NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ibraković je već u Gradačcu, da nije poranio. 

- gradacacka zvijezda
- Kontakt:
hehhe ma nije poranio znaju oni da je zvijezda domacinska ekipa....sony_91 je napisao/la:Ibraković je već u Gradačcu, da nije poranio.
Ma došo čojk da gleda odbojkašice!!!gradacacka zvijezda je napisao/la:hehhe ma nije poranio znaju oni da je zvijezda domacinska ekipa....sony_91 je napisao/la:Ibraković je već u Gradačcu, da nije poranio.
A đe da znam?!
Evo jos jedna zanimljiva utakmica (Zvijezda - Sarajevo 2:1)...
http://www.viddler.com/explore/elfenomeno/videos/2/
http://www.viddler.com/explore/elfenomeno/videos/2/
- gradacacka zvijezda
- Kontakt:
GoooooooooooooooooL drugi minut zvijezda vodi protiv veleza...STRIJELAC hamza
-
- Kontakt:
Iskrene cestitke za danasnju pobjedu.Nadam se da se vidimo ponovo u iducoj sezoni.Sretno vam bilo !
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
-
- Kontakt:
kakav aplauz za igraca VELEZA koji je postigao POGODAK... momak iz MOSTARA stajao je do mene ... i kaze da u zivotu ovu nije dozivio jbt
Hvala VELEZU i zelim vam svim srcem da izborite EUROPU

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
-
- Kontakt:
Hvala i tebi,odnosno,hvala i vama.Pozdrav !necko_gradacac je napisao/la:kakav aplauz za igraca VELEZA koji je postigao POGODAK... momak iz MOSTARA stajao je do mene ... i kaze da u zivotu ovu nije dozivio jbt![]()
![]()
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Uh kako je lijepo vidjet tabelu i Zvijezdu na osmoj poziciji
Konačno smo se malo odlijepili od donjeg dijela, još kada bi od Olimpika neki bod otkinuli lakše bi preživjeli ovu završnicu.

Konačno smo se malo odlijepili od donjeg dijela, još kada bi od Olimpika neki bod otkinuli lakše bi preživjeli ovu završnicu.
Dragon Town
Ovime je zvijezda konačno riješila dileme oko ostanka u PL. Ne znam šta bi trebalo da se desi pa da Zvijezda dođe u opasnu zonu. Trebalo bi da sve izgubi do kraja a Modriča, Laktaši, Olimpik i Slavija da sve pobijede. Teško. Zvijezda 8. mjesto. Biće bolje, nadam se.
A đe da znam?!
A i jeste se brate bili raskukali kao da je maltene svjetska zavjera protiv vas....drago mi je sto ste ostali.
Ma nismo mislili da je svjetska zavjera ali je nama pomisao da se može ispasi u niži rang djelovala kao smak svijeta. Nema smisla, igramo što može poštenije, igrači raja sa svakim, navijači normalan svijet, niko nije nikada imao problema u Gradačcu. Ma grehota bi bilo da takva ekipa ispadne, a da Olimpik, na primjer ostane.Schlager je napisao/la:A i jeste se brate bili raskukali kao da je maltene svjetska zavjera protiv vas....drago mi je sto ste ostali.
A đe da znam?!
bio sam na tekmi, sve je već bilo riješeno i prije početka
,ali mi je drago što je tako i što će po svemu sudeći ispasti dvije ekipe iz RS

Gdje to postenje,hehe,ukaljali ste obraz,sada se niko ne buni, da je posteno ispali bi iz lige.**** nas fudbal gdje se rezultat zna unaprijed 

Nama je samo vracen dug iz proslostiDzin je napisao/la:Gdje to postenje,hehe,ukaljali ste obraz,sada se niko ne buni, da je posteno ispali bi iz lige.**** nas fudbal gdje se rezultat zna unaprijed

Nk Zvijezda
-
- Kontakt:
Znam da bi ti bio najsretniji da ispadnemo, tvoja mržnja prema nama je poznata od ranije, ali žao mi je na taj trenutak morat ćeš pričekati najmanje još jednu godinu!!Dzin je napisao/la:Gdje to postenje,hehe,ukaljali ste obraz,sada se niko ne buni, da je posteno ispali bi iz lige.**** nas fudbal gdje se rezultat zna unaprijed

Cemu tolika ljutnja i nerealnost,aha vratili dug,vama vracuju duznici,ali vi ne vracate dugove,hehe,samo ste odgodili ispadanje.
Nemogu voljeti nekoga ko me mrzi,ali ga i ne mrzim kao sto on mene,valjda zbog nivoa,ne spustam se na takav.zmaj od b. je napisao/la:Znam da bi ti bio najsretniji da ispadnemo, tvoja mržnja prema nama je poznata od ranije, ali žao mi je na taj trenutak morat ćeš pričekati najmanje još jednu godinu!!Dzin je napisao/la:Gdje to postenje,hehe,ukaljali ste obraz,sada se niko ne buni, da je posteno ispali bi iz lige.**** nas fudbal gdje se rezultat zna unaprijed
-
- Kontakt:
ma boli te jesmoli mi vratili kome dug ili nismo...Dzin je napisao/la:Cemu tolika ljutnja i nerealnost,aha vratili dug,vama vracuju duznici,ali vi ne vracate dugove,hehe,samo ste odgodili ispadanje.
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
kako god bilo tri boda su nasaDzin je napisao/la:Gdje to postenje,hehe,ukaljali ste obraz,sada se niko ne buni, da je posteno ispali bi iz lige.**** nas fudbal gdje se rezultat zna unaprijed

Nk Zvijezda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.