I ja sam to odmah pomislio.zgmiky je napisao/la:jel nam to frenndici curigonzales je napisao/la:11:00 Dellacqua, Casey - Radvanska, Agnieszka - 1 kvota oko 5
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
I ja sam to odmah pomislio.zgmiky je napisao/la:jel nam to frenndici curigonzales je napisao/la:11:00 Dellacqua, Casey - Radvanska, Agnieszka - 1 kvota oko 5

Ispratio, po 6.5 hendijuzgmiky je napisao/la:jel nam to frenndici curigonzales je napisao/la:11:00 Dellacqua, Casey - Radvanska, Agnieszka - 1 kvota oko 5
ne znam koliko ti se isplati igrati kontrahendi jer za njega trebaš staviti više love da se isplati, ako joj nisu oni dani u mjesecu sasut će je Njeska, ako ova uzme dva tri gema super a ako jesu oni dani onda čista pobjeda Casey i to igraš na manji ulog pa ako uleti uletiHeller je napisao/la:Ispratio, po 6.5 hendijuzgmiky je napisao/la:jel nam to frenndici curigonzales je napisao/la:11:00 Dellacqua, Casey - Radvanska, Agnieszka - 1 kvota oko 5

vidjecemoreLo je napisao/la:Bajo moj ako ti prođe ovo ti si najsretniji čovjek na svijetu.
pravnik87 je napisao/la:mannarino-isner +4,5 hendikep po 1,55 kvoti je mrtvi poklon danas od wwina

Idemo dalje:jopaa7 je napisao/la:Na Vinci uzivo 1,90 pri 1:0 u setovima za nju i 2:3 za Cornet u drugom, brejk zaostatka za Vinci. Vrijedi probati pobjedu talijanke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.