idemo po pozitivan rezultat, a to znači da bi nam i bod bio dosta", kazao je on.
Mirsad Bešlija, jedan od najiskusnijih i najboljih fudbalera "plavih", priželjkuje pobjedu iako upozorava da to neće biti lako ostvariti.
"Imamo izvrsno fudbalsko proljeće, ali utakmicu s Borcem moramo dočekati bez velike euforije. Banjalučani imaju sjajnu ekipu, što su potvrdili i plasmanom u finale Kupa. Ovo je derbi i može riješiti pitanje prvaka, ali i ne mora tako biti, jer ima još dosta da se igra do kraja sezone", rekao je Bešlija i dodao:
"Očekujem pun stadion, a moji saigrači i ja učinićemo sve da još jednom obradujemo naše navijače. Moramo imati ozbiljan pristup igri koji će nas odvesti do nova tri boda".
Amar Osim, šef stručnog štaba Željezničara, i juče je kao i uvijek bio oprezan sa izjavama. Iako priželjkuje, riječ "pobjeda" ni juče nije upotrijebio, a za protivnika ima puni respekt.
"Bez ikakve kurtoazije tvrdim da je Borac jako kvalitetna ekipa, što potvrđuje i njihov plasman na tabeli. Presudna bi mogla biti trenutna forma i smatram da smo mi u tom pogledu u nešto boljoj poziciji. Svi igrači su mi na raspolaganju, izuzev povrijeđenog Alena Mešanovića", istakao je Osim i dodao:
"Došli smo u situaciju da se borimo za titulu, ali je još prerano o tome razmišljati. Ne opterećujem se ni mogućnošću da na kraju prvenstva dvije ekipe imaju jednak broj bodova. U Premijer ligi BiH to se nikada nije desilo, pa ne vjerujem ni da će sada. U ovom trenutku samo nam je utakmica s Borcem u mislima i nikave druge kalkulacije".
Parovi i satnica
Subota: Rudar - Travnik (16.30 sati), Zvijezda - Velež (16.30), Leotar - Laktaši (16.30), Čelik - Sarajevo (18), Željezničar - Borac (19.30), Zrinjski - Modriča Maksima (19.30). Nedjelja: Slavija - Sloboda (16.30), Široki Brijeg - Olimpik (16.30).
Miroslav Stevanović
Ne plašimo se ni jednog rivala, ne želimo nikome ni da prijetimo. Na "Grbavici" ćemo ostaviti srce na terenu.
Amar Osim
Sigurno je da Banjalučani imaju mnogo više dobrih, nego loših strana. U derbiju će vjerovatno odlučivati nijanse.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.