The Ring (sve o boksu)

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Ko je po vama najbolji "teškaš" danas?

Joshua
31
22%
Wilder
9
6%
Fury
80
56%
neko drugi
23
16%

Ukupno glasova: 143

ASD
Kontakt:

Re: The Ring (sve o boksu)

Post Postao/la ASD » 03 maj 2015, 10:41

skyisthelimit je napisao/la:Yebes boksera koji dobija zvizduke u vlastitoj domovini. Samo cu to reci
Lik ima nadimak Money, sta mislis da on hoce da ga svi vole?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 maj 2015, 10:46

slika

Cisto kao suza :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 maj 2015, 10:49

work je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la: za tebe me i ne cudi..ti vazda navijas samo za najbolje..da mi je vidjet jednom da navijas za nekog ko je eeto na papiru slabi .svaki sport n ovom forumu gdje ti pises tu si samo za one koji imaju sansu za titulu :)...iznenadio bi se da navijas za Paca :)
Samo cijenim klasu, a Floyd je umjetnik ovog plemenitog sporta. Ljudi jednostavno moraju shvatiti da boks ima najmanje veze sa nasrtanjem na protivnika kao sivonja. Oni sto vole boks, dovoljno je da 12 rundi gledaju kretanje Folyda i da budu zadivljeni ovim velemajstorom. :kralj:
Upravo, ljudi bi najsretniji bili kada bi bokseri stojali na sredini ringa bez garda i lupali jedan drugog po glavi.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 maj 2015, 10:52

Navijo sam za Mannya ali zasluzena pobjeda Floyda mora se reci, jedan od tehnicki najboljih boksera u historiji, ako mu je jos jedna borba ostala volio bih vidjeti Timothya Bradleya protiv njega, mislim da je on jedini koji bi ga mogao dobit, jer protiv njega bi Floyd treba napadati, tesko bi svojim odbrambenim stilom puno postigao jer je Bradley cak i bolji defanzivac, ali ocigledno i Floyd to zna pa vrlo vjesto izbjegava
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 maj 2015, 11:03

Mayweather ima 38 godina i status neporazenog u profesionalnom boksu, mislim da bi trebao pruziti Pacquiau revans i oprostiti se.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 maj 2015, 11:11

Krađa, lik nije uputio 20 udaraca, samo uz konopce i bježi. Pacman tražio box, i ako je ovo meč stolječa e pa ne znam onda.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 maj 2015, 11:14

Unofficialpage je napisao/la:Krađa, lik nije uputio 20 udaraca, samo uz konopce i bježi. Pacman tražio box, i ako je ovo meč stolječa e pa ne znam onda.
Mozes li mi pojasniti sta je to box (to jest sta je Pacman trazio)?

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 maj 2015, 11:25

ASD je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Krađa, lik nije uputio 20 udaraca, samo uz konopce i bježi. Pacman tražio box, i ako je ovo meč stolječa e pa ne znam onda.
Tražio je fight, a ne samo držati odbranbrni gard i na svaki upućeni udarac tražiti samo put da pobjegneš a ne da ga napadneš. Da Pacman ima duže, prebio bi ga, ne bi mu pomogla ni ta defanziva. I bolji meč je bio prije njihovog, više je ono meč stolječa nego ova dvojica što su ponudili, pogotovo Floyd.

Damir Dzumhur!!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 maj 2015, 11:29

Pogledaj statistiku postavljenu gore iznad par postova :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 maj 2015, 11:34

Unofficialpage je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Tražio je fight, a ne samo držati odbranbrni gard i na svaki upućeni udarac tražiti samo put da pobjegneš a ne da ga napadneš. Da Pacman ima duže, prebio bi ga, ne bi mu pomogla ni ta defanziva. I bolji meč je bio prije njihovog, više je ono meč stolječa nego ova dvojica što su ponudili, pogotovo Floyd.
Status "mec stoljeca" najmanje veze ima sa brojem udaraca upucenim i slicno. Nema veze ni sa samom borbom u ringu, ne znam kako ne mozete to shvatit.

Sta ste ocekivali vi, reprizu Rokija? Jestel gledali ikad Mayweathera?

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 03 maj 2015, 11:34

evo čitam već satima strane izvještaje, uz pomoć google translate-a
jeb.iga, skoro svi kažu da je pobjeda čista. ne baš skroz zaslužena jer mayweather nije ništa uradio da rasplamsa borbu, ali čisto statistički gledano po bodovanju bez dileme ispravna odluka.

ja nemam pojma o boksu, i ja sam imao osjećaj da je filipinac bolji, ali pretpostavljam da je velika većina u pravu

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 maj 2015, 11:37

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Pogledaj statistiku postavljenu gore iynad par postova :kafa:
Nisam baš mislio bukvalno 20 :mrgreen:

Ali stvarno mi nije jasno kako su našli, mislim izbrojali, ovoliki broj udaraca Floyda. Pacman je morao imati više udarca upučenih ali za procenat pogođenih možda i jest. :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 maj 2015, 11:39

ASD je napisao/la:
Otkad je o fight glavni cilj?

U Boksu ti je primarni cilj da pobijedis u mecu, a sekundarni cilj ti je da sto manje fasujes.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 maj 2015, 11:45

Slažem se da je cilj da fasuješ što manje, a vala nije da ne fasuješ nimalo. :mrgreen:
Mogu oni govorit šta god hoće ali nije imao 435 udaraca, brojali mu svaki po 5 puta. :rol:

Da hoće jedan meč kao Balboa biti, da uživamo. :D

Damir Dzumhur!!!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 03 maj 2015, 11:46

http://www.allthebestfights.com/mayweat ... leta-2015/" onclick="window.open(this.href);return false;

Pogledajte ponovo ;) obratite paznju na ciste udarce..Pacman zamahne ,filipinci se proderu i vi mislite da ga je udario :lol: Slicno kao kad Felix Strum boksa.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 maj 2015, 11:56

Ma 90 % vas se ne razumije u boks, a valjate gluposti da je Manny trebao pobjediti, pa navijao sam i ja za covjeka al realnost je potpuna druga.

Iskljucio ga je potpuno iz borbe i kontrama mu davao ciste udarce, Manny je uputio premalo udaraca a i ono sto je uputio imalo je uzasno los procenat cistih udaraca, potpuno zasluzena pobjeda jednog od najvecih ikada.

Boks nije sport u kojem se trebaju hlupati kao 2 idiota u nekom clubu kad se olese, kao sto vecina vas misli, Manny zamahne i promasi a publika skace kao da je mu direkt spucao. :facepalm:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 maj 2015, 12:01

lumani je napisao/la:http://www.allthebestfights.com/mayweat ... leta-2015/

Pogledajte ponovo ;) obratite paznju na ciste udarce..Pacman zamahne ,filipinci se proderu i vi mislite da ga je udario :lol: Slicno kao kad Felix Strum boksa.
148 čistih udaraca Floyda a nije mu ni arkadu razbio. Kako? :D

Floyd nije imao 435 udaraca, ne moguće da je imao više od Pacmana, ne govorim o tome je li ga udario već o udarcima upućenim, večina njih završi u rukavicaam Floyda. Po meni ovo trebalo biti neriješeno.

Damir Dzumhur!!!!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 03 maj 2015, 12:05

bodi123 je napisao/la:......

Boks nije sport u kojem se trebaju hlupati kao 2 idiota u nekom clubu kad se olese, kao sto vecina vas misli ........ :facepalm:
nije, ali to je merak gledati a ne ovu uspavanku od noćas :mrgreen:
kad su se leonard, hagler, duran i hearns mlatili ko mahniti luđaci, to se gledalo sa merakom, a ovo je brate dosadno :facepalm: :wave:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 maj 2015, 12:07

Znaci era Alija je era idiota. E i to da cujem.
15.10 - 15.06 ...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 03 maj 2015, 12:08

lumani je napisao/la:http://www.allthebestfights.com/mayweat ... leta-2015/

148 čistih udaraca Floyda a nije mu ni arkadu razbio. Kako? :D

Floyd nije imao 435 udaraca, ne moguće da je imao više od Pacmana, ne govorim o tome je li ga udario već o udarcima upućenim, večina njih završi u rukavicaam Floyda. Po meni ovo trebalo biti neriješeno.

udarac u rukavicu ti ne donosi nista.Floyd ima taj jab,koji mu donosi te poena,ima duze ruke ,jbg.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.