Fico Bahtic,Aviami Fedelta frota i Gio. Brato nema boljih momaka na ovom forumu. Pusti muhameda svakako ce na instrukcije iz matematike u vrijeme kad se bude igrala tekmarodjenisa je napisao/la:Bravo majstoreCernica je napisao/la:Ma bola pusti ove provokatore neznalice. Southboy ako Sejoboy poziva prosle godine na neke ne odlaske vozom u mostar a samnom dva manijaka popila 50 piva u starom gradu. Pusti levate pojma nemaju. Manijaci bujrum i ograđujte se brato od ove balavurdije
Tako to rade pravi i iskreni tifozi koji su prosli u ovom nasem fudbalu.Ne zelim nikakva sranja,zelim i ocekujem pravi muski mec sa nasim starim sportskim prijateljima.Forumas @fico bahtic ima otvoren moj poziv na nasu utkmicu,bice moj gost i naravno radujem se dolasku armije navijaca koji zele podrzati svoj klub.Ako zijanimo prvi cu im cestitati ali ako mi pobjedimo onda to isto ocekujem od njih.
FK Velež (opšte diskusije)
Re: FK Velež (opšte diskusije)
From father to son
cernica tebe mogu zednog preko vode prevesti,da ti nije udario menka u vugla loma. Nista nisam slago sto sam pitao vi se upecali ko somovi. Saugaj nastavi ,matematiku moram znati zbog broja nasih pehara dok vi sanjate Europu .
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Znam brate masu manijaka,ima momaka s kojima sam svasta prosao a i na forumu ih je more dobrih momaka.Fico mi je napunio srce kad je nedavno na opasku jednog cobana kako nema vise Veleza odgovorio citiramˇ"kako nema Veleza ,kad Neretva huci ".Tad sam mu obecao ovo zajednicko druzenje u Mostaru na dan utakmice i naravno stojim iza svojih rijeci
@fico javi se
@fico javi se
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Fico ne javljaj se, zove te na gay druženje..rodjenisa je napisao/la:Znam brate masu manijaka,ima momaka s kojima sam svasta prosao a i na forumu ih je more dobrih momaka.Fico mi je napunio srce kad je nedavno na opasku jednog cobana kako nema vise Veleza odgovorio citiramˇ"kako nema Veleza ,kad Neretva huci ".Tad sam mu obecao ovo zajednicko druzenje u Mostaru na dan utakmice i naravno stojim iza svojih rijeci
@fico javi se
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Brato kad sam u Trstu varao tale i u Torinu karao gospođe nisi se ni u jajima muckao. Sta cest bola ti mene zednog preko vode prevestMuhamedTM je napisao/la:cernica tebe mogu zednog preko vode prevesti,da ti nije udario menka u vugla loma. Nista nisam slago sto sam pitao vi se upecali ko somovi. Saugaj nastavi ,matematiku moram znati zbog broja nasih pehara dok vi sanjate Europu .
From father to son
Dobro te je bolan @ZeljoooŽeljooooo je napisao/la:Fico ne javljaj se, zove te na gay druženje..rodjenisa je napisao/la:Znam brate masu manijaka,ima momaka s kojima sam svasta prosao a i na forumu ih je more dobrih momaka.Fico mi je napunio srce kad je nedavno na opasku jednog cobana kako nema vise Veleza odgovorio citiramˇ"kako nema Veleza ,kad Neretva huci ".Tad sam mu obecao ovo zajednicko druzenje u Mostaru na dan utakmice i naravno stojim iza svojih rijeci
@fico javi se![]()
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Pozdrav za Rođene, poseban pozdrav za Pastrmku i Shamana. Nadam se da ima bujruma za vikend. Nemojte šta zamjeriti ako vam odnesemo 3 boda, yebi ga trebaju nam baš
Neka bolji pobjedi
Neka bolji pobjedi
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Brat si moj. Bujrum brato vazda. Neka pobjedi bolji. Imam osjecaj da ce bit dobra tekma ko ona prosla. Zivio tebra i poziv za plavu rajushzna je napisao/la:Pozdrav za Rođene, poseban pozdrav za Pastrmku i Shamana. Nadam se da ima bujruma za vikend. Nemojte šta zamjeriti ako vam odnesemo 3 boda, yebi ga trebaju nam baš![]()
Neka bolji pobjedi
From father to son
Jest' tebi bila dobra, meni nijeCernica je napisao/la:Imam osjecaj da ce bit dobra tekma ko ona prosla.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu brato ako nas dobijete ima da bude ludara na kosevu u derbijiVirtu4l je napisao/la:Jest' tebi bila dobra, meni nijeCernica je napisao/la:Imam osjecaj da ce bit dobra tekma ko ona prosla.
From father to son
Ma sumnjam da ćemo vas dobiti, ali eto, sa ovom ekipom ništa ne možeš prognozirati, oni uvijek kontra. Mi kažemo cilj je Evropa, a djeca zapela da osvoje titulu, nedokazno 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Poz i za tebe, nek pobijedi bolji i ko zasluzi. Bujruma vazda im. Od pravih simpatizera za prave simpatizere, huligani nek gone svojeshzna je napisao/la:Pozdrav za Rođene, poseban pozdrav za Pastrmku i Shamana. Nadam se da ima bujruma za vikend. Nemojte šta zamjeriti ako vam odnesemo 3 boda, yebi ga trebaju nam baš![]()
Neka bolji pobjedi
Prvo, hvala na zeljama.Vidi se da je Brko nabio cijeloj drzavi komplekse, ali sta ces. Ja iskreno iznimno postujem Velez. A za ovu Evropu, neka su ostali iz ove cetvorke zasluzili. Aferim prijatelju.kimbo je napisao/la:Volio bih da momci stisnu i opet jedno 2,3 komada u mrezi Zelje. Da jos malo vratimo kusur za ona pod.jeb.avanja od vremena velike glave.
Volio bih da ih odvojimo od evrope jer iskreno po onom kvalitetu koji prikazuju nisu ni zasluzili.
Bilo kako je bilo najbitnije da sve prodje u sportskom duhu pa ko bolji.
I da, da se nadovezem na ovaj post gore, Veleza ima i bit ce ga, za razliku od onih skutora iz drugog dijela Mostara. Pozz pravim navijacima Veleza, vidimo se u subotu ako Bog da
Željezničar živimo !
Katakomba mali si me povukao za jezik ali sam izbrisao post radi postovanja prema finim momcima s vase teme.
From father to son
Zar nije malo bezobrazan post ? Cuj mi igrom nismo zasluzili ?? A najbolja ekipa proljeca, jedini bez poraza ? Po cemu su to ostali zasluzili a mi ne ? I nisam imao nikakvu namjeru provociratiCernica je napisao/la:Katakomba mali si me povukao za jezik ali sam izbrisao post radi postovanja prema finim momcima s vase teme.
Željezničar živimo !
Brato nemoj generalizirat stvar. Mozda je to stav pojedinca koji je to napisao. Nebi da ulazim u neke debate. Mogu vam samo napisati bujrum ali te stvari o nabijanju nekih kompleksa je smjesno pravokatakomba je napisao/la:Zar nije malo bezobrazan post ? Cuj mi igrom nismo zasluzili ?? A najbolja ekipa proljeca, jedini bez poraza ? Po cemu su to ostali zasluzili a mi ne ? I nisam imao nikakvu namjeru provociratiCernica je napisao/la:Katakomba mali si me povukao za jezik ali sam izbrisao post radi postovanja prema finim momcima s vase teme.
From father to son
Smijesna prica o kompleksimakatakomba je napisao/la:Prvo, hvala na zeljama.Vidi se da je Brko nabio cijeloj drzavi komplekse, ali sta ces. Ja iskreno iznimno postujem Velez. A za ovu Evropu, neka su ostali iz ove cetvorke zasluzili. Aferim prijatelju.kimbo je napisao/la:Volio bih da momci stisnu i opet jedno 2,3 komada u mrezi Zelje. Da jos malo vratimo kusur za ona pod.jeb.avanja od vremena velike glave.
Volio bih da ih odvojimo od evrope jer iskreno po onom kvalitetu koji prikazuju nisu ni zasluzili.
Bilo kako je bilo najbitnije da sve prodje u sportskom duhu pa ko bolji.
I da, da se nadovezem na ovaj post gore, Veleza ima i bit ce ga, za razliku od onih skutora iz drugog dijela Mostara. Pozz pravim navijacima Veleza, vidimo se u subotu ako Bog da
A protiv vas cemo ako se mene pita uprijeti do daske ne zbog nekog kompleksa nego iz sportskih motiva da vam pokazemo da smo trenutno jaci CAK i kada vama treba a nama ne treba.
Nadam se da se nasi momci vec nisu previse opustili.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- modusvivendi
- Kontakt:
Buduci da odavno pratim ovaj forum, znam da ima dosta normalnih i realnih forumasa iz Mostara grada.
Jedva cekam subotu, pozelio sam Mostar pravo. Zivio sam i radio dole jedan period, tako da jedva cekam da vidim staru raju, pa na rostilj kod Rote i onda lagano skupa na utakmicu. Nema mi nista draze nego kad se mozes sa finom rajom kulturno i smisleno podhebavati, a sa pravim Mostarcima to je uvijek imalo poseban smek. Eto moj pokojni stric je navijao, ma sta navijao, obozavao je Velez, a citava porodica je bolesna za plavom bojom. Nekad davno, u neka bolja vremena, ukoliko bi neko iz voza u Mostaru dobacio "krep'o Velez", mostarska raja je bila u stanju prevrnuti i zapaliti voz.
Otisao sam prilicno od teme, nemojte zamjeriti. Samo neka bude postena i korektna utakmica, a ocekujem da cemo barem bod iscupati, po meni je i to odlicno za nas. Samo nas Europa interesuje, ali ako nam se ponudi titula, zasto je ne uzeti?
Jedva cekam subotu, pozelio sam Mostar pravo. Zivio sam i radio dole jedan period, tako da jedva cekam da vidim staru raju, pa na rostilj kod Rote i onda lagano skupa na utakmicu. Nema mi nista draze nego kad se mozes sa finom rajom kulturno i smisleno podhebavati, a sa pravim Mostarcima to je uvijek imalo poseban smek. Eto moj pokojni stric je navijao, ma sta navijao, obozavao je Velez, a citava porodica je bolesna za plavom bojom. Nekad davno, u neka bolja vremena, ukoliko bi neko iz voza u Mostaru dobacio "krep'o Velez", mostarska raja je bila u stanju prevrnuti i zapaliti voz.
Otisao sam prilicno od teme, nemojte zamjeriti. Samo neka bude postena i korektna utakmica, a ocekujem da cemo barem bod iscupati, po meni je i to odlicno za nas. Samo nas Europa interesuje, ali ako nam se ponudi titula, zasto je ne uzeti?
Druze ovo cjenim pravo a crvenom stricu nek je pokoj dusi. Bujrum caremodusvivendi je napisao/la:Buduci da odavno pratim ovaj forum, znam da ima dosta normalnih i realnih forumasa iz Mostara grada.
From father to son
- modusvivendi
- Kontakt:
Hvala, a dobro druzenje se nikada ne propusta. 
Trenutno korisnika/ca: Ajlah, Beli98, Belito, bvsic, Combattente87, Dadox, delko, DinGospo21, greenwood, Guest1945, LondonBlues, Mocvara1991, Mostarska, Necto, Pablo11, rishovski, Riziko, Samba71, VolimBiH96 i 108 gostiju.