pintol_TM87 je napisao/la:Ostavite se vise Hasanovica,momak je sam igrao u sredini terena i ne moze on sam da organizuje napad i da se stigne vratiti da sprijeci kontru..kako vam vise ne dosadi momka kritikovati a vidite svi da se bori i da boljeg nemamo..mislim da ova taktika bez sredine izgleda odlicno jer Imamo bolja krila od sredine i to je jucer fino izgledalo..djelmic i memija imali puno prodora i sve u svemu pobjeda je tu..naprijed plavi
Bravo majke mi, jedini ti si stao u odbranu. Znaci sam u sredini terena, i niko to nije napomenuo prije nego ga je iskritikovao. Postalo je odvratno citati forum kao sto sam i pisao prije neki dan.
Tuga bez raje slusati onih par majmuna. Zamisli npr ovog bijeliluk@ idiota kada zagalami sa svojim polumutiranim glasicem, zamisli kada se krene idiot prazniti i verbalno izivljavati na NASOJ djeci. On i njemu slicni, ovih par kretena, sto skoro u svakom postu gledaju koga ce iskritikovati, to su ti sto i na stadionu LAJU!
Sve same negativnosti. Umjesto da se slavi pobijeda, da se slavi sta rade nasi igraci ove polusezone, umjesto da se bude ponosno na sve ucinjeno, da se razumije kako je igrati pod pritiskom bez podrske navijaca u grobnoj atmosferi, sa psovkama koje odjekuju nasom Grbavicom.
Jeste li svjesni uopste da ova ekipa nema poraza? Jeste li svjesni koje su ambicije bile, kakav je igracki kadar, kakva je cjelokupna situacija?
Evo recimo, gdje su ove objektivne sline sto su lajali na Dadu, gdje su da ga bar neko spomene i kaze bravo za skok nakon kornera? To ove sline ne primjete pa sute, ali ako pas pogresan preda, odmah ide kritika.
Mi smo sami sebi najveci dusmani!!!
Ponosan na ekipu, na svemu sto cine u ovoj sezoni!