ma bolji je ovaj drugi brat Burić od Toromana....bar ulazi u šanse, jest da ne zna zabiti gola jbgemir18 je napisao/la:Fali Toroman da ga ****,iskustvo je iskustvo,Malinovic van forme kao i Ivan i to nema igre cim su oni odsjeceni,u odbrani umjesto da igraju Vranjes,terzic,Prce debeli supak nesto izmislja ma mrs u pm.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
- legenda reala
- Kontakt:
valjda je kloc Cartman vidio kaka je igračina Faruk kad ga bekovi pravovremeno razigraju 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Loše, loše, s ovakvom igrom nema ništa od EP...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Igracina kao i Bevab.legenda reala je napisao/la:valjda je kloc Cartman vidio kaka je igračina Faruk kad ga bekovi pravovremeno razigraju
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
sta mijenja poraz od Litvanije? pobjeda protiv Bjelorusije kući donosi ipak drugo mjesto ?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ma mlad je on jos,Toroman zna otvoriti prostor za bekove,zna sedmerac izvuci,ovaj Buric je jos naivan.let3 je napisao/la:ma bolji je ovaj drugi brat Burić od Toromana....bar ulazi u šanse, jest da ne zna zabiti gola jbgemir18 je napisao/la:Fali Toroman da ga ****,iskustvo je iskustvo,Malinovic van forme kao i Ivan i to nema igre cim su oni odsjeceni,u odbrani umjesto da igraju Vranjes,terzic,Prce debeli supak nesto izmislja ma mrs u pm.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Izgleda da se nastavlja politika kao i sa Susicem - ODVEO NAS CO'EK NA SVJECKO BA KONTAS?Chinaglia je napisao/la:Faruk Varalica nastavlja kao na SP, panjina pa et'
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
DA igramo protiv jake reprezentacije nebi dali 10 golova .Samo tapkamo u mjestu a komentator hvali protivnciku odbranu.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
mogu igraci igrati kao amateri u repki, naravno u klubu nesmiju, a sto?? zato sto ce mo nakon sledece pobjede opet uzvikivati "vi ste ponos drzave"
slicno je i sa fudbalerima i kosarkasima! mi njih toliko uzdizemo da sami znaju da mogu da rade sta hoce! umjesto da se dovedu na raport i naslusaju bijesa istinskih navijaca, kao sto to rade navijaci svih slavnih klubova kada im ekipa par tekmi igra lose, sjetite se samo navijaca bvb-a nakon one krize, kad su stisli igrace nakon treninga i one utakmice da su igraci zaplakali cak od straha, al jok kod nas ce opet biti "vi ste ponos drzave"! FUJ
Zadnja izmjena: edinjo-bih, dana/u 03 maj 2015, 17:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Koliko smo ocajni ,dovoljno je vidjeti da mi par puta sa igracem vise nismo u stanju visak napravit ili probiti odbranu. Pa trebaju gledat ovo ljudi iz Barse,Kila,PSG .... da angazuju Litvance,reko bi covjek sve Dinar do Dinara u odbrani.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Spaho ocekuje da Litvanci dobiju Dance 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
jbg, razbranili smo ovog golmana i sad je sve dosta teže...napravili smo od njega Omeyera danas
Ma ovo je odron,što je najžalosnije Smajo i ekipa to nevide dali Marki novi ugovor na 4 godine,a ekipa se skroz izgubila ,sporo,bezidejno,nijedne akcije nemamo,patimo se sa igračem više,ovakvkm igron nemožemo opepeliti bjelorusiji ako dođu sa rutenkom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bihac96 je napisao/la:Spaho ocekuje da Litvanci dobiju Dance
Ma Spaho je kreten,njih ce Danci dobit sa 15 razlike!Bihac96 je napisao/la:Spaho ocekuje da Litvanci dobiju Dance
-
edinjo-bih
- Kontakt:
svi napolje od "selektora" preko "rukovodstva" do "igraca"!!!!
E gledaj gola, e gledaj koncentracije i zelje, Litvanci kao pored cunjeva prolaze.
- akisarajevo92
- Kontakt:
sta reci nego poručiti Litvancima :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
promašili smo bar 10 zicera dosad
...pa ne može se pobjediti tako, nema šanse
i kad mi neko kaže Nemamo srece, ma pusti tu pricu....ne znamo
i kad mi neko kaže Nemamo srece, ma pusti tu pricu....ne znamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.