NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kos nas je strucnjaka mashallah ja neznam kako da ispadnemo mi pored vaa toliko.ja znam kad god smmo po raji kupili utakmicu da smo primili po tri komada olimpik zeljo kuci i ... Treba biti realan imamo losu ekipu ali hajde da vidimo sta ce uraditi naredne dvije utakmice. Vitez je daleko treba drinu ganjat ako ih dobijemo dva boda smo iza njih
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
I Mladost nam pobježe,Radnik ih pusta već sljedeću tekmu.Mante se ljudi iluziranja,maksimalno jos bod ili dva....batigol777 je napisao/la:Kos nas je strucnjaka mashallah ja neznam kako da ispadnemo mi pored vaa toliko.ja znam kad god smmo po raji kupili utakmicu da smo primili po tri komada olimpik zeljo kuci i ... Treba biti realan imamo losu ekipu ali hajde da vidimo sta ce uraditi naredne dvije utakmice. Vitez je daleko treba drinu ganjat ako ih dobijemo dva boda smo iza njih
Joj mama draga izvjestaja,jah bruke i sramote,pa imaju li obraza setat po gradu,sto nas sramote
Uz sva naša ndanja da se možemo izvući mislim da je poslije ovog poraza definitivno kraj. Jer čemu se nadati kad mi od direktnog konkurenta primimo 3 komada.
Samo mi sada daje da se javi Piska (da nemisli neko da ga prozivam) i slični njemu, jer prošli put kada se javio a rekao je da neće bilo je poslije pobjede protiv Radnika, izgleda da se samo javlja nakon pobjeda poraze ne priznaje.
Kada sam cijelo vrijeme tvrdio da je nova uprava krivac svemu da nije sposobna za ovaj rang takmičenja svi su me pljuvali.
Samo mi nemojte priču krivi su igrači trener itd., jer ko je doveo te igrače i te trenera - oni, oni su isključivi krivci za trenutno stanje u klubu, krivci što će mo se nakon 7-8 godina ponovo vratiti u drugu ligu a ako oni ostanu i dalje na čelu kluba bojim se da će mo ubrzo ponovo igrati sa Mramorom, Lipnicom, Kalesijom itd.
Jer oni su nešto što se gradilo 10 godina uspjeli sj....i za jednu sezonu, aferim ljudine, j...o vas onaj ko vas dovede u Zvijezdu a i one koji vam ližu g....u i o vama pričaju bajke.
Gdje je Piska sad ono što mi neznamo da se stvara nešto veliko i da mi ostali smrtnici o tome nemamo pojma, što neko sad ne izađe i nekaže bacamo vam prašinu u oči, osvjestite se isadamo i to je to. Nego se sva krivica prebacuje na igrače, nisu oni krivi njih je neko doveo i gledao kako godinu dana nemogu ništa napravit. Sada da neko ne kaže kriv je trener on ih je doveo, nije ni on kriv i njega je neko doveo i dao mu odrješene ruke.
Samo mi sada daje da se javi Piska (da nemisli neko da ga prozivam) i slični njemu, jer prošli put kada se javio a rekao je da neće bilo je poslije pobjede protiv Radnika, izgleda da se samo javlja nakon pobjeda poraze ne priznaje.
Kada sam cijelo vrijeme tvrdio da je nova uprava krivac svemu da nije sposobna za ovaj rang takmičenja svi su me pljuvali.
Samo mi nemojte priču krivi su igrači trener itd., jer ko je doveo te igrače i te trenera - oni, oni su isključivi krivci za trenutno stanje u klubu, krivci što će mo se nakon 7-8 godina ponovo vratiti u drugu ligu a ako oni ostanu i dalje na čelu kluba bojim se da će mo ubrzo ponovo igrati sa Mramorom, Lipnicom, Kalesijom itd.
Jer oni su nešto što se gradilo 10 godina uspjeli sj....i za jednu sezonu, aferim ljudine, j...o vas onaj ko vas dovede u Zvijezdu a i one koji vam ližu g....u i o vama pričaju bajke.
Gdje je Piska sad ono što mi neznamo da se stvara nešto veliko i da mi ostali smrtnici o tome nemamo pojma, što neko sad ne izađe i nekaže bacamo vam prašinu u oči, osvjestite se isadamo i to je to. Nego se sva krivica prebacuje na igrače, nisu oni krivi njih je neko doveo i gledao kako godinu dana nemogu ništa napravit. Sada da neko ne kaže kriv je trener on ih je doveo, nije ni on kriv i njega je neko doveo i dao mu odrješene ruke.
Fina dvojka na Slobodu da se na kladari odere dobra lova... ha ja... ja kao maximalni pozitivac nevjerujem vise u opstanak... oticu jos ovo par tekmi na utakmice domace dok smo u premijer ligi, iduce godine neznam nevjerujem, jebote mezetluci po utakmicama federalne lige... Zalost bruka i sramota 3-0 popussit od Viteza... daj ba...
Obarsku da mi dobijemo???? hahahaha u cemu u klikerima mozda, svaka cast ljudima u Mostaru dole protiv Zrinjkog bod uzet za veliki respekt... Sloboda nam pusta??? hahahahaha deba jarani stavamje oderace nas 2-0 3-0 na Banji, sto bi nas neko pusto, gdje smo mi to zasluzili??? Svaka cast Slobodi nadat se da kladara pogdijesi i da dobru kvotu na njih...
Velez ce nam pustit ??? hahahaha pa to je najveca zavjera sto postoji... Velez neda boda nikom poznati po tome sto nikom nista nepustaju i veliki Respekt za to....
Valja otic ovo par puta jos na stadion, Ordagicu, Crncu i jos par njih cestitat na zalaganju i svemu sto su radili i borili se za klub, ostalim tarabama nista i cao... Nemoze ni Nedim sad nista vise promjenit ba...
Nazalost ispadamo ali bio sam najveci optimista na forumu i svugdje.... dzaba zivce gubio... place mi se...
bjezi ba zalosno........................................

Obarsku da mi dobijemo???? hahahaha u cemu u klikerima mozda, svaka cast ljudima u Mostaru dole protiv Zrinjkog bod uzet za veliki respekt... Sloboda nam pusta??? hahahahaha deba jarani stavamje oderace nas 2-0 3-0 na Banji, sto bi nas neko pusto, gdje smo mi to zasluzili??? Svaka cast Slobodi nadat se da kladara pogdijesi i da dobru kvotu na njih...
Velez ce nam pustit ??? hahahaha pa to je najveca zavjera sto postoji... Velez neda boda nikom poznati po tome sto nikom nista nepustaju i veliki Respekt za to....
Valja otic ovo par puta jos na stadion, Ordagicu, Crncu i jos par njih cestitat na zalaganju i svemu sto su radili i borili se za klub, ostalim tarabama nista i cao... Nemoze ni Nedim sad nista vise promjenit ba...
Nazalost ispadamo ali bio sam najveci optimista na forumu i svugdje.... dzaba zivce gubio... place mi se...
bjezi ba zalosno........................................

- theboss_RD07
- Kontakt:
Upali mozak. Zbog saveza smo i dosli u tu situaciju da kupujemo utakmice za opstanak. Jer ih posteno necemo dobitiradeon je napisao/la:Vama savez truho , a u 50 postova pisete kako ste prosle godine kupili utakmicu uBL,i kako cete i ove godine kupovati kao fol neke utakmice...nerazumijem...gospodo kod vas je nesto truhlo...okrenite se sebi,a necekajte da vas premijeri ili kupovine vade iz go..na..sretno
⭐
Iako sam uvijek bio optimista nadajuci se u opstanak prije svega jer je veliki ulog igrat pl,poslije posljednje izjave trenera imam osjecaj da se raspadamo skroz ne samo kao ekipa nego bojim se kao klub.I ovo nije moglo doci preko noci mislim da nas stizu aferimi od prije.Moje misljenje je da je se u klubu napravila kardinalna greska kada smo usli u pl sto se tada nije krenulo u stvaranje jakog omladinskog pogona .To pitanje je uvijek bilo na margini i uvijek je bio prioritet dovodjenje novih trenera novih igraca iz sezone u sezonu novih spor.direktora itd.Mislim da sada za posljedicu imamo da nebi bili sposobni ostat ni u federalnoj ligi sa svojim kadrom.Nije kraj svijeta ni ispast iz lige ako se mozes odrzat u sledecem rangu.Imamo primjer Gradine iz Srebrenika gdje se uvijek dobro radilo sa omladinskim selekcijama iz koje su uvijek izlazili igraci za pl i dalje.Ovo pisem iz razloga sto je o tome trebalo razmisljat kada je bilo i dosta novca u klubu ,sada nema toga i bojim se da je prekasno za sve,ali ipak se nadam da nekako izguramo i ostanemo ni sam neznam kako igracki vise nemogu ni zamislit ali eto nadat je se do zadnjeg kola pa mozda nam se ukaze opet svjetlo na kraju tunela.
-
- Kontakt:
Na kraju sezone će biti skupština pa će klub podnijeti financijski izvještaj i izvještaj o radu. Pa ćete tek onda da vidite koliko je uprava sposobna odnosno nesposobna kao sto pojedini forumasi pisaju ovdje. Nije nama trener kriv što su ga igrači prodali zajedno sa Zvijezdom.
nisam bio par dana u BiH,i kada sam vidio rezultat nisam mogao da vjerujem...ajd izgubiti jedan razlike ali na utakmici napraviti samo jednu šansu i kako čujem da se pojedinci nisu ni oznojili(izuzetak Ordagić,kao nešto se trudio i Stojanov,Buba)e to već nema smisla...Trebao bi danas ili sutra da zasijeda i upravni odbor,izgleda da opasno kruže glasine o bojkotu igrača prema novom treneru a ako to bude istina ja bi im takve kazne odrezao da nikada više ni jednom igraču ne padne na um takvo nešto.Oni nešto bojkotuju u ovakvom momentu i protiv glavnog konkurenta,fuuuuj smradovi jedni

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
hahahahahahha dobarreddragon001 je napisao/la:Prema tome da je taj tvoj Segrt slusao Pisku pa doveo te igrace koji su mu preporuceni nebi sada bili u ovoj situaciji

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Vidis da je ovaj reddragon001 piskin novi profil. To bi budala skontala.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Takodjer bi budala vidila da je profil kreiran 2010. godinepokerman je napisao/la:Vidis da je ovaj reddragon001 piskin novi profil. To bi budala skontala.
⭐
-
- Kontakt:
Ispadamo to je već sigurno. Sada treba sklapati ekipu za prvu ligu, vidjeti kako dalje...
Vjerujte,one dvije pobjede su čisti tref Segrtu bile.Moglo je se desiti i treneru do njega.Ekipa na startu sezone nije valjala.Čim je se to uvidjelo trebalo se pozabaviti kako izvući sto vise bodova u prvom dijelu sa takvom ekipom i korjenite promjene napraviti u drugom dijelu.Svi su govorili do rasporeda je ovo,ono i na kraju sta bi.Segrt se čisto eksprimentisao u trenerskim vodama,a svoju nestručnost prekrivao supljom pričom i ljudskom veličinom.Njegova trenerska strategija je ko k.rina bila.Igrači ga nisu postovali kao trenera jer nikada nije znao da kritikuje nezalaganje sto je pojedincima islo u prilog.Ti isti igrači se ne bi za platu koju dobiju tako proveli kod Petrovića koji je od Masića primjera radi napravio ključnog igrača svoga tima,a taj isti Masić nije imao mjesta u Zvijezdi.Financijski,znam pouzdano,Radnik je gori od nas,a novac koji naplate odgovorno zarade i trener i igrači.
Dok god ima teoretske sanse za opstanak onda moramo vjerovat u njega
A vi koji govorite da cemo ispast se slobodno ispalite s ove teme
A vi koji govorite da cemo ispast se slobodno ispalite s ove teme

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Momci, ne dajte se i ne klonite duhom. Dok god ima nade budite uz klub.
Ja cu doci u subotu, probati naci isto mjesto gdje sam prije ravno 3 godine, sa suzama u ocima, ispratio poraz svoje tadasnje nemocne Slobode.
U subotu bih volio da poigramo lopte, da neki mladji klinci u Slobodi dobiju priliku pa ako budete bolji, volio bih vas vidjeti kao pobjednike. Sa nadom da Zvijezda moze ostati u ligi.
Pozdrav drugari i vidimo se u subotu.
Ja cu doci u subotu, probati naci isto mjesto gdje sam prije ravno 3 godine, sa suzama u ocima, ispratio poraz svoje tadasnje nemocne Slobode.
U subotu bih volio da poigramo lopte, da neki mladji klinci u Slobodi dobiju priliku pa ako budete bolji, volio bih vas vidjeti kao pobjednike. Sa nadom da Zvijezda moze ostati u ligi.
tuzlanska Sloboda
hvala ti druze..realno zasluzujemo da ispanemo.imamo tri pobjede u 24 kola sta dalje reci.bujrum u gradacac da pogledamo mozda i zadnji kantonalni derbi ove dvije ekipe u premijer ligizlajci je napisao/la:Momci, ne dajte se i ne klonite duhom. Dok god ima nade budite uz klub.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Čuvajte nadu.astra1922 je napisao/la:hvala ti druze..realno zasluzujemo da ispanemo.imamo tri pobjede u 24 kola sta dalje reci.bujrum u gradacac da pogledamo mozda i zadnji kantonalni derbi ove dvije ekipe u premijer ligizlajci je napisao/la:Momci, ne dajte se i ne klonite duhom. Dok god ima nade budite uz klub.
Znam kako vam je. I mi smo prošli tu priču.
Hvala na gostoprimstvu. U Gradačcu sam se uvijek osječao kao kod kuće i ne sumnjam da će to biti i ovaj put.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Hvala svima koji jos vjerjuju u opstanak ja se jos krajickom srca nadam da je to moguce .
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
I sta bi,saznal se ko je primao pinku od igrača da izgubimo nekoliko tekmi zbog toga.Čudna primanja golova,na isti fazan,neobjasnjive reakcije pojedinca ili pojedinaca,čudni preokreti na utakmici sa igračom vise itd.Ko je ta faca,face da zbog lične koristi u jednom potezu sve sruse sto neko gradi cijelu utakmicu,sezonu pa čak i vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.