HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Dabar
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Dabar » 17 apr 2010, 14:23

ej drugo je što je široki ulazio kao autsajder,a drugo je bosna,nema bosna muda ko široki pa da u najvažnijoj utakmici odnese pobjedu sa pecare,kao što smo mi mnogooo puta,najvažnije tekme dobivali u sarajevu...

znalac
Kontakt:

Post Postao/la znalac » 17 apr 2010, 14:30

Uh jeste se uzdigli, to sad imate skor 7-0 pa cim prvu izgubite bice da ste pustili.Pa sjetite se da vasa dobra forma nista nece znaciti kad pocne play off to je sasvim druga neka prica.Tu ni domaci teren nece biti odlucujuca prednost.Mnogo puta je bosna ulazila domintano sa prve pzoicije iz lige 6 u play off pa gubila u play offu od sirokog, znate i sami kako to ide.Najgore je to kad se unaprijed vec smatrate tako sigurnim i apsolutnim favoritom.Vi i jeste favoriti gledajuci trenutnu formu ali to bas nece mnogo znaciti , vidjecete.[/quote]

ali široki nije bosna i ja sam uvjeren uvjereniji nego ikad da cemo bit prvaci
volio bi da finale bude široki -bosna jer to je najveci derbi bh košarke i poseban je to meni osobno osjećaj kad ta dva kluba igraju
sve ekipe ove lige 6 osim capljine (koju cu vidit veceras)sam vidio najviše mi se svidila sloboda
dobra ekipa bez veliki imena sve domaci igraci bore se do zadnje sekunde
pozdrav svim širokobriježanima na ovom forumu

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 17 apr 2010, 16:00

@znalac welcome :)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 apr 2010, 16:05

kksiroki je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:molim lijepo....

TEMA JE HKK ŠIROKI :roll:
inace ce Kevin da se naljuti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Inače vas nećemo pustiti u utorak/srijedu :mrgreen:
a inace ste nas pustali stalno :o :o :o :o :o :o ...siroki se realno najvise nalozi na bosnu, ovo pisem bez ikakve provokacije, ali to je istina....dudlas74, bolji su oni i u pley offu i u svemu...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 17 apr 2010, 16:08

@neno pa i barca se nalozi najvise na reala isto kao i ovi na njih jbga derbi je to na koga ces ako neces na najvece protivnike... :) :)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 apr 2010, 17:28

neno#4 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
inace ce Kevin da se naljuti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Inače vas nećemo pustiti u utorak/srijedu :mrgreen:
a inace ste nas pustali stalno :o :o :o :o :o :o ...siroki se realno najvise nalozi na bosnu, ovo pisem bez ikakve provokacije, ali to je istina....dudlas74, bolji su oni i u pley offu i u svemu...
Jebga, nalozi se i svatko na nas, jel tako bilo i u Tuzli sad, isto kao sto bi i Bosni bilo, na koga ce se naloziti ako ne na najtrofejnije ekipe u drzavi. Sumnjam nesto da Bosna nema motiv protiv Širokog, a necu za ostale ni govoriti. Sjecam se utakmica u Posusju, Mostaru, Grudama, Capljini, itd., sve okolnim mjestima koji inace navijaju za Široki regularno, al ti bi lijevu ruku dali da Širokog pobjede kad im dodje u dvoranu, kakvih sam se komentara naslusao i svega sranja, jos od ovih sto kulturnije kao glume, ili kad im mi organizirano dodjemo, nije da bi oni inace navijali, al odjednom 'stvore' grupu ponovno, prepuna dvorana, a recimo iduci dan dodje Bosna recimo, i sl., nista, kod vecine. Ahh. Nebitno, u svakom slucaju, neemoj misliti da je to do Bosne cisto. ;)
...Život za Široki...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 17 apr 2010, 18:09

Ma najgori su ovi naši susjedi zrinjski,grude,čapljina mnogo puta sam bio dole kad mi igramo,čovječe dočekaju nas kao najveće neprijatelje,ko da im partizan dolazi,evo u tuzli su nas ispratili pljeskom,ljudi bar imaju malo poštovanja prema najboljem timu u državi,a ove naše "hercegovce"ne treba više štediti,pa tako i večeras,nakantat ih 50 razlike...

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 17 apr 2010, 21:16

Dabar je napisao/la:Ma najgori su ovi naši susjedi zrinjski,grude,čapljina mnogo puta sam bio dole kad mi igramo,čovječe dočekaju nas kao najveće neprijatelje,ko da im partizan dolazi,evo u tuzli su nas ispratili pljeskom,ljudi bar imaju malo poštovanja prema najboljem timu u državi,a ove naše "hercegovce"ne treba više štediti,pa tako i večeras,nakantat ih 50 razlike...

Pa to je nomalno vi ste hercegbosanski tim na kojem se vasi hercegovci pale najvise dok se na bosnu pale svi na nivou citave zemlje.Siguran sam da se na siroki ne pale recimo u mrkonjic gradu il brckodistriktu kao tu gdje si nabrojao i to je normalno kao sto je normalno da se na bosnu pali citava drzava jer bosna igra zadnjih 40 godina non stop u vrhu bivse juge i sad bosanskohercegovacke kosarke.Normalno da je bilo vrjeme i padova pogotovo odmah nakon rata al znas i sam na sta mislim.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 17 apr 2010, 22:00

dudlas74 je napisao/la:
Dabar je napisao/la:Ma najgori su ovi naši susjedi zrinjski,grude,čapljina mnogo puta sam bio dole kad mi igramo,čovječe dočekaju nas kao najveće neprijatelje,ko da im partizan dolazi,evo u tuzli su nas ispratili pljeskom,ljudi bar imaju malo poštovanja prema najboljem timu u državi,a ove naše "hercegovce"ne treba više štediti,pa tako i večeras,nakantat ih 50 razlike...

Pa to je nomalno vi ste hercegbosanski tim na kojem se vasi hercegovci pale najvise dok se na bosnu pale svi na nivou citave zemlje.Siguran sam da se na siroki ne pale recimo u mrkonjic gradu il brckodistriktu kao tu gdje si nabrojao i to je normalno kao sto je normalno da se na bosnu pali citava drzava jer bosna igra zadnjih 40 godina non stop u vrhu bivse juge i sad bosanskohercegovacke kosarke.Normalno da je bilo vrjeme i padova pogotovo odmah nakon rata al znas i sam na sta mislim.
Da te nema trebalo bi te izmislit .

A neda mi se quotat pa da ti za onaj gore post odgovorim , Citirao sa nenu i kevina a ne tebe i njima je upućena bila zajebancija e sad što se ti kačiš na svaki post koji ti nije po volji , tvoj problem .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 17 apr 2010, 22:02

Inače dobili smo Čapljinu 15-ak , ono rutinski ne baš lako ali i bez većih problema .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 18 apr 2010, 20:57

kksiroki je napisao/la:
dudlas74 je napisao/la:

Da te nema trebalo bi te izmislit .

A neda mi se quotat pa da ti za onaj gore post odgovorim , Citirao sa nenu i kevina a ne tebe i njima je upućena bila zajebancija e sad što se ti kačiš na svaki post koji ti nije po volji , tvoj problem .
A koji klinac se ti javljas kad tebe nisam ni citirao a meni brojis kako se j javljam na svaki post.Valjda imam pravo da diskutujem na forumu ili bi ti mozda i forum odvajao i dijelio , koji lik da bog sacuva.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 18 apr 2010, 22:05

A neda mi se quotat pa da ti za onaj gore post odgovorim , Citirao sa nenu i kevina a ne tebe i njima je upućena bila zajebancija e sad što se ti kačiš na svaki post koji ti nije po volji , tvoj problem .[/quote]

A koji klinac se ti javljas kad tebe nisam ni citirao a meni brojis kako se j javljam na svaki post.Valjda imam pravo da diskutujem na forumu ili bi ti mozda i forum odvajao i dijelio , koji lik da bog sacuva.[/quote]

Dudlas moj mjenja strane malo dodje da provocira na Slobodinu temu pa malo na Sirokog , uskoro Igokeja Capljina Zrinjski :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 18 apr 2010, 23:56

dudlas74 je napisao/la:
Uh jeste se uzdigli, to sad imate skor 7-0 pa cim prvu izgubite bice da ste pustili.Pa sjetite se da vasa dobra forma nista nece znaciti kad pocne play off to je sasvim druga neka prica.Tu ni domaci teren nece biti odlucujuca prednost.Mnogo puta je bosna ulazila domintano sa prve pzoicije iz lige 6 u play off pa gubila u play offu od sirokog, znate i sami kako to ide.Najgore je to kad se unaprijed vec smatrate tako sigurnim i apsolutnim favoritom.Vi i jeste favoriti gledajuci trenutnu formu ali to bas nece mnogo znaciti , vidjecete.

kažeš nisi me citirao , pa iskreno sad se pomalo bojim za sebe jer smo ja i ti u 2-3 godine i očito senilnost neće ni mene skoro promašiti tako ponavljam " da te nema trebalo bi te izmisliti .

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 19 apr 2010, 03:19

TaRgEt_ je napisao/la:A neda mi se quotat pa da ti za onaj gore post odgovorim , Citirao sa nenu i kevina a ne tebe i njima je upućena bila zajebancija e sad što se ti kačiš na svaki post koji ti nije po volji , tvoj problem .
A koji klinac se ti javljas kad tebe nisam ni citirao a meni brojis kako se j javljam na svaki post.Valjda imam pravo da diskutujem na forumu ili bi ti mozda i forum odvajao i dijelio , koji lik da bog sacuva.[/quote]

Dudlas moj mjenja strane malo dodje da provocira na Slobodinu temu pa malo na Sirokog , uskoro Igokeja Capljina Zrinjski :D[/quote]

Pa ocito da nisi bio na bosninoj temi jer i tamo govore da provociram.Boze za koga onda ja navijam, izgleda za marsovce :lol:

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 19 apr 2010, 03:23

kksiroki je napisao/la:
dudlas74 je napisao/la:
Uh jeste se uzdigli, to sad imate skor 7-0 pa cim prvu izgubite bice da ste pustili.Pa sjetite se da vasa dobra forma nista nece znaciti kad pocne play off to je sasvim druga neka prica.Tu ni domaci teren nece biti odlucujuca prednost.Mnogo puta je bosna ulazila domintano sa prve pzoicije iz lige 6 u play off pa gubila u play offu od sirokog, znate i sami kako to ide.Najgore je to kad se unaprijed vec smatrate tako sigurnim i apsolutnim favoritom.Vi i jeste favoriti gledajuci trenutnu formu ali to bas nece mnogo znaciti , vidjecete.

kažeš nisi me citirao , pa iskreno sad se pomalo bojim za sebe jer smo ja i ti u 2-3 godine i očito senilnost neće ni mene skoro promašiti tako ponavljam " da te nema trebalo bi te izmisliti .
Ih kad je ovo bilo bas i jesam zaboravio da misis na ovaj post.Pa ja sam se tamo drugoj osobi pod nickom Dabar obracao i ti mene citiras i govoris kako sam tebe citirao, e i ti si se vala zapetljao.Mogao si odmah ovaj citat da napises i kazes ono sto si rekao dok si postao drugi citat koji s tobom veze nije imao.Haj sad odmori i ti malo stvarno treba da se brines, kad se ovako zapetljas, a jos si kao sto rece mladji 2-3 godine , sta ce tek biti kad dodjes u moje godine.

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 19 apr 2010, 09:51

šta ste dosadni sa citiranjima i provociranjima

ima li ikakvih novosti o košarci? :roll:

znalac
Kontakt:

Post Postao/la znalac » 19 apr 2010, 10:51

eric_cantona je napisao/la:šta ste dosadni sa citiranjima i provociranjima

pa sad novost nekima je nekima je vec stara vijest:KK ŠIROKI TT KABELI je novi prvak BiH U KOŠARCI :D
šala mala ali ja stvarno ne vidim tko nas može na pecari dobti samim time i općenito dobit
drago mi je što se finale igra na tri dobivene i ove godine malo veću feštu napravit a ne kod križa 50 ljudi dočekalo igrače oni bili 20 min slikanje i otišli ĐE SU BOLA KOBASICE????????
i još nešto volio bi da se o masonu odluci bar 10 dana prije kraja svega da se možemo dostojanstveno (nadam se da necemo da ce ostat još )oprostit u nekakav transparent ili tako nešto

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 apr 2010, 13:34

znalac je napisao/la:
eric_cantona je napisao/la:šta ste dosadni sa citiranjima i provociranjima

pa sad novost nekima je nekima je vec stara vijest:KK ŠIROKI TT KABELI je novi prvak BiH U KOŠARCI :D
šala mala ali ja stvarno ne vidim tko nas može na pecari dobti samim time i općenito dobit
drago mi je što se finale igra na tri dobivene i ove godine malo veću feštu napravit a ne kod križa 50 ljudi dočekalo igrače oni bili 20 min slikanje i otišli ĐE SU BOLA KOBASICE????????
i još nešto volio bi da se o masonu odluci bar 10 dana prije kraja svega da se možemo dostojanstveno (nadam se da necemo da ce ostat još )oprostit u nekakav transparent ili tako nešto
davno je odluceno.....

Ostalo je samo ime.....

znalac
Kontakt:

Post Postao/la znalac » 19 apr 2010, 13:37

neno sta je to odluceno????????????ako nije tajna

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 apr 2010, 14:02

znalac je napisao/la:neno sta je to odluceno????????????ako nije tajna
pa nema skoro nikakve sanse da mason ostane.....nazalost to je realnost......

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.