FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RuleHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RuleHz » 03 maj 2015, 18:33

AL sam poludio kad ga MILOS zabi :mrgreen:
Najgori igrac ubjedljivo, svaku loptu je izgubio al bukvalno svaku, al zbog gola ovoga moram mu oprostiti sve!
Iskreno da kazem nismo zasluzili pobjedu sa onakvom igrom, ali kada bolje skontam bolje ne moze na onakvom terenu.
Ali najgore mi je kada neko kaze i njima je isti teren kao i nama. HALO mi nismo slavija , zvijezda itd , nasi igraci su navikli igrati po pravoj travi, a ne po njivi kao sto je ovo danas bilo !

KRSTE :tokralju:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

High

Post Postao/la High » 03 maj 2015, 18:33

Ove su najslađe. Dobro je. :thumbup: Sad se spremiti za pseudoplemićki klub i maznuti Pavelićeve mrmote.
Zadnja izmjena: High, dana/u 03 maj 2015, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 maj 2015, 18:35

Samo Dženo majstore gasi požar. Delać :tokralju: :tokralju: :tokralju: kakva je to sreća pa njega imamo na golu. Do sada mi najdraža pobjeda radi svega što se je dešavalo na utakmici i radi dušmana. :opaopa: :opaopa:
SRETAN BROJ - 1725

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 03 maj 2015, 18:37

Sad sam iz Lukavice, ovo je pobjeda za čir dobiti, nek me neko podsjeti kad smo u prvenstvu dali gol u zadnjim minutama, bilo je napeto, hvala ti Miloše ne trebamo te danas kuditi :clap: :clap:
Majke mi svaka za infarkt :sick:
Mosa RajvoSa

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 03 maj 2015, 18:38

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja cu se drzati tradicije i po ko zna koji put cu cestitati svemogucem Abdulahu. Ne treba imadi djon obraz, ako je covjek kriv i za malo jaci vjetar na Kosevu, onda je zasluzan i za svaku pobjedu.

Usput, uzasan teren, na sramotu Slaviji, a i Savezu. Utakmica muska, na onakvom terenu ne moze biti bolja i na kraju daleko najlosiji akter istu odluci. To ti je fudbal. Svakako, trener Sarajeva zasluzuje cestitku i naklon do poda jer nije vadio najlosijeg pojedinca, odnosno cekao ga je i docekao...
Još da banuješ padobrance koji pišu na OVOJ temi i ne može bolje. Treba li da ti pošaljem sliku/e? :mrgreen:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 03 maj 2015, 18:40

N-e d-i-r-a-j-t-e mi Milosa! Hvala. :D
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 03 maj 2015, 18:42

BOŽE HVALA TI! :tokralju:

:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
U INAT SVIMA 1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 maj 2015, 18:42

sretan sam zbog tri boda ovakve pobjede donose titulu al realno gledajuci danas smo bili jako loši ,ono sto meni najvise smeta kako su nas pretrcavali ,dobijali duele u skoku su nam sve pokupili itd itd kalasi - stojcev jako losi ni ostali punoi bolji al opet kazem pobjedi se ne gleda u zube al mora ovo bolje .sad zrinjski ponovit siroki i nece biti problema :salut: :salut:

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 03 maj 2015, 18:43

Zar nije Slavija na pocetku sezone igrala u Foci zvog rekonstrukcije stadiona? Da mi je znati sta su rekonstruisali :hmmmmm: :hmmmmm:
Skracenjem lige treba postaviti i strozije kriterije za terene na kojim se igra.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 maj 2015, 18:45

Ne mogu da vjerujem, jos mi srce lupa i tresem se sav :o :o :o :o
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 03 maj 2015, 18:49

Hvala Allahu Gospodaru svijetova sto nas nagradi za dosta onih stvari gdje smo kiksali. Sjetim se samo utakmica gdje nece lopta u gol uz 10 sansi,al kad tada vraca se to.

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 03 maj 2015, 18:51

slika
U INAT SVIMA 1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 maj 2015, 18:51

Hvala Dženo, hvala Ibrakoviću, hvala amidža, hvala Dino, hvala Miloše. Naredna dva kola na Hasetu pokazati po ko zna koji put ko je gazda u kući. Naredno kolo biti će para i od karti. Ide sve prema planu :opaopa:
SRETAN BROJ - 1725

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 maj 2015, 18:51

xbox je napisao/la:Hvala Allahu Gospodaru svijetova sto nas nagradi za dosta onih stvari gdje smo kiksali. Sjetim se samo utakmica gdje nece lopta u gol uz 10 sansi,al kad tada vraca se to.
jos da ga hocemo selji ovako u zadnjim sekundama zabiti za pobjedu nema veceg meraka :urnebes: :urnebes:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 03 maj 2015, 18:52

ma ovi shto su ga pljuvali sada su u rupama,da su se oni pitali ush"o bi raspadnuti mesha,koji je opet povrijedjen????aco,ibrak me je kosht"o minimum 3 godine zhivota,umjesto da sada vodimo 7 bodova drugog na tabeli ja ovdje dozhivljavam nervne slomove[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 maj 2015, 18:54

nukleusmember je napisao/la:ma ovi shto su ga pljuvali sada su u rupama,da su se oni pitali ush"o bi raspadnuti mesha,koji je opet povrijedjen????aco,ibrak me je kosht"o minimum 3 godine zhivota,umjesto da sada vodimo 7 bodova drugog na tabeli ja ovdje dozhivljavam nervne slomove[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Ako mislis na stojceva ja cu ga opet pljuvat! Previse se je on zamjerio nama i previse se pravi budala pa da sa 1 golom sve izbrise, samo danas sta je radio na terenu to je bilo Bogu plakat
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 03 maj 2015, 18:55

RuleHz je napisao/la:AL sam poludio kad ga MILOS zabi :mrgreen:
Najgori igrac ubjedljivo, svaku loptu je izgubio al bukvalno svaku, al zbog gola ovoga moram mu oprostiti sve!
Iskreno da kazem nismo zasluzili pobjedu sa onakvom igrom, ali kada bolje skontam bolje ne moze na onakvom terenu.
Ali najgore mi je kada neko kaze i njima je isti teren kao i nama. HALO mi nismo slavija , zvijezda itd , nasi igraci su navikli igrati po pravoj travi, a ne po njivi kao sto je ovo danas bilo !

KRSTE :tokralju:
Minut nakon gola kuca meni neko na vrata, sve mi mrsko izići, hoću da vidim šta će se desit do kraja a kucanje se nastavlja, ustanem kad komšija, reko šta je, kaže jel' sve u redu čujem neku buku, ma jašta reko Sarajevo dalo gol haj' žurim. :D

@pitarlOOk Kakav belaj je bio? Jel' ikom od naših išta bilo?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 maj 2015, 18:57

Ja nisam u rupi, i opet kazem hvala mu za par golova, ali to ne moze biti alibi za ocajne igre, sta ocajne - kriminalne. Sam sam ga dizao u zvijezde jedno vrijeme, ali kad sam vidio o kakvom se neprofesionalcu radi, poceo mi se gadit. Nadam se da ce potrazit novi angazman.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 03 maj 2015, 19:00

@uNbx ne mozhe,al nam je frajer donio bash prebitna 3 boda,ponovichu i takav besprizoran stojchev je pele za ovog meshu folera

VVVBK

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 03 maj 2015, 19:04

ElCartel11 je napisao/la:
xbox je napisao/la:Hvala Allahu Gospodaru svijetova sto nas nagradi za dosta onih stvari gdje smo kiksali. Sjetim se samo utakmica gdje nece lopta u gol uz 10 sansi,al kad tada vraca se to.
jos da ga hocemo selji ovako u zadnjim sekundama zabiti za pobjedu nema veceg meraka :urnebes: :urnebes:
Sa malenim cemo mi zavrsiti dosta, dosta prije 90 ;) :beba:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, laznokrilo, misstianopenaldo, plisek i 25 gostiju.