Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
To za pm2 prije nego sto se svi zalete treba spomenut da se s realom itekako moze igrati na nulu, vidjeli smo atletiko xy puta, juve ima dosta jaku defanzivnu strukturu i trkace koji mogu pokriti jako puno prostora, nadalje real ne blista u jakim utakmicama ove sezone u gostima, ova vikend pobjeda sa sevillom je vise izuzetak nego pravilo. Real bi nekim zalijetanjem mogao pucati sebi u nogu, a nema potrebe rizikovati bilo sta na gostovanju u italiji, opet primjer atletiko prva utakmica
Naravno, ovo sam napisao kao konstruktivan savjet ne kao kritiku da se razumijemo
Naravno, ovo sam napisao kao konstruktivan savjet ne kao kritiku da se razumijemo
Atkinson sudi, nisu ga dzaba postavili da ne uneredi revans. Margina od 5,5, zutih nema sanse da se prebaci.
Takodjer korneri, 10 ili 11 kako gdje je poprilican sure bet
Takodjer korneri, 10 ili 11 kako gdje je poprilican sure bet

odlična noć iza nassila14 je napisao/la:zaista mi se ne da pisati neke analize za večerašnje tekme i igrače..ja sam odlučio svaku utakmicu do kraja play offa ispratiti sa x-em..a za večeras evo nekoliko mojih prijedloga
James više 27.5
Irwing više 22.5
Gasol više 17.5
Rose više 17.5
Butler manje 21.5
Reddick više 14.5
Crawford više 12.5
Griffin manje 23.5 (ukoliko ne nastupi CP3, preskočiti par)
ako neko šta izabere, nek mu je sa srećom

imal ko kakav info za zene kosarka:
Celik-Buducnost
-24,5 hc
ima na bet365 da se kladim....

Celik-Buducnost
-24,5 hc
ima na bet365 da se kladim....

-
- Kontakt:
18: 00 Khimki - Avtodor - (+14,5) - 1 @ 1,85
- Khimki igra strasnu sezonu, osvojili su nedavno Eurocup, a i u VTB Ligi im sjajno ide..pobjedjivali su ove sezone sjajne ekipe, 2 puta Valenciju, Cska, Unics, Gran Canariu...
- U prvoj utakmici play-offa VTB lige protiv Avtodora su 25 minuta gubili, pa bi onda ubacili u brzinu vise i pregazili goste sa 22 poena razlike.. U medjusobnim duelima Khimki nikada nije imao problema protiv gostiju, u zadnje 3 utakmice razlika je isla lagano preko 20..
- Khimki igra veoma kvalitetno, pogotovo u ofanzivnom dijelu, njihov prosjek je oko 90-ak poena..imaju dosta kvalitetnih igraca, a ja tipujem na 2 overa igraca... na Monyu (8,5 VISE @ 1,85) koji igra ko 25 minuta po utakmici, ima odlican sut, u zadnje 4 utakmice samo jednom je ostao ispod ove granice.. i na snaznog centra Davisa (11,5 VISE @ 1,85) kojem je prosjek na zadnje 4 utakmice 15,25 pts.. takodjer igra tu negdje oko 25 minuta.. sretno ko prati
uk.kvota: 6,33
- Khimki igra strasnu sezonu, osvojili su nedavno Eurocup, a i u VTB Ligi im sjajno ide..pobjedjivali su ove sezone sjajne ekipe, 2 puta Valenciju, Cska, Unics, Gran Canariu...
- U prvoj utakmici play-offa VTB lige protiv Avtodora su 25 minuta gubili, pa bi onda ubacili u brzinu vise i pregazili goste sa 22 poena razlike.. U medjusobnim duelima Khimki nikada nije imao problema protiv gostiju, u zadnje 3 utakmice razlika je isla lagano preko 20..
- Khimki igra veoma kvalitetno, pogotovo u ofanzivnom dijelu, njihov prosjek je oko 90-ak poena..imaju dosta kvalitetnih igraca, a ja tipujem na 2 overa igraca... na Monyu (8,5 VISE @ 1,85) koji igra ko 25 minuta po utakmici, ima odlican sut, u zadnje 4 utakmice samo jednom je ostao ispod ove granice.. i na snaznog centra Davisa (11,5 VISE @ 1,85) kojem je prosjek na zadnje 4 utakmice 15,25 pts.. takodjer igra tu negdje oko 25 minuta.. sretno ko prati
uk.kvota: 6,33
-
- Kontakt:
http://prntscr.com/71txm4" onclick="window.open(this.href);return false; Sretno ko isprati
- badblueboylivno
- Kontakt:
Mislim da se nitko ne može braniti kao Atletico, a uz to ide i faktor gradskog derbija te mržnje i ciganluka s obje strane koji ometaju normalnu igru. I unatoč tome, 0-0 u toj utakmici je bila strašna nepravda, Real se ispromašivao, a Atle je morao zabiti nešto pred sami kraj utakmice. A i meni je bila nepravda, pao samo na tome (2) za stotinjak maraka.xaves je napisao/la:To za pm2 prije nego sto se svi zalete treba spomenut da se s realom itekako moze igrati na nulu, vidjeli smo atletiko xy puta, juve ima dosta jaku defanzivnu strukturu i trkace koji mogu pokriti jako puno prostora, nadalje real ne blista u jakim utakmicama ove sezone u gostima, ova vikend pobjeda sa sevillom je vise izuzetak nego pravilo. Real bi nekim zalijetanjem mogao pucati sebi u nogu, a nema potrebe rizikovati bilo sta na gostovanju u italiji, opet primjer atletiko prva utakmica

Hayley <3
Ne znam za vas ali ja igram na Juventus 1, mislim da će Real izgubiti večeras, Juve je bolji nego što ga se prikazuje, kvota 3.10 i mislim da Juventini slave večeras
- exorciiist
- Kontakt:
Gdje je 3.10? u wwin-u je 2.80zgmiky je napisao/la:Ne znam za vas ali ja igram na Juventus 1, mislim da će Real izgubiti večeras, Juve je bolji nego što ga se prikazuje, kvota 3.10 i mislim da Juventini slave večeras
lutrijaexorciiist je napisao/la:Gdje je 3.10? u wwin-u je 2.80zgmiky je napisao/la:Ne znam za vas ali ja igram na Juventus 1, mislim da će Real izgubiti večeras, Juve je bolji nego što ga se prikazuje, kvota 3.10 i mislim da Juventini slave večeras

- exorciiist
- Kontakt:
Ja sam bas neodlucan za veceras...teska tekma za prognozirati...zgmiky je napisao/la:lutrijaexorciiist je napisao/la:Gdje je 3.10? u wwin-u je 2.80zgmiky je napisao/la:Ne znam za vas ali ja igram na Juventus 1, mislim da će Real izgubiti večeras, Juve je bolji nego što ga se prikazuje, kvota 3.10 i mislim da Juventini slave večeras
Juventus - Real X/X
Barcelona - Bayern (0:2) 1
Kvota 25, ja ću probati na markicu
Mislim da vrijedi probati Tevez i Ronaldo, nekakav sistemić za večeras...
Barcelona - Bayern (0:2) 1
Kvota 25, ja ću probati na markicu

hokejaši može li Slovenija iznenaditi Slovake? gledam kvotu 6.20 a prva trećina 5.00 i ja to moram probati pa makar pao nakon 5 minuta 

Ako je neko tu, hitno da mi odgovori ove dvije tekme nba.
Over koseva ili under.
Over koseva ili under.
na live uplatio sada 20 maraka vise od 1,5 ofsajda u prvom 
kvota 1,50

kvota 1,50

nadam se da si odigraozgmiky je napisao/la:hokejaši može li Slovenija iznenaditi Slovake? gledam kvotu 6.20 a prva trećina 5.00 i ja to moram probati pa makar pao nakon 5 minuta

Atlanta-Washington.
Odigrao sam 2 na Washington, ljudi u kladionicama masovno igraju tako, pa valjda bude hajra.
Odigrao sam 2 na Washington, ljudi u kladionicama masovno igraju tako, pa valjda bude hajra.
naravno, igram sve što stavim tu, ne lupam bezvezemutu je napisao/la:nadam se da si odigraozgmiky je napisao/la:hokejaši može li Slovenija iznenaditi Slovake? gledam kvotu 6.20 a prva trećina 5.00 i ja to moram probati pa makar pao nakon 5 minuta

zgmiky je napisao/la:Ne znam za vas ali ja igram na Juventus 1, mislim da će Real izgubiti večeras, Juve je bolji nego što ga se prikazuje, kvota 3.10 i mislim da Juventini slave večeras

Za vcs:
Atlanta 1
Tague 14,5 z2
Golden 1
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Atlanta 1
Tague 14,5 z2
Golden 1
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.