DrustveniParazit je napisao/la:Nisam ja rekao da negdje postoji, nego tvoj kolega kaže da vas ne zanima kako će drugi igrati kad vi znate da ćete pobijediti, stoga je moje pitanje bilo takvo jer tabela ne pokazuje da sve pobjeđujute.Schwarz je napisao/la:Pa nadji nam ligu u kojoj tim ima maksimalan broj bodova( osim vas na pocetku sezoneDrustveniParazit je napisao/la:
Što onda niste prvi sa maksimalnim brojem bodova?)
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Željezničar živimo !
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Jel' moguće da si ti toliko glup? Danas svi premieraju koji su u vrhu, samo vi ne jer nemate para za toga, džabe titule džabe sve.bagrcavi je napisao/la:Jel' moguće da je ovako glup?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
DrustveniParazit je napisao/la:Jel' moguće da si ti toliko glup? Danas svi premieraju koji su u vrhu, samo vi ne jer nemate para za toga, džabe titule džabe sve.bagrcavi je napisao/la:Jel' moguće da je ovako glup?
Željezničar živimo !
De procitaj sta si napisao hahah, mene stid.DrustveniParazit je napisao/la:Jel' moguće da si ti toliko glup? Danas svi premieraju koji su u vrhu, samo vi ne jer nemate para za toga, džabe titule džabe sve.bagrcavi je napisao/la:Jel' moguće da je ovako glup?
E moji strumfovi, blago vama...
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Pa bolan parazitu imas li mozga imalo haha
Treba samo uporediti opste teme dva Sarajevska prvoligasa. Ovdje se svako ko navija za Sarajevo i ko pise bilo sta naziva glupim i slicno i tako vec konstantno. Na drugoj, suprotnoj temi kad pisu navijaci Zeljeznicara, takvo sto nije praksa.
Dovoljan pokazatelj kakva struktura ljudi navija za jedan a kakva za drugi klub.
Ruralno stanovnistvo se ocito utaborilo na ovoj strani foruma.
Dovoljan pokazatelj kakva struktura ljudi navija za jedan a kakva za drugi klub.
super, hvala, dovidjenjaEvander je napisao/la:Treba samo uporediti opste teme dva Sarajevska prvoligasa. Ovdje se svako ko navija za Sarajevo i ko pise bilo sta naziva glupim i slicno i tako vec konstantno. Na drugoj, suprotnoj temi kad pisu navijaci Zeljeznicara, takvo sto nije praksa.
Željezničar živimo !
Pa da je pametan ne bi navijao za sarajevo.Evander je napisao/la:Treba samo uporediti opste teme dva Sarajevska prvoligasa. Ovdje se svako ko navija za Sarajevo i ko pise bilo sta naziva glupim i slicno i tako vec konstantno. Na drugoj, suprotnoj temi kad pisu navijaci Zeljeznicara, takvo sto nije praksa.
Mozel' se koja korida organizovat' gradjani
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Zaista ne znam o kakvim koridama u organizaciji FK sarajeva pricas. Jedino nalik koridi a da ima veze sa klubovima je koncert Ljube Alicica onomad.bagrcavi je napisao/la:Pa da je pametan ne bi navijao za sarajevo.Evander je napisao/la:Treba samo uporediti opste teme dva Sarajevska prvoligasa. Ovdje se svako ko navija za Sarajevo i ko pise bilo sta naziva glupim i slicno i tako vec konstantno. Na drugoj, suprotnoj temi kad pisu navijaci Zeljeznicara, takvo sto nije praksa.
Mozel' se koja korida organizovat' gradjani
A ti si kasicni primjer osobe ciji nivo komunikacije se svodi na malogradjanske upadice. Konverzacija i podhebavanje sa tobom nije moguce, jednostavno nisi taj mentalni sklop.
Znas znas. Haj sad setnja.
DRUG NEBI TI PUNCA
U toj recenici se ogleda sva tvoja sposobnost komunikacijebagrcavi je napisao/la:Znas znas. Haj sad setnja.
P.S. Po pravilu foruma, strogo je zabranjeno glumiti moderatora i odredjivati ko ce gdje pisati.
Malo poradi na opstoj kulturi i bit ce nam svima zabavnije
Po pravilima foruma zabranjeno je imati vise nickova pa ih ti imas.
Bruda zasto si ti u tripu da si bolji od nekoga, stalno nesto palamudis prosipas kulturi, a ustvari si primjer one prave seljacke politike. Satro finjak a ovamo sve najgore nam misli. Nemoj ba, udarice ti na zdravlje, ne d'o Bog.
A da ne spominjem to sto bjezis kad ti se zatraze dokazi za gluposti koje pises ovuda.
Bruda zasto si ti u tripu da si bolji od nekoga, stalno nesto palamudis prosipas kulturi, a ustvari si primjer one prave seljacke politike. Satro finjak a ovamo sve najgore nam misli. Nemoj ba, udarice ti na zdravlje, ne d'o Bog.
A da ne spominjem to sto bjezis kad ti se zatraze dokazi za gluposti koje pises ovuda.
DRUG NEBI TI PUNCA
- bistrikboy
- Kontakt:
odakle vam ba energija,a sparina bila danas bas 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Koji su mi to drugi nickovi?bagrcavi je napisao/la:Po pravilima foruma zabranjeno je imati vise nickova pa ih ti imas.
Aj ba moderator, pusti nas da se malo mezimo bar pred derbibistrikboy je napisao/la:odakle vam ba energija,a sparina bila danas bas
- bistrikboy
- Kontakt:
jedno se meziti a jedno je smarati raju glupostima.Majket' ko se u Sarajevu normalan mezi pred derbi ili poslije derbija preko interneta?Evander je napisao/la:Aj ba moderator, pusti nas da se malo mezimo bar pred derbibistrikboy je napisao/la:odakle vam ba energija,a sparina bila danas bas
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
A levat se nakaci pa pegla, cuj on se mezi sa nekim hahahah
DRUG NEBI TI PUNCA
- bistrikboy
- Kontakt:
Kako ih Savija ponizi dedem' ja ne znam ono je kraj krajeva.Nas su optuzivali za svasta gdje su trebali i gdje nisu,ali niko ali bas niko nas nije ponizio onako.Najgore od svega ljudi izdase saopstenje da utvrde gradivobagrcavi je napisao/la:A levat se nakaci pa pegla, cuj on se mezi sa nekim hahahah
Ne znam **** ga broz kad smo bili najbolji imali smo serije od haman 12 mjeseci bez poraza,djeca se rađala i prohodala dok mi izgubimo negdje,nismo se ofirali,ne znam neka im daju tu titulu da se dogodine moze posteno odigrati sezona...
Trenutno korisnika/ca: MikiPirs, Nemanja99, RodjeniiBrato, Samba71 i 23 gosta.