FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ostali nisu kartonirani koliko ja znam 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BoskoAntic
- Kontakt:
Pa zar je Berberovic dobio žuti juče?simon je napisao/la:Imali jos neko pored Berberovica i Radovca da nece moci igrati protiv Zrinjskog ?
U INAT SVIMA 1946
Da. U prvom poluvremenu.
Sent from my GT-I8200 using Tapatalk
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iako sam mislio da to nikada necu reci ali neigranje Berberovica ce mozda biti hendikep,u zadnjih par utakmica je stvarno odlican i ne znam da li je imao ijednu jedinu gresku
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne misli valjda Leon vuc 2 zuta do kraja prvenstva...
Znam da je svaka utakmica do zadnjeg kola vrlo visoke vaznosti, ali bih volio da se ocisti protiv Zrinjskog.
@MortemHz Dzemo od utakmice u Zvorniku, pa evo sve do ove zadnje utakmice, fantasticno igra! Izuzecemo ona dva suta protiv Celika, i ostar start na sredini terena. Da ne povjerujes kako je usao u formu.
@MortemHz Dzemo od utakmice u Zvorniku, pa evo sve do ove zadnje utakmice, fantasticno igra! Izuzecemo ona dva suta protiv Celika, i ostar start na sredini terena. Da ne povjerujes kako je usao u formu.
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 04 maj 2015, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kad proslavi pobjednički gol za vikend dobit će i žutiuNbx je napisao/la:Ne misli valjda Leon vuc 2 zuta do kraja prvenstva...Znam da je svaka utakmica do zadnjeg kola vrlo visoke vaznosti, ali bih volio da se ocisti protiv Zrinjskog.
Prema zvanicnom zapisniku nfs bih, Dzemo nije dobio karton.High je napisao/la:Da. U prvom poluvremenu.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posto je napadac jbg manje su sanse da dobije svakako i moze se kontrolisati dosta lakse ali opet bolje je protiv zrinjskog sada da dobije za svaki slucaj,trebat ce nam on itekako u derbiju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Samo Radovac nece igrati narednu.
- BoskoAntic
- Kontakt:
Pa znam da nije, ne sjećam se uopšte momenta da je dobio karton, ibretih se na kraju utakmice da je prošla a da nije fasovao karton...hilmo je napisao/la:Prema zvanicnom zapisniku nfs bih, Dzemo nije dobio karton.High je napisao/la:Da. U prvom poluvremenu.
U INAT SVIMA 1946
Ma uvijek se moze desit situacija da jednostavno moras napravit prekrsaj za zuti, a i njemu se vrlo lahko moze omac neki nesmotren start jer je isuvise borben i ide na svaku loptu ko da mu je zadnja. Mislim na Benkaru. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma dobio je karton, ili sam ja poludio?!:mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BoskoAntic
- Kontakt:
Ovo drugoHigh je napisao/la:Ma dobio je karton, ili sam ja poludio?!:mrgreen:
U INAT SVIMA 1946
I ja sam u tripu da je dobio onda kada je isao kopackom na loptu u visini glave igraca slavije. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BoskoAntic
- Kontakt:
To nije bio on vec VelkoskiuNbx je napisao/la:I ja sam u tripu da je dobio onda kada je isao kopackom na loptu u visini glave igraca slavije.
U INAT SVIMA 1946
Ma jok ljudi navikli mi od Džemice da uvijek dobije karton ali koliko znam nije sada

- BoskoAntic
- Kontakt:
Nije 100%. Provjereno.Zastone je napisao/la:Ma jok ljudi navikli mi od Džemice da uvijek dobije karton ali koliko znam nije sada![]()
U INAT SVIMA 1946
Sta se desava sa Dzemsonijem, samo napreduje.
Sad kad zabije dva gola skretnicarima na Kosevu

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nisam listao unazad,ali koliko sam upratio Dzemica i Tatko imaju po dva zuta,ne znam sta je s bekovima,ali moglo bi se zakomplikovati u zadnjoj liniji pred odlucujuce tekme. Jos kad se tome doda da i Benko ima dva,hm..A prakticno nemas prostora da ocistis kartone..Bice guravo skroz..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- BoskoAntic
- Kontakt:
Berberovic, Tatko, Kallasi, i Puzigaca, svi imaju dva zuta. + Benko i Alispahicsocrates je napisao/la:Nisam listao unazad,ali koliko sam upratio Dzemica i Tatko imaju po dva zuta,ne znam sta je s bekovima,ali moglo bi se zakomplikovati u zadnjoj liniji pred odlucujuce tekme. Jos kad se tome doda da i Benko ima dva,hm..A prakticno nemas prostora da ocistis kartone..Bice guravo skroz..
U INAT SVIMA 1946
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Rule_hz, Venom i 37 gostiju.