Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Nisam odavno gledao utakmice Serije A pa tako ni Juventusa,ali ovo sto gledam veceras mi je pomalo tuzno.Real je druga klasa za Juve,imam osjecaj da ljudi igraju totalno nezainteresovano i takvi mogu u svakom trenutku da vam naprave problem.Tesko prenosite loptu,nekako boljazljivo i sa previse respekta.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Utakmica u egalu od prve minute, iskreno sam zadovoljan kvalitetom nase igre. Real stvorio dvije sanse iz bezpotrebnih pogresaka i nista vise vrijedno pomena. Treba pokusati zabiljeziti bilo kakvu pobjedu i vjerovati u prolaz, jer sam siguran da Juve moze odigrati kvalitetno u revansu.
Pereyra In Pirlo Out nakon 60 minute.
Sturaro odlican, bez greska
Pereyra In Pirlo Out nakon 60 minute.
Sturaro odlican, bez greska
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Vala jeftin gol primismo, pa niko onu pizdu ne cuva.
Realove zvijezde ko od pamuka, ne smijes dotaknut.
Realove zvijezde ko od pamuka, ne smijes dotaknut.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- akisarajevo92
- Kontakt:
Tako to izgleda kad neko ulozi u transfere 500 miliona kroz 6 godina, a neko 70.arhimed89 je napisao/la:Nisam odavno gledao utakmice Serije A pa tako ni Juventusa,ali ovo sto gledam veceras mi je pomalo tuzno.Real je druga klasa za Juve,imam osjecaj da ljudi igraju totalno nezainteresovano i takvi mogu u svakom trenutku da vam naprave problem.Tesko prenosite loptu,nekako boljazljivo i sa previse respekta.
Don't believe the hype.
To je ta individualna razlika. Samo 3 igrača Reala sam upratio u centru zbivanja, svi ostali neprimjetni i to dovoljno govori. Teško da timski to možeš neutralisati, a pri tome si bez ključnog veziste, a i van forme pomalo.
Opet ponavljam, samo da je ne primiti još jedan gol, sa ovim se na revanš može ići.
Opet ponavljam, samo da je ne primiti još jedan gol, sa ovim se na revanš može ići.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
A ja ne znam kakva je to izvlakusa ? Cuj oni dali 500 miliona a mi 70akisarajevo92 je napisao/la:Tako to izgleda kad neko ulozi u transfere 500 miliona kroz 6 godina, a neko 70.arhimed89 je napisao/la:Nisam odavno gledao utakmice Serije A pa tako ni Juventusa,ali ovo sto gledam veceras mi je pomalo tuzno.Real je druga klasa za Juve,imam osjecaj da ljudi igraju totalno nezainteresovano i takvi mogu u svakom trenutku da vam naprave problem.Tesko prenosite loptu,nekako boljazljivo i sa previse respekta.
P.S da ne bude da navijam za real. navijam samo za Zelju
Željezničar živimo !
- IlCapitano
- Kontakt:
Pirlo kod gola opet stoji sam na 5 metara i gleda kako Ronaldo zabija. Beskoristan čovjek svega mi. Ako će stajati neka stoji na centru, bar bi Marchisio pokrivao njegovo. Ovako se čitava ekipa pomjera da pokrije rupu, a on bleji k'o tele neko.
Ne primiti drugi gol i mora se jače i brže igrati. Licht i Morata čim prime loptu gledaju kako bi pali na guzicu umjesto da povuku naprijed.
Tevez podbacio osim prvih 10-ak minuta.
Ne primiti drugi gol i mora se jače i brže igrati. Licht i Morata čim prime loptu gledaju kako bi pali na guzicu umjesto da povuku naprijed.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Bice i od Sturara nesto, ne jbe lik sto mu je 7 utakmica u dresu Juventusa polufinale LP 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma nije ga niko ispratio bar sto sam ja vidio Bonucci i Lichtsteiner su bili ispred/iza njega medutim niko ga nije ispratio do krajaIlCapitano je napisao/la:Pirlo kod gola opet stoji sam na 5 metara i gleda kako Ronaldo zabija. Beskoristan čovjek svega mi. Ako će stajati neka stoji na centru, bar bi Marchisio pokrivao njegovo. Ovako se čitava ekipa pomjera da pokrije rupu, a on bleji k'o tele neko.![]()
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Bonucci je otišao da zatvori Jamesa zajedno sa Vidalom na prvu stativu. Licht je imao igrača iza leđa i morao je ostati na njemu. Čak i da je otišao na Ronalda ne može ga nadskočiti sa leđa, samo penal napraviti. Pirlo stoji i gleda, nije ni pokušao. U tom i jeste problem, teško bi i on zatvorio, ali njemu puca **** što nije.10DelPiero je napisao/la:Ma nije ga niko ispratio bar sto sam ja vidio Bonucci i Lichtsteiner su bili ispred/iza njega medutim niko ga nije ispratio do krajaIlCapitano je napisao/la:Pirlo kod gola opet stoji sam na 5 metara i gleda kako Ronaldo zabija. Beskoristan čovjek svega mi. Ako će stajati neka stoji na centru, bar bi Marchisio pokrivao njegovo. Ovako se čitava ekipa pomjera da pokrije rupu, a on bleji k'o tele neko.![]()
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Nisam vidio da je ikog bilo iza, na drugoj stativi ali steta svakako sa linije je ubaci.
Alessandro Del Piero !
- akisarajevo92
- Kontakt:
Valjda bude neki slobodnjak na 20-25m dok je Pirlo na terenu.
Don't believe the hype.
Koji je pogan ovaj sudac
, isključiće našeg nekoga prije nego marionetama da jedan žuti.
#MaxOUT
#MaxOUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bravo! Samo deri.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To mačkooooo 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne vjerujem fakat.Nedved11 je napisao/la:Crveni sudija
Daj sada Barzu i 5-3-2.
Sturaro je stijena.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.