RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 04 maj 2015, 23:18

Koji si ti TITO @pastrmka :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj:
Meni fakat nije jasno kako ova djeca ne nauce osnovne stvari u BH fudbalu a laktaju se i busaju kako sve znaju,kako vole svoj klub itd.I onda neko sebi da za pravo da nas navijace Veleza gotovo potcjenjivacki svrstava na neciju stranu kad su u pitanju veliki BH klubovi kakvi su Zeljo i Sarajevo.Mi sa ta dva kluba imamo utakmica kao maltene sa svim ostalim zajedno i kao sto ti rece cjenimo ih podjednako.
I nema na nasem pdf-u vrijedjanja nicega sto je sveto nasim sportskim prijateljima,ni stadiona,ni njihovih legendi,ni imena kluba niti bilo cega.
Mi smo rodjeni-prkosni i ponosni :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 maj 2015, 23:26

rodjenisa je napisao/la:Koji si ti TITO @pastrmka :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj:
Meni fakat nije jasno kako ova djeca ne nauce osnovne stvari u BH fudbalu a laktaju se i busaju kako sve znaju,kako vole svoj klub itd.I onda neko sebi da za pravo da nas navijace Veleza gotovo potcjenjivacki svrstava na neciju stranu kad su u pitanju veliki BH klubovi kakvi su Zeljo i Sarajevo.Mi sa ta dva kluba imamo utakmica kao maltene sa svim ostalim zajedno i kao sto ti rece cjenimo ih podjednako.
I nema na nasem pdf-u vrijedjanja nicega sto je sveto nasim sportskim prijateljima,ni stadiona,ni njihovih legendi,ni imena kluba niti bilo cega.
Mi smo rodjeni-prkosni i ponosni :bih:
Tako je brato nema vrijeđanja svetih objekata grbova legendi ni bilo cega bar na nasem pdf-u. Mi smo vazda gospoda bili i zaobiđite nas sa vasim kundaskim kompleksima. Bujrum svim dobronamjernicima i normala raji da se nadigravamo i uvelicamo spektakl ova dva stara radnicka kluba. Kluba iz raje gdje se hljeb nece kupit a kupit ce se karta za tekmu :salut:
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 maj 2015, 23:35

Eto nakon 7 dana provedenih na hlađenju, vratio sam se na ovaj forum, da napišem svoj posljednji post na ovom PDF-u. Ne želim govoriti zbog čega sam banovan, samo ću reći, da ovdje više ne želim ni jedno slovo napisati, i da se povlačim s foruma zauvijek. Molim moderaciju da mi ugase avatar. Doviđenja!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 maj 2015, 23:41

AlemC85 je napisao/la:Eto nakon 7 dana provedenih na hlađenju, vratio sam se na ovaj forum, da napišem svoj posljednji post na ovom PDF-u. Ne želim govoriti zbog čega sam banovan, samo ću reći, da ovdje više ne želim ni jedno slovo napisati, i da se povlačim s foruma zauvijek. Molim moderaciju da mi ugase avatar. Doviđenja!
Daj bola @Aleme druze neces radi jednog bana ici odavde. Yebote ja imam vise banova nego Ivo Andric djela :urnebes: daj brat nemoj nas zezat ti si glavni klip ovog pdf-a :tokralju:
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 04 maj 2015, 23:47

I jos nesto ,nedavno sam pisao o tome ,hvala Bogu da je doslo vrijeme da nam pretendenti na titulu dolaze sa respektom,do nedavno su mnogi mogli racunati na gotovo sigurne bodove kod nas.To vrijeme je proslo nadam se zauvjek i sad nije nikakvo iznenadjenje kad ih pobjedimo.Ove godine od 3 takva kluba ,2 smo pobjedili treci nam se provuce nafakaski u sudijskoj nadoknadi a cetvrti nam dolazi za 4 dana i ovog trenutka sanse su 50%-50%.Jedino sto zelim prije utakmice,s obzirom na vaznost iste za goste ,je da bude sve u fer i sportskom duhu kako na terenu tako i na tribinama.Neka sudjenje bude regularno i neka bolji na kraju pobjedi.Ja kao i uvjek u zivotu zelim i ocekujem pobjedu mog Veleza ali kako god da bude zivot ide dalje a nama pacenicima slijedi nova Subota i novi protivnik i tako godinama osluskivati rezultate nasih rodjenih

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 05 maj 2015, 01:50

Volio bih da momci stisnu i opet jedno 2,3 komada u mrezi Zelje. Da jos malo vratimo kusur za ona pod.jeb.avanja od vremena velike glave.

Volio bih da ih odvojimo od evrope jer iskreno po onom kvalitetu koji prikazuju nisu ni zasluzili.

Bilo kako je bilo najbitnije da sve prodje u sportskom duhu pa ko bolji.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 05 maj 2015, 06:10

Cernica je napisao/la:slika

I TITO JE VOLIO VELEŽ

RIP 04.05.1980 - 04.05.2015
Nikad zaboravljen !!!!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 05 maj 2015, 15:38

Gledam na emisiji BHT-a o prošlom kolu, gost onaj rumpalija, trener Radnika :mrgreen: Elem, fali vaše pravo, što se tiče borbenosti. Kaže imao sam osjećaj da je i Velež ekipa koja se bori za opstanak koliko su izgarali na terenu. Je li to plod stavljanja vaše djece u ekipu za ovaj meč, pošto sam čitao negdje da će neki iskusniji igrači ostati u Mostaru da bi priliku upravo dobili ovi mlađi. Ako jeste definitivno bi možda osim duela sa Željom još više trebali gurati djecu, svakako ne možete ni gore ni dole, nemate šta izgubiti a pritom možete dobiti eventualno afirmaciju nekog mladog igrača. A znamo koliko djeci znači minutaža i igranje, tako da mislim da vam je ovo prava prilika za takvo nešto.
1946

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 05 maj 2015, 15:45

BitiSrcemVezan je napisao/la:Gledam na emisiji BHT-a o prošlom kolu, gost onaj rumpalija, trener Radnika :mrgreen: Elem, fali vaše pravo, što se tiče borbenosti. Kaže imao sam osjećaj da je i Velež ekipa koja se bori za opstanak koliko su izgarali na terenu. Je li to plod stavljanja vaše djece u ekipu za ovaj meč, pošto sam čitao negdje da će neki iskusniji igrači ostati u Mostaru da bi priliku upravo dobili ovi mlađi. Ako jeste definitivno bi možda osim duela sa Željom još više trebali gurati djecu, svakako ne možete ni gore ni dole, nemate šta izgubiti a pritom možete dobiti eventualno afirmaciju nekog mladog igrača. A znamo koliko djeci znači minutaža i igranje, tako da mislim da vam je ovo prava prilika za takvo nešto.
djecu smo do sada gurali u prvu postavu kad igramo na strani, jer smo na strani igrali protiv slabijih klubova, a kuci sa najboljim igrali ali smo ubacivali djecu po 15,20 min...bas protiv vas smo ubacili malog Tolica 20 min i tad me on odusevio mali brz ko munja..

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 05 maj 2015, 20:05

Tacan termin za vikend ?
19TM87 ZAVIDOVICI

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 05 maj 2015, 20:07

miretm je napisao/la:Tacan termin za vikend ?
Subota 17h
From father to son

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 05 maj 2015, 20:16

Cernica je napisao/la:
miretm je napisao/la:Tacan termin za vikend ?
Subota 17h
Hvala tebra ;)
19TM87 ZAVIDOVICI

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 05 maj 2015, 21:44

@Cernica, halali brate moj previse sam se zanio, jbga znatecda smo svi uz vas :D, jos jednom halali
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 05 maj 2015, 23:34

RuleHz je napisao/la:@Cernica, halali brate moj previse sam se zanio, jbga znatecda smo svi uz vas :D, jos jednom halali
Ma normala @Rule brat si moj prenese nas sviju nekad :thumbup: :wave:
From father to son

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 06 maj 2015, 14:53

Svi na stadion...izgovora nema :!: :!: :cool:

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 06 maj 2015, 17:07

http://www.kli.x.ba/sport/nogomet/velez ... /150505107" onclick="window.open(this.href);return false;
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 06 maj 2015, 17:17

Čova bola away bio :urnebes: :tokralju: :tokralju: i sad se sigurno trese kad je gutav rezultat i kez na licu kad vodimo :njanjanja:
From father to son

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 06 maj 2015, 18:06

@Pastrmka brate ima li tebe gdje na ovoj slici?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 06 maj 2015, 22:58

Sta je ovo raja na temi ,ko da se ne igra utakmica u Subotu :?
Tako ti je cini mi se ,kad planiras neki bolji rezultat a desi se razocarenje.Opasno je opao interes kod raje :damn:
Imam neki osjecaj da nece biti vise od 1000 ljudi na tekmi

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 06 maj 2015, 23:01

rodjenisa je napisao/la:Sta je ovo raja na temi ,ko da se ne igra utakmica u Subotu :?
Tako ti je cini mi se ,kad planiras neki bolji rezultat a desi se razocarenje.Opasno je opao interes kod raje :damn:
Imam neki osjecaj da nece biti vise od 1000 ljudi na tekmi
Ako bude lijepo vrijeme, ocekujem fino popunjen stadion i lijepu fudbalsku predstavu. Ipak smo mi stari rivali, nije to mala stvar :D Pozz rodjeni, nadam se da cete biti korektni na terenu kao i na trbinimaa. Jedva cekam subotu :salut:
Željezničar živimo !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.