Da ga ja oborio ranije prije ili prilikom ulaska u šesnaesterac tj. Dok tevez nije počeo ići u stranu bio bi crveni

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
A Krišćjano, jelde i on voli malo više popričat sa sudijom i kritikovat mu svaku odluku. Čak mislim da je sinoć i udario Chiellinija u 16-tercu dok je Real izvodio korner, naravno ni žuti kartonClutch je napisao/la:Vidal je dobio žuti karton zbog konstantnog razgovora sa sucem (takav igrač, ovaj mu to više nije htio tolerisati).
Ma ''pobiješ'' malo sutra, ti se skoncentrisao na jednu situaciju. Sudijski kriterij je bio neujednačen, uzmi u obzir kompletnu utakmicu, a ne jednu situaciju.Clutch je napisao/la:To je žuti karton možda u baletu.
Sklonio mu ruku kojom ga je ovaj neprestano povlačio za dres (što je inače nedozvoljeno).
Ne znam gdje sam osporio da Ronaldo ne voli razgovor sa sucem.
Al' ono, pobijem vas za penal, pređete na Vidala, napišem kakav je Vidal igrač, pređete na Ronalda. Pa majku mu, tako se ne razgovara.
Udaranje igrača bez lopte se često znalo okarakterisati i kao crveni karton, imaš recimo primjer Terrya i Alexisa Sancheza. Da nedozvoljeno je povlačenje kojeg u svakoj utakmici ima na pretek, pogotovo u 16-tercu, ali je dozvoljeno udaranje igrača koji nema loptu.Clutch je napisao/la:To je žuti karton možda u baletu.
Sklonio mu ruku kojom ga je ovaj neprestano povlačio za dres (što je inače nedozvoljeno).
Ne znam gdje sam osporio da Ronaldo ne voli razgovor sa sucem.
Al' ono, pobijem vas za penal, pređete na Vidala, napišem kakav je Vidal igrač, pređete na Ronalda. Pa majku mu, tako se ne razgovara.
Da, da, "textbook".Clutch je napisao/la:Ne pobijem vas ja, pobiju vas ljudi kojima je struka upravo analiziranje ovakvih situacija.
To što ste vi "pametniji" i od takvih je druga stvar.
Al' ko o čemu..
IlCapitano je napisao/la:Čuj pobije nas![]()
Glavni argument "On 100% ne bi dao gol, nije bila šansa"
[youtube][/youtube]
Evo gola koji je dao prošle sedmice, iz daleko težeg ugla.
Sad dođe daleko bliže golu, Casillas praktički na liniji, i onda još neko može reći nije bila "izgledna" prilika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.