Mirise ovo na dobro definitivno...ajde momci jos malo stisnite
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nama je jako bitno postalo sto u zadnje vrijeme jako rano uspijevasmo golove da zabijamo,samim tim to ostavlja dosta prostora za kalkulaciju i za razmisljanje.Isto je jako bitno sto je odbrana na nivou na kojem dugo nije bila,nevezano za danasnju utakmicu kada je citava ekipa podbacila,ali zaista unazad se nesjecam da je odbrana zakazala,i da mi upravo na toj odbrani smo dosli na ovu prednost...i ovi rezultati od 1-0 to najbolje govore,da ne udje ona "frljoka" Celika to bi jos jedna utakmica na taj rezultat bila,nije ni bitno ali definitivno je da smo mi taj segment igre dobro unaprijedili i po meni da smo zbog toga upravo tu gdje jesmo,jel smo prema naprijed jos uvijek realtivno tanki i treba nam previse sansi za gol.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bravo Kusta"Samo mogu reći da je teren danas ličio na jedno kukuruzište. Daleko je to i od najminimalnijih standarda na kojima treba da se igra utakmica. Također, grupa naših fudbalera je napadnuta u gledalištu. Čak je batine dobio i njihov prijatelj, fudbaler Željezničara. To ne ide na čast FK Slavija. Gospodin Šavija bi se trebao baviti unutrašnjom organizacijom utakmica svog kluba, a ne da daje neargumentovane izjave. Imat će priliku da sve stvari dokaže pred nadležnim organima“, zaključio je prvi čovjek tima sa Koševa.
Ti si opet šampion !
@uschtipak Ta ta ce, angazovat fino branioca zbog krivicnog procesa koji ce se vodit protiv njega jer je ovo klasicna kleveta... 
Guz saviji naravno
Guz saviji naravno
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 03 maj 2015, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Bravo Hilmo upravo tako, a ja bih dodao, LJUBOMORONE DUSE MOGU DA GA SEPUhilmo je napisao/la:Jesil živ?MortemHz je napisao/la:ooooooooooooooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Možemo se mi razilaziti u mišljenju ali si mi bio na umu cijeli dan!
Teška utakmica, očekivano teška, ali i zabrinjavajuća. Mlako smo igrali, nakon gola stali i kao da je sve rješeno. Do kraja prvog poluvremena jako sloše smo stajali na terenu. U tom trenutku sam se bio pomirio sa porazom jer nam igra nije ličila na igru. Početkom drugo poluvremena smo se malo ko vratili i izjednačili a onda opet neka letargija u igri, nastavak posle prekida nisam gledao.
Navijači drugih timova se sad dotiču suđenja, recimo da je sudija pogriješio kod gola Benke i meni djeluje kao da je ofsajd. Ali zapitajte se koliko bi vas ondje vidjelo ofsajd u djeliću sekunde. Glavni sudija je sasvim OK odradio posao. Ne pravdam se nikom jer nema potrebe, samo konstatujem.
Ove izjave rukovodstva domaćeg kluba se mogu prokomentarisati samo kao: "Ko gubi ima pravo da se ljuti", ljutili smo se i mi nakon prve utakmice 1/4 finala kupa pa nikom ništa, završismo to takmičenje neočekivano.
Ja se samo nadam da će organi saveza donijeti pravične kazne, kad su druge znali kazniti po tri utakmice bez publike i po 10 000 KM kazne za slično skandiranje itu kaznu očekujem i za njih.
Milošev gol nije gol za titulu, imamo mi još pet ultra teških utakmica do kraja, da će biti lakše hoće, ali još nije ni blizu gotovo. Zato spustite se svi na zemlju.
Kad sam se dotakao Stojčeva, ma brate mili možeš zabiti u svakoj utakmici odlučujući gol moje kritike će i dalje stajati. Frajer je u totalno lošoj formi, milion izgubljenih lopti na sredini terena i to sve nakon primanja i nekakvog okreta. Onda mali milion pogrešnih dodavanja.
I ostalim se ima što šta prigivoriti ali do se situacija malo "smiri".
Dakle, ipak sam iznio tacne informacije da su napadnuti nasi fudbaleri
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kol'ko god želim titulu isto toliko želim da se na sudu raskrinka ovaj seljačina Šavija ili kako se već zove direktor ovog seljačkog kluba iz okoline Sarajeva.NSBiH nema šanse da ih kazni samo s 10 000 KM jer to je za šovinističko navijanje,ali ovdje je bio i napadan na posjetioce utakmice.20 000 KM plus 2 utakmice bez publike.Stočari ostaše bez 15 000 KM koliko bi dobili od Hordi da nije bilo zabrane i još 20 000 KM....ode u stačaj ovaj klub,a Šavija u zatvor.J.b.t im mame na Hasetu prvom prilikom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Suti jarane iznijeni nas sa stadiona kad je dao go,nismo mogli do kraja da gledamo ali su normala drotovi reagovaliRuleHz je napisao/la:Evo nama brata naseg, kako bi? hahahaha jesi to ne sretnice skocio kad ga je krste,zabio hahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Batine je dobio navijac zelje, koja ironija.. nije se covjek ni radovo kod gola
inace momak je mesin prijatelj bio sa njim na utakmici.. bilo je pitara samo smo bili prema sjeveru 
Neznam kako nije stid navijace zelje da se bune.. pa bolan vi ste juce pobjedili iz nepostojeceg kornera.. ako nista nas 3ci gol je cist
Nije ovdje bilo namjestaljke, ovo je manje vise samo bila sreca. A onaj glavonja iz slavije ce sad imati priliku da dokaze savezu u vezi namjestaljke.
Neznam kako nije stid navijace zelje da se bune.. pa bolan vi ste juce pobjedili iz nepostojeceg kornera.. ako nista nas 3ci gol je cist
Nije ovdje bilo namjestaljke, ovo je manje vise samo bila sreca. A onaj glavonja iz slavije ce sad imati priliku da dokaze savezu u vezi namjestaljke.
Zadnja izmjena: Ex1t, dana/u 03 maj 2015, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Numquam Desistemus!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
MA KUPILI SMO I TU SREĆU!!!Ex1t je napisao/la:Batine je dobio navijac zelje, koja ironija.. inace momak je mesin prijatelj bio sa njim na utakmici.. bilo je pitara samo smo bili prema sjeveru
Neznam kako nije stid navijace zelje da se bune.. pa bolan vi ste juce pobjedili iz nepostojeceg kornera.. ako nista nas 3ci gol je cist![]()
Sad eto opet Vinka Marinovica na Kosevo sa novom ekipom i istom sugavom taktikom.. Brani se, valjaj se, opstruiraj.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
UZIVO Pregled 25 Kola.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Poz raja!tri bobe smo tutnuli,**** igru,kupili mi i srecu???hahahahah dobar vic tite mi!a anam one smo porazili na 3maj!!!idemo klepit sad marinkoviceve tarabe!POHVALE ZA GOSPODINA KUSTURICU sto je onom babedu pokazao gdje mu je mjesto,onom iz slavije!?
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
S tom taktikom je zijanio kup a sa ovim kolom mozda i prvenstvo tako da na AFH ne dolazi s tom mrtvom taktikom sigurno. Samo mu treba adakvatno odgovoriti i rijesiti vnago odmah za vikend.joker90 je napisao/la:Sad eto opet Vinka Marinovica na Kosevo sa novom ekipom i istom sugavom taktikom.. Brani se, valjaj se, opstruiraj..
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
OOOO STA SE DESILO PA TA LUDO VOLIM SARAJVO!!!!!!!!
Aaaaaaa, niko nikada nece saznat sta se desava. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
Sarajevo22
- Kontakt:
Briši Briši
Stefane,,, čuvaj se...
Stefane,,, čuvaj se...
Marinović je jako dobro pročitao našu igru pod vodstvom Mehe Kodre, sad se nadam da Dženu ne čita najbolje... Ma i ko će nas pročitati kad jednu utakmicu odigramo vrhunski, pa 10 minuta odigramo na nivou, pa 40 niđe veze...joker90 je napisao/la:Sad eto opet Vinka Marinovica na Kosevo sa novom ekipom i istom sugavom taktikom.. Brani se, valjaj se, opstruiraj..
Neće biti lako u narednom kolu, ali ima dovoljno vremena da se spremimo na najbolji mogući način svi. Rani gol nam otvara mnoga vrata.
-
belosevic28
- Kontakt:
Dosao nam Mortem, sad se moze mirne duse zaspati.
uNbx, masina kupljena, u bordo obojena, radi centrifugu ina -1 stepen
uNbx, masina kupljena, u bordo obojena, radi centrifugu ina -1 stepen
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ja za citav svoj zivot nisam procitao nase igre, kamo li on 
Beli
Beli
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: BordoArmy88, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Maestro^^, Napapijri, rimljanin90, tutankamon1905, UltraSa46 i 106 gostiju.