za kakve su se sve stvari dobijali trajni, ovo me ne čudialan_kardec je napisao/la: jest pretjerao, nema šta, ali trajni ban. niđe veze, obična zajebancija.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
za kakve su se sve stvari dobijali trajni, ovo me ne čudialan_kardec je napisao/la: jest pretjerao, nema šta, ali trajni ban. niđe veze, obična zajebancija.
Aha mislim.E hvala ti druguNbx je napisao/la:Imas kod Pivare rega praonicu, ako mislis na Sa.
uschtipak je napisao/la:Ja sam shvatila kao salu, djetinjastu, kako rekoh. Ali ocito neko nije. Nije da se ne moze za*ebavati na kulturniji nacin, ali dobro, svakom svacije.
Je li zbog onog "budi nam mama...."?Najda je napisao/la:pa dobro, budimo realni, ne mo'š tako ženi na forumu jbt![]()
shvatam ja da bladi meri nekad pretjeruje s ovim komentarima, al' to ne mora bit okidač pa da izražavaš nepoštovanje na onakav način![]()
Napravi nam nesto protiv ustipka. Mislim da bi svi stavili.Donnie Darko je napisao/la:Uklonili ga zlobnici.Greivis je napisao/la:Gdje ti je avatar legenda ****?Donnie Darko je napisao/la:A možda je bila i zajebancija.
zbog nastavka te rečenice. ne možeš tako, osim ako nisi papak teški koji uživa ženama dobacivati.Unofficialpage je napisao/la:Je li zbog onog "budi nam mama...."?
Čista zezancija, čuj trajni. Pretjerivanje.
Ja kako sazna iz pouzdanih izvora da si ti ****, da se družiš s onim Hršumom i sl. jel istinaGreivis je napisao/la:Gdje ti je avatar legenda ****?Donnie Darko je napisao/la:A možda je bila i zajebancija.
Jest pretjerao. Slažem se i za kaznu, najviše jednosedmični ban ali trajni niđe veze.Najda je napisao/la:zbog nastavka te rečenice. ne možeš tako, osim ako nisi papak teški koji uživa ženama dobacivati.Unofficialpage je napisao/la:Je li zbog onog "budi nam mama...."?
Čista zezancija, čuj trajni. Pretjerivanje.![]()
nivo kulture treba zadržati majku mu
Ne znam ko ti je taj. Jedino Donnielea od **** poznajem.legenda reala je napisao/la: Ja kako sazna iz pouzdanih izvora da si ti ****, da se družiš s onim Hršumom i sl. jel istina![]()
Znam da jesi.uschtipak je napisao/la:Dzoni, evo bas sam se potresla.
Ja se ponado da su nju banovali...Tribalian je napisao/la:VRATIO SE DANTES
Tribalian je napisao/la:VRATIO SE DANTES
Koji si ti. Jooooooj nasjeo samCashMan je napisao/la:Eto vam i Dantes i uschtipak, čisto da me ne peglate po PP... Pozz
@ Alane red je sad da mali profura neki zvezdin avatar neko vreme.alan_kardec je napisao/la:Tribalian je napisao/la:VRATIO SE DANTES
OLEEEEEEEEEEEEEEE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.