Vjerovatno si vrlo rijetko online.topnik1 je napisao/la:Meni forum duže vrijeme radi kao podmazan
Forum
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Forum
Ja jutros oko 7 nisam mogao nikako uci preko ovog tapatalka.
Takodje, forum leti u zadnje vrijeme.topnik1 je napisao/la:Meni forum duže vrijeme radi kao podmazan
Pozdrav,
ako mozete da napisete koji ISP koristite (Telemach,Bihnet itd..) kad imate problem da ne mozete nikako otvoriti forum, kao sa slike par postova iznad od @messilla
Problem da je forum spor bi trebao da je rijesen.
A.
ako mozete da napisete koji ISP koristite (Telemach,Bihnet itd..) kad imate problem da ne mozete nikako otvoriti forum, kao sa slike par postova iznad od @messilla
Problem da je forum spor bi trebao da je rijesen.
A.
Letio mi forum ovih dana i sad sjeo i ovi page crashovi se poceli desavati. Ostale stranice na netu su u redu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Molim te, napiši koji ti je provider?Otelo je napisao/la:Letio mi forum ovih dana i sad sjeo i ovi page crashovi se poceli desavati. Ostale stranice na netu su u redu.
BH Telecom
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Treba sačekati neku utakmicu pa ćemo onda pričati da li leti ili stoji u mjestu.VGS je napisao/la:Takodje, forum leti u zadnje vrijeme.topnik1 je napisao/la:Meni forum duže vrijeme radi kao podmazan
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sa zadovoljstvnom mogu reći da je problem zagušenja na forumu riješen.
Fino fercera sada zaista.
A bilo je i vrijeme, budimo realni. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kada? Prije nekih 15. minuta, ili ranije?
Bilo je itekako vrijeme. I još smo dobro zakasnili
Popravljeno je prije desetak dana, ali danas smo se mogli uvjeriti sa sigurnošću...
Popravljeno je prije desetak dana, ali danas smo se mogli uvjeriti sa sigurnošću...
Fala, ako piješ, da donesem po pivo u redakciju?admin je napisao/la:Sa zadovoljstvnom mogu reći da je problem zagušenja na forumu riješen.
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
Jučer je bilo sve ok na forumu, u toku utakmica Premijer lige, samo mislim da je sajt pao kad je bio prekid u Lukavici.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da, pao je na 5-10 minuta...
Sada ćemo prvo uraditi update na novu verziju foruma, vjerovatno tokom ove sedmice, pa ako tu ne bude problema, radimo update servera za portal...
Sada ćemo prvo uraditi update na novu verziju foruma, vjerovatno tokom ove sedmice, pa ako tu ne bude problema, radimo update servera za portal...
- BluesForever
- Kontakt:
Ne radite više ništa
,sada sve radi kao sat. 
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Update foruma donosi daleko bolju preglednost na mobitelu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Radite šta god hoćete samo avatare i nickove ne prebacujte na desnu stranu. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
hahaha...
avatari i nickovi su na ovom forumu u izvornom obliku desno. Mi ga prerađujemo da bi bili lijevo. Biće ovako isto i nakon updatea
avatari i nickovi su na ovom forumu u izvornom obliku desno. Mi ga prerađujemo da bi bili lijevo. Biće ovako isto i nakon updatea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.