Stara je to sarajevska porodica od 92 a mozda je iz Malesica to je jedno od jacih pitarskih uporista uz kobilju glavu i hotonj sve rodjene sarajlije jos malo pa ce im kanalizacija kroz ulicu proci i ukinuce vanjske hale.bistrikboy je napisao/la: jedno se meziti a jedno je smarati raju glupostima.Majket' ko se u Sarajevu normalan mezi pred derbi ili poslije derbija preko interneta?
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)
Obrati se kolegi iz uprave koji nadgleda forum, tu je on za sve kritike insajderska by hordebl ne znam kako ti je promakloEvander je napisao/la:Treba samo uporediti opste teme dva Sarajevska prvoligasa. Ovdje se svako ko navija za Sarajevo i ko pise bilo sta naziva glupim i slicno i tako vec konstantno. Na drugoj, suprotnoj temi kad pisu navijaci Zeljeznicara, takvo sto nije praksa.
Dovoljan pokazatelj kakva struktura ljudi navija za jedan a kakva za drugi klub.
Ruralno stanovnistvo se ocito utaborilo na ovoj strani foruma.
I da jbg neko nije društven i nema raja da bi se mezio u društvu pa to pronalazi na forumima
Rece covjek koji ima tri profila sa haman istim imenom aktivnaJoseeMourinho je napisao/la:Obrati se kolegi iz uprave koji nadgleda forum, tu je on za sve kritike insajderska by hordebl ne znam kako ti je promakloEvander je napisao/la:Treba samo uporediti opste teme dva Sarajevska prvoligasa. Ovdje se svako ko navija za Sarajevo i ko pise bilo sta naziva glupim i slicno i tako vec konstantno. Na drugoj, suprotnoj temi kad pisu navijaci Zeljeznicara, takvo sto nije praksa.
Dovoljan pokazatelj kakva struktura ljudi navija za jedan a kakva za drugi klub.
Ruralno stanovnistvo se ocito utaborilo na ovoj strani foruma.
I da jbg neko nije društven i nema raja da bi se mezio u društvu pa to pronalazi na forumima
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)
Reče praunuk 
De brinite se za sudije za zrinjski ima dosta do derbija imate važnijih stvari
De brinite se za sudije za zrinjski ima dosta do derbija imate važnijih stvari
Volim ocm takve kao ti vise nego ista. Pa koliko si ti ljubomoran na Sarajevo, ovo jos nisam vidio.bistrikboy je napisao/la:Kako ih Savija ponizi dedem' ja ne znam ono je kraj krajeva.Nas su optuzivali za svasta gdje su trebali i gdje nisu,ali niko ali bas niko nas nije ponizio onako.Najgore od svega ljudi izdase saopstenje da utvrde gradivobagrcavi je napisao/la:A levat se nakaci pa pegla, cuj on se mezi sa nekim hahahah
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
Ne znam **** ga broz kad smo bili najbolji imali smo serije od haman 12 mjeseci bez poraza,djeca se rađala i prohodala dok mi izgubimo negdje,nismo se ofirali,ne znam neka im daju tu titulu da se dogodine moze posteno odigrati sezona...
Savija nas ponizio, sabane nas ce pokusavati izofirati ali shvati nas to ne dira, mi nismo kao neki, pa da se bavimo tim kriminalom. MOZE SVAKO PRICATI O NAMJESTANJU UTAKMICA, ALI vi DA O TOM PRICATE E jbo te onda rijec POSTENO !
Vi kad ste bili u seriji od 12 utakmica bez poraza, uvijek kada vam dodje FK SARAJEVO tu vas i zaustavi, valjda se tad na derbiju nije moglo kupovati.
Idi sa benjom na jugu i prodaji gudru
VIDIMO SE SABANI NA DERBIJU,
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Ma ako se dokaže da igrači Slavije govore istinu, treba ih izbaciti iz lige, to je jedino logično rješenje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Ma ako se dokaže da igrači Slavije govore istinu, treba ih izbaciti iz lige, to je jedino logično rješenje.
Najtirazniji BH dnevni list.....RuleHz je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Ma ako se dokaže da igrači Slavije govore istinu, treba ih izbaciti iz lige, to je jedino logično rješenje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

jadan ti samo ti to mogu i reci...DANDY je napisao/la:Najtirazniji BH dnevni list.....RuleHz je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Ma ako se dokaže da igrači Slavije govore istinu, treba ih izbaciti iz lige, to je jedino logično rješenje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moj kumasine da je njima nudjeno 300km oni bi bez rijeci prihvatili , a ne 1000,2000km , uozbilji se molio bih te..
Jel to prpa pa se traži odgoda 28 kola
uglavnom odgode neće biti.
SRETAN BROJ - 1725
Cuj jel prpa
I da odu juniori sa derbija i vi kad izgubite bice : " pa nama nije igrao najvazniji igrac, Radovac" 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Nama nisu potrebni Radovac, a niti Mihojević da bi vas pobjedili.Minjore je napisao/la:Cuj jel prpaI da odu juniori sa derbija i vi kad izgubite bice : " pa nama nije igrao najvazniji igrac, Radovac"
Odgode nema (radi vaše prpe) zna se kada je utakmica, a to koga ima ili ne to je samo vaša stvar i ničija više.
SRETAN BROJ - 1725
Do neki dan ste im **** majke, sestre, nisu imali vašu podršku. Šta se desilo? A da.. Vi ste tu samo kad pobjeđujetepitic je napisao/la:Nama nisu potrebni Radovac, a niti Mihojević da bi vas pobjedili.Minjore je napisao/la:Cuj jel prpaI da odu juniori sa derbija i vi kad izgubite bice : " pa nama nije igrao najvazniji igrac, Radovac"
Svakako imate na izvoz mladih perspektivnih juniora koji se mogu FKS suprostaviti pa ne vidim razlog zašto se traži odgoda.
![]()
Odgode nema (radi vaše prpe) zna se kada je utakmica, a to koga ima ili ne to je samo vaša stvar i ničija više.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
E sto su se digli ahahhahaahahahahah
@Ajzea
Vidio si kada mi uzmemo stvar u svoje ruke odmah poslije hebavanja 1 na tebeli i pobjede se redaju. Al dobro nije to tema samo sam javio da odgode neće biti možda bi bilo da igrate protiv Slavije, Radnika, Mladosti, Travnika, Viteza itd., ali ovako ispadate samo smiješni pred očima javnosti.
Vidio si kada mi uzmemo stvar u svoje ruke odmah poslije hebavanja 1 na tebeli i pobjede se redaju. Al dobro nije to tema samo sam javio da odgode neće biti možda bi bilo da igrate protiv Slavije, Radnika, Mladosti, Travnika, Viteza itd., ali ovako ispadate samo smiješni pred očima javnosti.
SRETAN BROJ - 1725
Nas klub nikada nije izgubio podrsku, igraci su nakon losih partija izgubili nasu podrsku ali klub nikada i kako god mi igrali mi smo uvijek na tribini, vec 8 godina smo bez titule ali opet mi smo redovno tu i kod kuce i na strani, a ti ne iznosi laziAjzea je napisao/la:Do neki dan ste im **** majke, sestre, nisu imali vašu podršku. Šta se desilo? A da.. Vi ste tu samo kad pobjeđujetepitic je napisao/la:Nama nisu potrebni Radovac, a niti Mihojević da bi vas pobjedili.Minjore je napisao/la:Cuj jel prpaI da odu juniori sa derbija i vi kad izgubite bice : " pa nama nije igrao najvazniji igrac, Radovac"
Svakako imate na izvoz mladih perspektivnih juniora koji se mogu FKS suprostaviti pa ne vidim razlog zašto se traži odgoda.
![]()
Ti si opet šampion !
Imate jaču klupu od nas i to je činjenica. Ja ruku u vatru mogu stavit da bi mi titulu uzeli sa ovom prvom ekipom samo da još na klupi imamo 2 igrača koji mogu donijeti prevagu a ne jednog Seju Bučana koji žuti karton dobija čim marker skine, Nedu koji gine za Želju ali nije ni pola Bajića da bi mogao izvesti neku bravuru koja će nam donijeti pobjedu, Vareu od kojeg se više ja na terminu zalažem. Nije to prpa kao što ti kažeš nego su nama ti igrači prvotimci a tek su lične karte izganjali (jedan nije ni to). Ko će nama igrati umjesto njih? Ko će zamjeniti ovu djecu kada poginu nakon prvog poluvremena? Kada bi Željo pustio ove igrače na utakmice reprezentacije i kada bi i pored toga oni igrali na derbiju preorali bi teren više od svih vaših ali umor je umorpitic je napisao/la:@Ajzea
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Mi smo zasluzni reprezentacije jer im pravimo toliko reprezentativaca.Iako nemamo nikog u savezu opet smo bod iza vas. Tako da ne znam odakle imate obraza pisati bilo sta majka mu stara?
Pametan čovjek će shvatiti da je traženje odgode alibi da se isti igrači ne puste na okupljanje reprezentacije, napominjem, pametan čovjek, a ti to nisi shvatio.pitic je napisao/la:Jel to prpa pa se traži odgoda 28 kola![]()
![]()
uglavnom odgode neće biti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, egocentrik, Fudo, Resolute, ristagrad, zamirLaganini i 84 gosta.