FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Igrajte za Horde Zla,igrajte za Horde Zla

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Čovjek sam koji će u svemu dobrom naći hiljadu i jednu manu. Tako i u radu ove uprave kao i u radu uprava prije ove uvijek je bilo stvari koje su bile za kritiku. Međutim nakon onog jučer sam vidio tačno koliko Sarajevo kao klub i Sarajevo kao sportsko društvo koje nosi ime ovog grada ima podmetanja i saplitanja od strane svih.
U totalnoj histeriji jučer sam sa strane posmatrao ponašanje ljudi na stadionu i u "svečanoj" loži i shvatio koliko im je stalo da Sarajevo ne bude prvak. Od ljudi iz Slavije preko bivših trenera Slavije a sada šefova struke u drugim klubovima, preko stoke koja živi u Lukavici. Uvrede koje su dobili predsjednik i članovi rukovodstva tokom utakmice a pogotovo tokom incidenta su dovoljni da ti se život zgadi. Nakon napada na navijače i naše igrače koji su bili prisutni vidio sam koliko je stalo ljudima iz kluba i šta su sve poduezli da se momci prebace na "slobodnu teritoriju". Uvrede tipa Vehabije majku vam J***, naći ću vas ja u turskom Sarajevu majku vam J*** od lokalnih lola, preko ponašanja na pressu poslije utakmice kada je Krste u medjusobnim komentarima se nasmijao pa dobio opomenu da se ne smije jer ništa nije smješno je katastrofa.
Vidio sam jučer koliko je ovim ljudima stalo, vidio sam sa čime se bore ljudi iz kluba (kojekakvi trokuti, podmetanja, sudijska organizacija, pritisci), vidio sam koliko je stoki stalo da nam J*** majku i poseru se na sve. Srećom i znanjem koje u ovom trenutku posjedujemo ne uspijeva im. Nikoga ne glorifikujem, niko mi čak i ne treba od tih ljudi ali sam siguran da mni svi skupa trebamo SARAJEVU. Zato vas molim, ako smijem da vas ja zamolim, u ovih pet kola da ih podržimo da zaboravimo sve loše i ružno i da se ujedinimo u jednom cilju da zajedno dođemno do titule pa poslije nek ide sve u ****, a ne može nego možemo biti samo jači.
Puno stvari se radi iza kulisa, na koje do sada nismo mogli uticati, ali sad sam siguran da su mnogi kanali presječeni na ovaj ili onaj način.
Nadam se da ćemo istrajati na ovom putu i na kraju slaviti titulu
Ovo sam kopirao, jer jednostavno trebamo jedinstvo na svakom frontu. Procitajte dobro ovo napisano i zapitajte se ko smo i sta smo mi.
U totalnoj histeriji jučer sam sa strane posmatrao ponašanje ljudi na stadionu i u "svečanoj" loži i shvatio koliko im je stalo da Sarajevo ne bude prvak. Od ljudi iz Slavije preko bivših trenera Slavije a sada šefova struke u drugim klubovima, preko stoke koja živi u Lukavici. Uvrede koje su dobili predsjednik i članovi rukovodstva tokom utakmice a pogotovo tokom incidenta su dovoljni da ti se život zgadi. Nakon napada na navijače i naše igrače koji su bili prisutni vidio sam koliko je stalo ljudima iz kluba i šta su sve poduezli da se momci prebace na "slobodnu teritoriju". Uvrede tipa Vehabije majku vam J***, naći ću vas ja u turskom Sarajevu majku vam J*** od lokalnih lola, preko ponašanja na pressu poslije utakmice kada je Krste u medjusobnim komentarima se nasmijao pa dobio opomenu da se ne smije jer ništa nije smješno je katastrofa.
Vidio sam jučer koliko je ovim ljudima stalo, vidio sam sa čime se bore ljudi iz kluba (kojekakvi trokuti, podmetanja, sudijska organizacija, pritisci), vidio sam koliko je stoki stalo da nam J*** majku i poseru se na sve. Srećom i znanjem koje u ovom trenutku posjedujemo ne uspijeva im. Nikoga ne glorifikujem, niko mi čak i ne treba od tih ljudi ali sam siguran da mni svi skupa trebamo SARAJEVU. Zato vas molim, ako smijem da vas ja zamolim, u ovih pet kola da ih podržimo da zaboravimo sve loše i ružno i da se ujedinimo u jednom cilju da zajedno dođemno do titule pa poslije nek ide sve u ****, a ne može nego možemo biti samo jači.
Puno stvari se radi iza kulisa, na koje do sada nismo mogli uticati, ali sad sam siguran da su mnogi kanali presječeni na ovaj ili onaj način.
Ovo sam kopirao, jer jednostavno trebamo jedinstvo na svakom frontu. Procitajte dobro ovo napisano i zapitajte se ko smo i sta smo mi.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Čitav život meni stari ovo govori, kako nas niko ne voli, jer smo personifikacija Bosne, kako svi samo gledaju da nam podapnu, dok je s konama to drugacije, i kako bi svi oni radije njih za šampione nego nas. Jednostavno smeta im veličanje imena grada kroz klub bez nacionalnih predznaka, smeta im Sarajevo kao pojam.Kontam stari me loži, subjektivan je i sl., znam da su nam anamo oni dušmani, al ovi ostali... Međutim, tek sad kad nas je krenulo se vidi koliko ova priča ima osnova. Stisnuti redove do kraja, dobiti ovo sve pa nek gori Titova 30. Maja!RuleHz je napisao/la:Čovjek sam koji će u svemu dobrom naći hiljadu i jednu manu. Tako i u radu ove uprave kao i u radu uprava prije ove uvijek je bilo stvari koje su bile za kritiku. Međutim nakon onog jučer sam vidio tačno koliko Sarajevo kao klub i Sarajevo kao sportsko društvo koje nosi ime ovog grada ima podmetanja i saplitanja od strane svih.
U totalnoj histeriji jučer sam sa strane posmatrao ponašanje ljudi na stadionu i u "svečanoj" loži i shvatio koliko im je stalo da Sarajevo ne bude prvak. Od ljudi iz Slavije preko bivših trenera Slavije a sada šefova struke u drugim klubovima, preko stoke koja živi u Lukavici. Uvrede koje su dobili predsjednik i članovi rukovodstva tokom utakmice a pogotovo tokom incidenta su dovoljni da ti se život zgadi. Nakon napada na navijače i naše igrače koji su bili prisutni vidio sam koliko je stalo ljudima iz kluba i šta su sve poduezli da se momci prebace na "slobodnu teritoriju". Uvrede tipa Vehabije majku vam ****, naći ću vas ja u turskom Sarajevu majku vam **** od lokalnih lola, preko ponašanja na pressu poslije utakmice kada je Krste u medjusobnim komentarima se nasmijao pa dobio opomenu da se ne smije jer ništa nije smješno je katastrofa.
U inat svima! :sarajvooo
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Cernica je napisao/la:Odmorili smo 4-5 najvaznijih igraca. U odbrani ce nam igrati povratnik Škaljić tako da su sve predispozicije za povoljan rezultatMortemHz je napisao/la:De molim te organizuj nesto da se to ne desiCernica je napisao/la:Cestitke na lavovskoj pobjedi juce. Sretno do titule bordo raja![]()
ako nas Zeljo kojim slucajem uzme eto me s pancirkom i šljemom na koševo da gledam derbi
![]()
Mislim da ste im duzni jedno deranje guzova!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
belosevic28
- Kontakt:
Rule, potpisjem
Cernica, brate moj, samo posteno i 3 0 za Rodjene, ostalo nebitno
Valjda im uzmete bar bod, i Likce Uskom bod, i etoo ludnice 
Cernica, brate moj, samo posteno i 3 0 za Rodjene, ostalo nebitno
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Brat si moj ma jasta ce nego bit posteno ali i gutavo. Iskreno Zeljo je dobra ekipa s dobrim trenerom. Kako god idemo na pobjedu svjezi i odmornibelosevic28 je napisao/la:Rule, potpisjem![]()
Cernica, brate moj, samo posteno i 3 0 za Rodjene, ostalo nebitnoValjda im uzmete bar bod, i Likce Uskom bod, i etoo ludnice
From father to son
-
belosevic28
- Kontakt:
Cernica ja ne sumnjam u vase postenje i u cinjenicu da cete maximalno zapeti protiv Zelje
Hahahah jooj Dzene kralja

Hahahah jooj Dzene kralja
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ovaj nukleus je Aldin ocam.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- BoskoAntic
- Kontakt:
Iskopira ti nas sa fksinfa Rule
Ali nebitno, bitna je suština posta 
U INAT SVIMA 1946
- Evolution87
- Kontakt:
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!!!
04.05.2008.
04.05.2008.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pa otprilike to je toRuleHz je napisao/la:Čovjek sam koji će u svemu dobrom naći hiljadu i jednu manu. Tako i u radu ove uprave kao i u radu uprava prije ove uvijek je bilo stvari koje su bile za kritiku. Međutim nakon onog jučer sam vidio tačno koliko Sarajevo kao klub i Sarajevo kao sportsko društvo koje nosi ime ovog grada ima podmetanja i saplitanja od strane svih.
U totalnoj histeriji jučer sam sa strane posmatrao ponašanje ljudi na stadionu i u "svečanoj" loži i shvatio koliko im je stalo da Sarajevo ne bude prvak. Od ljudi iz Slavije preko bivših trenera Slavije a sada šefova struke u drugim klubovima, preko stoke koja živi u Lukavici. Uvrede koje su dobili predsjednik i članovi rukovodstva tokom utakmice a pogotovo tokom incidenta su dovoljni da ti se život zgadi. Nakon napada na navijače i naše igrače koji su bili prisutni vidio sam koliko je stalo ljudima iz kluba i šta su sve poduezli da se momci prebace na "slobodnu teritoriju". Uvrede tipa Vehabije majku vam ****, naći ću vas ja u turskom Sarajevu majku vam **** od lokalnih lola, preko ponašanja na pressu poslije utakmice kada je Krste u medjusobnim komentarima se nasmijao pa dobio opomenu da se ne smije jer ništa nije smješno je katastrofa.
SRETAN BROJ - 1725
Dzenana kraljuuu hahahah
-
nukleusmember
- Kontakt:
@amorovski ha ha ha,fkt se zovem aldin al" sa onom budalom nazhalost dijelim samo ime[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
VVVBK
Imali jos neko pored Berberovica i Radovca da nece moci igrati protiv Zrinjskog ?
Ti si opet šampion !
Ostali nisu kartonirani koliko ja znam 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BoskoAntic
- Kontakt:
Pa zar je Berberovic dobio žuti juče?simon je napisao/la:Imali jos neko pored Berberovica i Radovca da nece moci igrati protiv Zrinjskog ?
U INAT SVIMA 1946
Da. U prvom poluvremenu.
Sent from my GT-I8200 using Tapatalk
Sent from my GT-I8200 using Tapatalk
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iako sam mislio da to nikada necu reci ali neigranje Berberovica ce mozda biti hendikep,u zadnjih par utakmica je stvarno odlican i ne znam da li je imao ijednu jedinu gresku
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 7 gostiju.