Sta radi za svoj narod normalno da je dusa ..sta je ovaj uzeo mi 100$ za ppv da gledam smjesnu odluku sudija..Pac mu je ba kraju pokazao koliko je bolji od njega kao osoba..recu ti amerikanci nisu uz njega barem vecinaLillard je napisao/la:Je dusa od covjeka Manny nea sta...
The Ring (sve o boksu)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Odg: The Ring (sve o boksu)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: The Ring (sve o boksu)
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Borba k'o borba... prosjek, Sa strane Floyda odlično taktički i tehnički odrađeno, defanziva vrhunska, kretnje nevjerovatne i skoro perfektne.
I ja sam se nadao da će to biti rat a la Hagler-Hearns ali ništa od toga, volio sam da je Manny pobijedio iako mislim da je za pola stepena ''slabiji'' bokser od Mayweathera... jbg čiča je odličan i to je to.
I ja sam se nadao da će to biti rat a la Hagler-Hearns ali ništa od toga, volio sam da je Manny pobijedio iako mislim da je za pola stepena ''slabiji'' bokser od Mayweathera... jbg čiča je odličan i to je to.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
PacMan povredjenog ramena boxao. Kazu zadobio je 2 sedmice prije borbe. Morat ce imati operaciju, oporavak traje 6-9 mjeseci.
Postovanje treba zaraditi.
j.ebeš oporavak, prije ili kasnije će to zarasti a poslije ovog meča i sa preko sto miliona dolara ne mora nikad više ni pogledati u smjeru ringa. nije ni čudo što se onako smješkao cijelo vrijeme 
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Samo sto sad ga mogu tuziti, jer kad su popunjavali papire, tamo strihirao da nema povreda, i da nema potrebe za daljnjim pregledom. Ocigledno isao na to da lovu pokupi. U boxu je sada samo to izgleda vazno.
Presmijesno, k'o da gledam rockyev film jedan negativac ima nadimak "the money" slika se s gutama novca, voda zene daje prepotentne izjave, drugi jadnicak vrijedno i marljivo radi, slikaju ga kako cita knjigu, skroman i fin ambasador male drzave u svijetu...... fantasticna propaganda nema dalje
Revans u Novembru ili slijedece godine.
Iako je Manny ocigledno imao povrijedjeno rame, licno ne mislim da ce mnogo bolje proci u revansu. Floyd ga je procitao i moze biti samo gore po njega.
Iako je Manny ocigledno imao povrijedjeno rame, licno ne mislim da ce mnogo bolje proci u revansu. Floyd ga je procitao i moze biti samo gore po njega.
Floyd Mayweather willing to fight Manny Pacquiao again
http://espn.go.com/boxing/story/_/id/12 ... uiao-again
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zašto da ne kad zna da ga ovaj ne može pobjediti.mandraX je napisao/la:Floyd Mayweather willing to fight Manny Pacquiao again
Box je gotov sto se Amerike tice, ovaj zadnji match je i bio zadnji za dugo vremena sto se tice hype, i cijele drzave da se nalozili da gleda. Revans cu vjerovatno gledat ali uopste bez nekog apetita. 100$ im nedam, ovaj nije vrijedio ni regularnog PPV.
Taj skromni "jadniicak" ce navodno donirati skoro 60 mil dolara u humanitarne svrhe,nazovi to kako hoceš ali da je ljudina,fakat jest..xaves je napisao/la: Presmijesno, k'o da gledam rockyev film jedan negativac ima nadimak "the money" slika se s gutama novca, voda zene daje prepotentne izjave, drugi jadnicak vrijedno i marljivo radi, slikaju ga kako cita knjigu, skroman i fin ambasador male drzave u svijetu...... fantasticna propaganda nema dalje
Ma ok ljudina je ne sporim ja ali bas se stvara ta propaganda da ovaj ispadne maximalno dobar i obrnuto za amerikancachily-rz je napisao/la:Taj skromni "jadniicak" ce navodno donirati skoro 60 mil dolara u humanitarne svrhe,nazovi to kako hoceš ali da je ljudina,fakat jest..xaves je napisao/la: Presmijesno, k'o da gledam rockyev film jedan negativac ima nadimak "the money" slika se s gutama novca, voda zene daje prepotentne izjave, drugi jadnicak vrijedno i marljivo radi, slikaju ga kako cita knjigu, skroman i fin ambasador male drzave u svijetu...... fantasticna propaganda nema dalje
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa logično. Marketing 101.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Pa Amerikanac i nije bas najbolji covjek, mozda zato. Potrefilo se taman. Tuce zene, tacnije 7 napada na 5 zena. Uperio pistolj u curina stopala, i rekao joj da bira koji prst da joj raznese.
Trosi milione u kasinima. Pali novcanice od 100$ samo zato sto moze. I mnoga druga arogantna ponasanja.
Dok drugi vecinu svojih para donira u dobrotvorne svrhe. I sad je vec izjavio da vecina od ove borbe ide u dobrotvorne svrhe.
Jedan je ljudsko smece, a drugi ljudina.
Ako bude drugi mec, nemam sitnog vremena da ga gledam.
Dok drugi vecinu svojih para donira u dobrotvorne svrhe. I sad je vec izjavio da vecina od ove borbe ide u dobrotvorne svrhe.
Jedan je ljudsko smece, a drugi ljudina.
Ako bude drugi mec, nemam sitnog vremena da ga gledam.
Ma čist marketing. Manny nema šanse da se oporavi od ovakve operacije za tako kratak period i da uđe u formu. Floyd kenja kao i obično i sad bi da ispadne dobrica... Jedino kada bi zadnju borbu pomjerio za narednu godinu...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
A class-action lawsuit was filed Tuesday seeking more than $5 million from Manny Pacquiao for fraudulently concealing his injury before fighting Floyd Mayweather.
http://www.thesportbible.com/articles/m ... d-pacquiao" onclick="window.open(this.href);return false;
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kakav meč El Canela protiv Kirklanda, pravo uživanje i strašan nokaut.

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.