FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A ko je to odigrao konstantno ?
-
Sarajevo22
- Kontakt:
Ima na s.o.urse. kratki video sa utakmice. Nije nam sviran cist penal (moje misljenje)0:55sec..
Miloš je jedino konstantan u lošim igrama.amypitar je napisao/la:A ko je to odigrao konstantno ?
4.10.2009.
koalem je napisao/la:Miloš je jedino konstantan u lošim igrama.amypitar je napisao/la:A ko je to odigrao konstantno ?
Možda je mislio na konkurente, naša je sreća pa svi igraju kao i mi (toplo-hladno), inače bi mi bili sad u debelom minusu.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Da se ne zavaravamo ovo danas nije licilo ni nasta, fala Bogu pa se ovako zavrsilo. Moramo biti iznad svega da bi ostvarili zeljeni rez. MOBILIZACIJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj HILMAGA mi igramo citavu ovu polusezonu u zamrznutom stanju, ponekad se okravimo na trenutak I to je to.
Na pregledu golova I sumnjivi situacija; gol Benke radilo se o milimetrima I Ako je bio offside a nije bio ( kaze metar I po bio u offsidu) I kao po njemu trebo igrac dobit crveni karton a u trenutku faula nasa dva igraca u lini cak ovaj drugi je bio I blizi nasem golu znaci zuti karton je ispravna odluka.
Udaranje sakom u glavu ( Sadovica)
Igranje igraca pod suspenzijom
Ubijanje navijaca
Registracija 3:0 za borac zato sto je navijac bacijo baklju prema navijacima gostujucim I utrco u teren
2 penala u kupu protiv borca koja nisu bila dosudena
Ako je korner kad igrac sa linije izbije loptu u polje, ili Ako igrac protivnicki gurne loptu van igralista I sudijamu dosudi korner, na TV. Se sve vidi pa ljudi se nezale nevidim nikakav razlog da se slavija Zali I da pljuje po NAJVECEM klubu u BiH
Teren na kojem ta ista ekipa igra ne ispunjava ni najmanje kriterije nsbih da se odigra jedna utakmica premijer lige.
Na pregledu golova I sumnjivi situacija; gol Benke radilo se o milimetrima I Ako je bio offside a nije bio ( kaze metar I po bio u offsidu) I kao po njemu trebo igrac dobit crveni karton a u trenutku faula nasa dva igraca u lini cak ovaj drugi je bio I blizi nasem golu znaci zuti karton je ispravna odluka.
Udaranje sakom u glavu ( Sadovica)
Igranje igraca pod suspenzijom
Ubijanje navijaca
Registracija 3:0 za borac zato sto je navijac bacijo baklju prema navijacima gostujucim I utrco u teren
2 penala u kupu protiv borca koja nisu bila dosudena
Ako je korner kad igrac sa linije izbije loptu u polje, ili Ako igrac protivnicki gurne loptu van igralista I sudijamu dosudi korner, na TV. Se sve vidi pa ljudi se nezale nevidim nikakav razlog da se slavija Zali I da pljuje po NAJVECEM klubu u BiH
Teren na kojem ta ista ekipa igra ne ispunjava ni najmanje kriterije nsbih da se odigra jedna utakmica premijer lige.
-
belosevic28
- Kontakt:
Tako je obiteljski. Meni nadu daje cinjenica da smo protiv Zrinje uvijek na nivou, aBd ostat ce tako. A neko dobro rece sljedece kolo bi moglo biti ultra, super, mega, giga vazno... Zato oprezno do pobjede...
#jos #pet
#jos #pet
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma Zrinja pada bez problema, a Radnika cemo kupiti 
Malene sa rusevine dobijamo u hendikepu
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Iz tvojih usta u Bozje usiEvander je napisao/la:Ma Zrinja pada bez problema, a Radnika cemo kupiti
ljudi ja nemrem zaspat nece san na oci ko ce docekat utakmicu protiv zrinjskog,milos ako nakon danasnjeg gola ne proigra nece nikad,cimi se vraca protiv zrinje,cimi je motor nase ekipe,falit ce nam samo radovac,nadam se da ce dulja bit zdrav.da onog njihovog peru izmori
Samo Sarajevo
-
belosevic28
- Kontakt:
Cimi je ogroman dobitak za tekmu sa Zrinjom. Radovca ce najvjerovatnije mijenjati Rustem, koji se popravlja iz tekme u tekmu. Ostatak ekipe, manje-vise poznat... I da, ocekujem Barica umjesto Ahme 
Cimi nam je danas falio ko budali šamar.
-
bordobijeli
- Kontakt:
mi sto mozemo da uradimo to je da napravimo atmsferu kao protiv sirokog pa i bolju ocekujem 10 milja , igraci isto ponovit ono zalaganje -trku mislim da bi trebali trehnut zrinjski .uprava treba dobro razmisliti o terminu utakmice recimo 18-19 h subota ili nedjelja 17 h . dugo ovo cekamo raja hajmo ove 3 utakmice kuci maksimalna mobilizacija

- DrustveniParazit
- Kontakt:
ISTINA ZA VEDRANA!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Ma cimi je temelj ove ekipe, zato ne bih volio da nas napusti sad odmah na ljeto. Vrlo, vrlo tesko cemo nac nekoga ko ce ga dostojno zamijenit, pa sve i da nadjemo boljeg.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
belosevic28
- Kontakt:
Samo ne treba prevelika euforija. Polako, tekmu po tekmu. Ima ih jos pet, svaka je drama vazna. Ja vjerujem da Dzeno moze motivisati ekipu za naredne tekme. Evo danasnju smo dobili iako smo lose igrali... Protiv Zrinje ocekujem leprsaviju igru, vraca nam se i Cimi...bit ce to aBd OK.
To je moj najveci strah ovog ljeta. Naci igraca koji zna lopte ko cimi, a da je onakav radnik. Radovac je igracina, ali nema ono trece plucno krilo ko Cimi i snagu. Momak je prespreman i ocekujem protiv Zrinjskog istu partiju ko protiv listice. Sa onakvim Cimirotom oni nemaju sta traziti protiv nas.uNbx je napisao/la:Ma cimi je temelj ove ekipe, zato ne bih volio da nas napusti sad odmah na ljeto. Vrlo, vrlo tesko cemo nac nekoga ko ce ga dostojno zamijenit, pa sve i da nadjemo boljeg.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Po meni igrac koji moze zamijeniti Cimija, a nije nemoguca misija dovesti ga, Adnan Zahirovic
)
Pitanje je samo koliko je izgubio malom minutazom u Bohumu...
Pitanje je samo koliko je izgubio malom minutazom u Bohumu...
- Burberry46
- Kontakt:
Ako bude dobro vrijeme ocekujem 12-13 hiljada protiv Zrinjskog. 
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Svi uslovi su tu, kako za tu utakmicu tako i za ostale do kraja sezone samo da rezultati budu kako treba. Pobjeda protiv svinjskog njih definitivno otpisuje, onda idemo Radniku i dobar rezultat znači veoma dobro popunjeno Koševo protiv komšinica a pobjeda tu će značiti da u Vitezu nećemo moći svi stati na stadion, pobjeda u Vitezu krcato Koševo protiv Slobode i aBd proslava titule.Burberry46 je napisao/la:Ako bude dobro vrijeme ocekujem 12-13 hiljada protiv Zrinjskog.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.