FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajde 0:3

-
BordoArmy88
- Kontakt:
Pa vi idite "incognito" na tekme...malo morgen! 
Skocili ovi nasi poslije gola i evo belaja.E yebem ti i fudbal i mrtve linkove
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Taman kad te krene neredi hmm..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Prije da ce biti 3:0 jer su nasi navijaci otisli tamo uprkos zabrani !Forestt je napisao/la:Hajde 0:3![]()
prije će biti 3:0 za Slaviju jer je bila zabrana gostujućih navijača .. u kakvoj državi živimo i u kakvom cirkusu igramo sekunde se ne bih iznenadioForestt je napisao/la:Hajde 0:3![]()
Gdje onaj filozof iz ISarajeva, sto neki dan pametuje da će sve biti ok? Onaj što pije kafu sa našim igračima. E moj sine, niste vi ni za sela.
4.10.2009.
Nema veze oni su domacini i stoje za sigurnost.Rikardo je napisao/la:Prije da ce biti 3:0 jer su nasi navijaci otisli tamo uprkos zabrani !Forestt je napisao/la:Hajde 0:3![]()
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ako su pametni, nece se ni vracati. 0-3 lagano. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
nije sarajevo organizator, fk slavija je zaduzena za osiguranje i provjeru dogovorenogRikardo je napisao/la:Prije da ce biti 3:0 jer su nasi navijaci otisli tamo uprkos zabrani !Forestt je napisao/la:Hajde 0:3![]()
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Po cemu neko moze dokazati cij je ko navijac ako nema obijezlja.
Ne izlazi!
Hajde sad Valjicu znao si nas na Kosevu handriti i prekidati.
Hajde sad Valjicu znao si nas na Kosevu handriti i prekidati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vidjet ces da je ovo prvo, nasi su prekrsili pravilo.MCMXLVI je napisao/la:Nema veze oni su domacini i stoje za sigurnost.Rikardo je napisao/la:Prije da ce biti 3:0 jer su nasi navijaci otisli tamo uprkos zabrani !Forestt je napisao/la:Hajde 0:3![]()
Ne moze biti 3-0 za Slaviju nikako. Nema organizovanog odlaska navijaca. To je zabranjeno. A ovo nije organizovani odlazak. Ja imam pravo ici gledati utakmicu gdje hocu i na koju tribinu hocu. Platim ulaz i idem. A boli njih **** koga simpatisem. Ove medjase treba izbaciti iz lige zbog ovakvih terena ,a davno su trebali ispasti kad im je onaj neki predsjednik bio u Savezu,pa im namjestio oduzimanje bodova u iducoj sezoni,a ne u onoj u kojoj im je trebalo biti oduzeto,jer bi tad bas s ta tri boda manje ispali.
Koji nasi? Zvanicno nema nasih. Tako da...Rikardo je napisao/la:Vidjet ces da je ovo prvo, nasi su prekrsili pravilo.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Vi što sve znate to gdje pratite?
Ima li iko link?
Ima li iko link?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, muhamedhulk, rimljanin90 i 49 gostiju.