FK Željezničar (opšte diskusije)

pitic
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la pitic » 06 maj 2015, 13:10

BijeliLuk je napisao/la:Mi smo zasluzni reprezentacije jer im pravimo toliko reprezentativaca.Iako nemamo nikog u savezu opet smo bod iza vas. Tako da ne znam odakle imate obraza pisati bilo sta majka mu stara?
Pa kada nemate nikoga u savezu zar nije glupo očekivati da vam izađu u susret :?:

@Virtu4l

A vam jakog alibija u PM :facepalm: ganjati alibi preka par članaka :?

Uglavnom znate kada je tekma (što se tiće satnice i cijene karata to ćemo vas naknadno obavjestiti), a što se tiće nas ne morate se pojavljivati sigurno vas neće niko moliti.
SRETAN BROJ - 1725

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 06 maj 2015, 13:12

Ajzea je napisao/la: Do neki dan ste im **** majke, sestre, nisu imali vašu podršku. Šta se desilo? A da.. Vi ste tu samo kad pobjeđujete ;)
Nema tu razlike i vi isto svojima radite.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 maj 2015, 13:13

Ubijedjen sam da ako dobijemo Veleza necemo izgubiti na Kosevu. Sarajevo ima slabosti kopje su i mnogo losije ekipe obilato koristile ovog proljeca, pa ne znam cemu toliki optimizam kada znate da vam najbolja gostujuca ekipa dolazi.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 06 maj 2015, 13:14

RuleHz je napisao/la: Volim ocm takve kao ti vise nego ista. Pa koliko si ti ljubomoran na Sarajevo, ovo jos nisam vidio.
Savija nas ponizio, sabane nas ce pokusavati izofirati ali shvati nas to ne dira, mi nismo kao neki, pa da se bavimo tim kriminalom. MOZE SVAKO PRICATI O NAMJESTANJU UTAKMICA, ALI vi DA O TOM PRICATE E jbo te onda rijec POSTENO !
Vi kad ste bili u seriji od 12 utakmica bez poraza, uvijek kada vam dodje FK SARAJEVO tu vas i zaustavi, valjda se tad na derbiju nije moglo kupovati.
Idi sa benjom na jugu i prodaji gudru :shhh:

VIDIMO SE SABANI NA DERBIJU, :tralala:
Idi napravi parolu Edinu Vuku....
Ubiju Vedrana,trazi se pravda,osudjuju se ubice,sa cim se apsolutno salzem...al njihov vodja ubije neduznog momka,dizu mu parolu... gdje prestaje cast pocinju HORDE!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 06 maj 2015, 13:19

DrustveniParazit je napisao/la:
Ajzea je napisao/la: Do neki dan ste im **** majke, sestre, nisu imali vašu podršku. Šta se desilo? A da.. Vi ste tu samo kad pobjeđujete ;)
Nema tu razlike i vi isto svojima radite.
Kod nas to pojedinci sa sjevera rade, kod vas čitav sjever. Ali po tebi nema razlike :roll:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 maj 2015, 13:28

Neandertalac je napisao/la:Ubijedjen sam da ako dobijemo Veleza necemo izgubiti na Kosevu. Sarajevo ima slabosti kopje su i mnogo losije ekipe obilato koristile ovog proljeca, pa ne znam cemu toliki optimizam kada znate da vam najbolja gostujuca ekipa dolazi.
Vidim koliko su te ostale ekipe koristile slabosti pa smo opet 1 na tabeli i imamo samo 2 poraza od početka lige. Pitaš ćemu toliki optimizam :?: pa navesti ću samo neke stvari. Kvalitetniji igrači, jače premije, domaći teren, sve institucije i organi države i regije nam iza leđa od kada postojimo kao što vi kažete, a tradiciju od 11 godina, bolji međusobni skor, poziciju na tebeli, bolju gol razliku to neću uzimati u obzir, ali je vrijedno spomenuti.

Vaša prednost :?:
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 06 maj 2015, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 maj 2015, 13:32

@Ajzea

Kada je hebavanje u pitanju vaš Sjever je mala maca za emancipovane delegate sa Zapada. Ovu ti priču ovi iz Tuzle mogu potvrditi najbolje.
SRETAN BROJ - 1725

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 maj 2015, 13:37

pitic je napisao/la:A vam jakog alibija u PM :facepalm: ganjati alibi preka par članaka :?
Kakvih par članaka, shvataš li ti uopšte šta sam ja napisao :facepalm:

Zahtjev upućen Takmičarskoj komisiji N/FSBiH = Par članaka :lol:

Koma :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 06 maj 2015, 13:38

ljudi evidentno je sto se tice derbija da je sarajevo mnogo jace igracki od 11 pozicija sarajevo je jace sigurno na 9..ali ovde sto ovi pisu sigurni u pobjedu zbog ovoga ili onoga to je dokaz da ne razumiju rijec derbi jer na derbiju nema favorita tad svi igraju 120 % ja se nadam pobjedi moga sarajeva i siguran sam da je mnogo jace ali uopste nisam siguran u pobjedu jer zeljini se nece sklanjati sa terena nego ce ostaviti zadnji atom snage na terenu
Samo Sarajevo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 maj 2015, 13:39

Niko normalan u našoj ligi ne može računati na sigurne bodove protiv ovakvog Želje, osim pitica i par neartikuslianih.
Voli te tvoje Sarajevo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 maj 2015, 13:41

Virtu4l je napisao/la:
pitic je napisao/la:A vam jakog alibija u PM :facepalm: ganjati alibi preka par članaka :?
Kakvih par članaka, shvataš li ti uopšte šta sam ja napisao :facepalm:

Zahtjev upućen Takmičarskoj komisiji N/FSBiH = Par članaka :lol:

Koma :rol:
Zahtjev upućen Takmičarskoj komisiji N/FSBiH i brzinom svijetlosti proslijeđen medijima jer bez medija taj bi zahtjev bio propuh veći nego što je sada.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 maj 2015, 13:43

Virtu4l je napisao/la:Niko normalan u našoj ligi ne može računati na sigurne bodove protiv ovakvog Želje, osim pitica i par neartikuslianih.
Ja sam djelimićno svoje argumente naveo navedi i ti svoje pa ćemo dalje razgovarati :?:
SRETAN BROJ - 1725

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 maj 2015, 13:44

pitic je napisao/la:Zahtjev upućen Takmičarskoj komisiji N/FSBiH i brzinom svijetlosti proslijeđen medijima jer bez medija taj bi zahtjev bio propuh veći nego što je sada.
Sad kako se koprcaš sve više toneš. Zahtjev je propuh, ali njegov smisao i cilj su sasvim drugačiji, što se tebi treba nacrtati, mada bi i tada bilo upitno da li ćeš shvatiti.
Voli te tvoje Sarajevo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 maj 2015, 13:53

Virtu4l je napisao/la:
pitic je napisao/la:Zahtjev upućen Takmičarskoj komisiji N/FSBiH i brzinom svijetlosti proslijeđen medijima jer bez medija taj bi zahtjev bio propuh veći nego što je sada.
Sad kako se koprcaš sve više toneš. Zahtjev je propuh, ali njegov smisao i cilj su sasvim drugačiji, što se tebi treba nacrtati, mada bi i tada bilo upitno da li ćeš shvatiti.
Da se previše ne zavlačimo zahtjev je bruka za inteligenciju ljudskog roda i biti će glatko odbijen, a nama je svejedno da li će Željezničar biti sa ta 3 igrača ili ne na stadionu AFH opet smo favoriti. Satnicu i cijene karata će te dobiti na vrijeme da šta zaradimo i na vama.
SRETAN BROJ - 1725

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 maj 2015, 13:59

pitic je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Niko normalan u našoj ligi ne može računati na sigurne bodove protiv ovakvog Želje, osim pitica i par neartikuslianih.
Ja sam djelimićno svoje argumente naveo navedi i ti svoje pa ćemo dalje razgovarati :?:
Jedan dobar nemamo jos poraza u ovoj polusezoni imamo mnogo manje oscilacija nego protivnik, imamo igrace ponikle u nasem klubu za razliku od protivnika koji ce dati vise od sebe i znaju sta je derbi.Mogao bi jos koliko hoces ali sve to pada u vodu kada je derbi u pitanju znali smo uzeti bodove kada smo bili slabi a izgubiti bodove kada smo bili bolji.Ja bi nakon svega ovoga volio neke sudije iz Njemacke za derbi da nebi bilo nekih radnji van terena i ko bude bolji neka pobjedi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 maj 2015, 14:07

pitic je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ubijedjen sam da ako dobijemo Veleza necemo izgubiti na Kosevu. Sarajevo ima slabosti kopje su i mnogo losije ekipe obilato koristile ovog proljeca, pa ne znam cemu toliki optimizam kada znate da vam najbolja gostujuca ekipa dolazi.
Vidim koliko su te ostale ekipe koristile slabosti pa smo opet 1 na tabeli i imamo samo 2 poraza od početka lige. Pitaš ćemu toliki optimizam :?: pa navesti ću samo neke stvari. Kvalitetniji igrači, jače premije, domaći teren, sve institucije i organi države i regije nam iza leđa od kada postojimo kao što vi kažete, a tradiciju od 11 godina, bolji međusobni skor, poziciju na tebeli, bolju gol razliku to neću uzimati u obzir, ali je vrijedno spomenuti.

Vaša prednost :?:
Nasa djeca. Bolje igramo u gostima. Nemamo poraza ovog proljeca. Podrska sa juga koja nedostaje vec par kola. Tradicija pobijeda u velikim utakmicama na Kosevu. Nemamo pritisak. Vasa prepotentnost!

Eto ga :P
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 maj 2015, 14:18

@pile87

Izvini pile87, ali moram ti se nasmijati :lol:

Nemamo ni mi poraza na AFH ove druge polusezone kao ni vi vani, kažeš manje oscilacija nego FKS pa kada su oscilacije u pitanju one su iste Željezničar 4 remija u drugoj polusezoni, a FKS 3 remija i 1 poraz znači po 4 kiksa i jedni i drugi. Istina imate više igrača koji su ponikli u vašem klubu, a to što će davati od sebe ako će davati kao u posljednje 4 godine bolje je da ne daju. Rezultatima međusobnog duela zadnjih sezona između FKS i Željezničara pada u vodu ta teorema da vaši znaju šta je derby, a naši ne. A ako su vam samo ovo argumenti onda je ovo sramota. Ti bi opet sudije iz Njemačke kao kada ste Sarajevu uzeli titulu na Hasetu e neće moći :mrgreen: Znam ja da se svi vi potajno nadate u ponavljanje derby-a kada je Zubanović dao gol i ako smo tada bili veći favoriti nego sada, ali neće moći.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 maj 2015, 14:25

@neandertalac

Nasa djeca. Bolje igramo u gostima. Nemamo poraza ovog proljeca. Podrska sa juga koja nedostaje vec par kola. Tradicija pobijeda u velikim utakmicama na Kosevu. Nemamo pritisak. Vasa prepotentnost!

Za prvo sam već objasnio, za drugo to priznajem, za treće pa skoro smo u liniji, za četvrto imati će FKS još veću podršku (prvenstveno mislim na broj domaćih navijača), peto i to mogu priznati ako izuzmem vaših zadnjih par sezona, šeto pritisak je isti derby je derby, sedmo takvi smo uvijek bili. :mrgreen:
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 06 maj 2015, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseeMourinho » 06 maj 2015, 14:27

Ko da ti je prvi derbi pa nabrajas neke argumente?? Derbi je nema pravila, može sve biti, glupa rasprava pravo ;)

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 06 maj 2015, 14:29

pitic je napisao/la:Znam ja da se svi vi potajno nadate u ponavljanje derby-a kada je Zubanović dao gol i ako smo tada bili veći favoriti nego sada, ali neće moći.
Ne svi.
Ja se nadam da ćemo vas razbiti puno prije 90.-te minute.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 24 gosta.