harishp je napisao/la:Proslu tekmu ulaskom Izme Werdo spasio bod. Ovu tekmu ce izlaskom Izme izgleda spasiti jos dva boda, pride.
A ti ovim postom osvajas nova tri boda u trci za titulu, koja ce to bit po redu, treca?
Ti druze ko Mourinho, ne biras sredstva samo da osvojis jos jednu.
harishp je napisao/la:Proslu tekmu ulaskom Izme Werdo spasio bod. Ovu tekmu ce izlaskom Izme izgleda spasiti jos dva boda, pride.
A ti ovim postom osvajas nova tri boda u trci za titulu, koja ce to bit po redu, treca?
Imas ga pravo, nego hvataj se noge Tomo eto Jerryja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Imas ga pravo, nego hvataj se noge Tomo eto Jerryja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Čim si ga ti počeo opet kritikovati, odmah je zaigrao u prvom. Samo tako nastavi. Vidim i Begovica si kritikovao, znaci možemo očekivati neki dobar transfer Asmira.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
zgembo89 je napisao/la:[youtube][/youtube] vjezbo iZet sa Junuzovicem slobodne jbt ne moze Izo da prebaci lopte preko jest mu sut oslabio nikakve tehnike u njemu..
IZgubio samopouzdanje nakon one epizode u Galatasarayu i on je sad psihički potonu ako uspije ostat u Werderu bice dobro pa da se proba ustabiliti malo u prvih 11 ,inače,kad je došao u Werder po izjavama kao odskočna mu daska mislio sam prekucat će BL al qrko..
I Pjanić više u Romi presto izvodit slobodne skoro sve uzima Ljajić i čini mi se Najgolan ako je dalje..
Jos on nije u bog zna nekakvoj formi koliko ovdje najavljuju.
Protiv Paderborna usao i sa prvim kontaktom sa loptom zabio, ostale dvije tekme je bio starter, ali cini mi se da je obje po 45' minuta odigrao samo, daleko od toga da je u formi.
Ali kad uporedimo sa situacijom zadnjih mjeseci, ovo je odlicno, i mozda se i nadje u prvih 11 protiv Izraela.
Goalgetter je napisao/la:Jos on nije u bog zna nekakvoj formi koliko ovdje najavljuju.
Protiv Paderborna usao i sa prvim kontaktom sa loptom zabio, ostale dvije tekme je bio starter, ali cini mi se da je obje po 45' minuta odigrao samo, daleko od toga da je u formi.
Ali kad uporedimo sa situacijom zadnjih mjeseci, ovo je odlicno, i mozda se i nadje u prvih 11 protiv Izraela.
Njemacka liga je to pasa moj ne nekakva turska, ruska liga gdje sa 36 godina igras i trpas golove ko ce igrati ako nece Izet