Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ima najava na JuveBalkan, sve je napisano.
Biće ovo dobro.
Biće ovo dobro.
Forza Ragazzi, idemo koncentrisano uci u mec. Nadigravati se mozemo i smijemo. Samo kvalitet izvesti na teren.
Dugo cekamo na ovaj mec.
Zapamtite, danas je 5. maj
Hajmo Juve, ucini nas najsretnijim navijacima na dunjaluku!
FINO ALLA FINE!
Dugo cekamo na ovaj mec.
Zapamtite, danas je 5. maj
Hajmo Juve, ucini nas najsretnijim navijacima na dunjaluku!
FINO ALLA FINE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Biće to hairli!
Ajmooooooooooo Juveeeee....dati metlu mrtvim placenicima ,napasti i probat ne primit gol.ako prime ode sve u krc ,takticki bolje postavit ekipu nego što je to simeono atletico
- L'Avvocato
- Kontakt:
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Amin jarrabi.VelaHavle je napisao/la:Biće to hairli!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Bilo bi pravedno kad bi pobjedili ovu kompaniju za prodaju dresova i senzacionalisticki fudbal, al eto mnogo su jaci pa cemo vidjet. 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Samo oštro i sa m.u.dima... potući se bez straha i respekta. I dalje sam mišljenja da je odnos na njihovoj strani 55%-45%.
Polufinale je ipak, hrabro i jako. Mogu odlučiti nijanse ali i voljni moment te doza sreće potrebna na ovakvim bitkama.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Polufinale je ipak, hrabro i jako. Mogu odlučiti nijanse ali i voljni moment te doza sreće potrebna na ovakvim bitkama.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
Uzbudjenje raste, ja sam siguran da voljni momenat I zelja nece izostati, ipak je to polufinale.
Samo jako veceras, ratnicki, najvise se bojim Pirla I njegove pokretljivosti, pogotovo kad izgubi loptu za kontru, mora ga Vidal I Marchisio pratiti u stopu i pokrivati.
Ja se nadam golu iz prekida.
U ovim utakmicama i sreca igra veliku ulogu, vidjecemo.
Tekma se gleda sa dva Realovca
Forza Juveee
Samo jako veceras, ratnicki, najvise se bojim Pirla I njegove pokretljivosti, pogotovo kad izgubi loptu za kontru, mora ga Vidal I Marchisio pratiti u stopu i pokrivati.
Ja se nadam golu iz prekida.
U ovim utakmicama i sreca igra veliku ulogu, vidjecemo.
Tekma se gleda sa dva Realovca
Forza Juveee
1946
-
JuventinoVero
- Kontakt:
@Pogba svaka čast,istina je da ne volim duge postove jer se obično tu nagomila bruku gluposti ali ti si baš "čitljiv" i suprotan od navedenih,bravo
Što se tiče tekme,pogledah malo moguće sastave i vidim da je najavljen ramos u vezi,to vjerovatno znači da će njihovi bekovi ići visoko te da će on biti osigurač u slučaju kontre.
Bitno za Juve je da u početnih 15-20 minuta ne uđemo kao protiv b.dortmund i monaca,dakle samo bez nervoze i hrabro pa šta bude...
Moram se dotaći i Pirla,strah me njegovih eventualnih izgubljenih lopti i "trke" ali se nadam nekom njegovom slobodnjaku
hajde maestro budi najbolji kad je najpotrebnije 
Što se tiče tekme,pogledah malo moguće sastave i vidim da je najavljen ramos u vezi,to vjerovatno znači da će njihovi bekovi ići visoko te da će on biti osigurač u slučaju kontre.
Bitno za Juve je da u početnih 15-20 minuta ne uđemo kao protiv b.dortmund i monaca,dakle samo bez nervoze i hrabro pa šta bude...
Moram se dotaći i Pirla,strah me njegovih eventualnih izgubljenih lopti i "trke" ali se nadam nekom njegovom slobodnjaku
- IlFantasista
- Kontakt:
Taktika je čudo u fudbalu i zato mislim da se dobrom taktikom i postavkom Pirlove mane mogu nadoknaditi, Vidal ili Marchisio ili neko drugi od igrača će uvijek biti tu u njegovoj blizni pa da on ima rješenje...
Najbitnije će biti izdržati uvodnih 15 minuta jer se mi obično u velikim utakmicama useremo i uđemo sa prevelikom dozom straha i onda bude kikseva...
Najbitnije će biti izdržati uvodnih 15 minuta jer se mi obično u velikim utakmicama useremo i uđemo sa prevelikom dozom straha i onda bude kikseva...
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Sanjao 1-0 za nas, Vidal iz penala - prije sabaha. 2-1 za nas poslije sabaha.
Samo da ne primimo neki rani gol i neki kasni gol. Ako moramo neka bude oko 30-60 minuta i ok. Izdržati početni pritisak i onda igrati svoju igru.
Samo da ne primimo neki rani gol i neki kasni gol. Ako moramo neka bude oko 30-60 minuta i ok. Izdržati početni pritisak i onda igrati svoju igru.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
MashAllahIlCapitano je napisao/la:Sanjao 1-0 za nas, Vidal iz penala - prije sabaha. 2-1 za nas poslije sabaha.![]()
Max Allegri
- IlCapitano
- Kontakt:
Juventini off topic sprema li se kakva koreografija veceras u torinu i naravno sretno protiv kraljeva navijam veceras za vas. 
04.10.2009 !!
- IlCapitano
- Kontakt:
Sretno veceras, ja mislim da ce biti minimalna pobjeda Juventusa a i nula nije losa za revans.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.