FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SarajlijaTM
Re: FK Željezničar
Nije licenca nikad dosla u pitanje,sve je to samo propaganda
Ma nema niko info jet ce tek biti dostavljeno, ali ce biti licenca..
od prvostepene komisije,znam da ima žalbaaleksandar_veliki je napisao/la:Otkud info za licence, ako nije tajna?
Einigkeit und Recht und Freiheit
Nema potrebe da se zalimo ako smo je dobilidomorocki je napisao/la:od prvostepene komisije,znam da ima žalbaaleksandar_veliki je napisao/la:Otkud info za licence, ako nije tajna?
SLOBODA NAVIJAČIMA
Veliki Džumhur Damir

Re: Odg: FK Željezničar
I ova poreska jede ****. Potpišu reprogram pa onda ulijecu ko swat.rodom s Mejtaša je napisao/la:Uh, dobro je. Nakon one poreske sam se prepao pravo jer da su ikako mogli da nam je ne dadnu ne bi nam dali.
Sad bi fakat bilo šteta da ne odemo u Evropu. Izginuti u Mostaru, igrati hinjski, povućeno, na kontru. Prošlo je vrijeme kad smo mi imali ekipu da odeš i da ih napadneš i utrpaš dva komada. Avdo nije glup trener, ima iskustva, pitare je povalio ko bekane jer su napuhani kao i obično otišli dole. Što neko reče treba Veležu dati posjed i čekati im grešku, ako se upecaju na taj fol. Nadam se da će Oda nešto smisliti.
I jesu sta na kraju iskopali ?
Ma pusti njega, lupa.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
dobit cemo licencu 100%,kone,siroki,zrinjski i olimpik,bit ce gusto,mislim da mi i zrinjski cemo najgore proci ako koju kiksamo al eto opet se uzdam u nase momke koji ce imati dobru premiju za pobjedu u mostaru....(zrinja,siroki i sarajevo premiraju igrace veleza)al ponavljam uz posteno sudenje mozemo do pobjede
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Dugo te nije bilo, da tebe ko nije premirao da nas ne obavjestavas sta se događa.super je napisao/la:dobit cemo licencu 100%,kone,siroki,zrinjski i olimpik,bit ce gusto,mislim da mi i zrinjski cemo najgore proci ako koju kiksamo al eto opet se uzdam u nase momke koji ce imati dobru premiju za pobjedu u mostaru....(zrinja,siroki i sarajevo premiraju igrace veleza)al ponavljam uz posteno sudenje mozemo do pobjede
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- champions1921
Uzeće Velež keša kao da je u Europu izašao 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
- super
- Kontakt:
ma bit ce svega,sad je rezultat u prvom planu,za ulagaca jednog znam(spreman uloziti odmah 10 miliona)al zeli covjek da se najvise pita,al o tome cemo krajem maja...trebalo bi ovih par dana da bude sastanak vezano za to pa vas obavjestimElegant je napisao/la:Dugo te nije bilo, da tebe ko nije premirao da nas ne obavjestavas sta se događa.super je napisao/la:dobit cemo licencu 100%,kone,siroki,zrinjski i olimpik,bit ce gusto,mislim da mi i zrinjski cemo najgore proci ako koju kiksamo al eto opet se uzdam u nase momke koji ce imati dobru premiju za pobjedu u mostaru....(zrinja,siroki i sarajevo premiraju igrace veleza)al ponavljam uz posteno sudenje mozemo do pobjede
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Na kraju ce biti da ce nas neko premirati, pa nismo mi spali na to. Bice svakakvih prica do kraja. Idemo ko po kolo.
- super
- Kontakt:
jedini klub koji posteno igra ove godine smo mi,ponavljam zeljo ili zrinjski je 4 klub za evropu(kone,siroki i olimpik ce igrati)BijeliLuk je napisao/la:Na kraju ce biti da ce nas neko premirati, pa nismo mi spali na to. Bice svakakvih prica do kraja. Idemo ko po kolo.
Super kako mislis olimpic ce igrati evropu pa siroki ce ih pojesti u finalu.
- super
- Kontakt:
mislis ?terabajt je napisao/la:Super kako mislis olimpic ce igrati evropu pa siroki ce ih pojesti u finalu.
To vec namjesteno da olimpic osvoji hehsuper je napisao/la:mislis ?terabajt je napisao/la:Super kako mislis olimpic ce igrati evropu pa siroki ce ih pojesti u finalu.
Haj se umij brato gdje ces ovo napisat. Haj navedi jednu tekmu koju je Velez namjestio bacit cu se sa starog na kicmusuper je napisao/la:BijeliLuk je napisao/la:Na kraju ce biti da ce nas neko premirati, pa nismo mi spali na to. Bice svakakvih prica do kraja. Idemo ko po kolo.
jedini klub koji posteno igra ove godine smo mi,ponavljam zeljo ili zrinjski je 4 klub za evropu(kone,siroki i olimpik ce igrati)
From father to son
- champions1921
Mislio je na klubove koji se bore za titulu..
BUDI ŽELJO !!!
Re: Odg: FK Željezničar
Sve se ide da mi izvisimo. Sarajevo - Olimpic - Zrinjski. Ta trojka radi skupa.super je napisao/la:dobit cemo licencu 100%,kone,siroki,zrinjski i olimpik,bit ce gusto,mislim da mi i zrinjski cemo najgore proci ako koju kiksamo al eto opet se uzdam u nase momke koji ce imati dobru premiju za pobjedu u mostaru....(zrinja,siroki i sarajevo premiraju igrace veleza)al ponavljam uz posteno sudenje mozemo do pobjede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.